А я вот решил сделать мяско , обвалял в соли со специями поставил в холодильник уже сутки прошли еще пара суток а потом на батарею повешу недельку повисит и будет вкусняшка Практически домашний хамон
Я таке м`яско абажаю просто так покуштувати, пивчанський не обов`язковий Смак дитинства, у бабусі в Беларусі була комора ,а там висіли хамони ковбаси и ще багато чого домашнього виготовлення и цей запах вяленого для мене як наркотик. А ще смак дитинства звичайні млинці без молока навіть але смажені на домашньому солоному маслі.
А я вот решил сделать мяско , обвалял в соли со специями поставил в холодильник уже сутки прошли еще пара суток а потом на батарею повешу недельку повисит и будет вкусняшка Практически домашний хамон
та не, это ты теплое с мягким перепутал. хамон это ферментация, а у тебя это бастурма