Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  168 из 168 « Первая<165166167168
Пользователь Сообщение: Как Украина борется        (Тема#79590)
SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
19.01.22 08:51 [Re: SerP] Ukraine #1977504
Роман Доник:
  • цитата:
Четвертий транспортний літак королівських ВПС з військовою допомогою прилетів в Україну. Всі 4 буквально за кілька днів. З того що відомо, привезли протитанкові установки NLAW. Але 4 транспортники це забагато. Там ще багато чого. Це про гуманітарну допомогу розписують ЗМІ в дрібницях та подробицях. А от про номенклатуру військової допомоги достеменно знають ті, хто повинні знати. І кажуть те, що треба знати і широкому загалу і ворогу. Але NLAW це дуже добре. Прості у використанні і майже не вимагають навчання. Зловив ціль на дистанції до 600-800 метрів, утримав 2-3 секунди, пуск і барбекю. А саме смачне що ці ПТКР розроблялись для пусків з приміщень. Тепер, якщо росіяни захочуть бліцкріг, кожний населений пункт стане для них Грозним. Бо цими ПТРК будуть палити все. Танки, БМП, БТР, просто вантажівки, наливники з пальним, та просто штабні машини. З вікон. З горищ.
А ще в нас є слабкість яку знають всі. Небо. В нас по суті нема ППО. Але кажу ж, 4 транспортних літаки забагато для ПТРК. Не дивуюсь, якщо нам підкинули, або підкинуть днями щось мобільне для того, щоб ми могли закрити небо від гелікоптерів. А може щось і суттєвіше. Одне ясно, що з допомогою стало активніше. І вже не соромляться називати її військовою.
Окрім того, що є загроза вторгнення, тут ще міжнародний військовий престиж важливий. Дуже не багато людей знають, що після використання байрактарів, одні наші союзники були дуже засмучені, що не їх зброя була застосована першою в такому резонансному випадку. Бо це зовсім інший рівень. Якщо РФ піде на відкрите вторгнення, то скоріше за все, це буде кінець російської імперії. І потім, коли будуть ділити руїни, буде дуже важливо які країни допомагали, та якою зброєю нищили загарбників. Ленд-ліз всі ж пам’ятають. От десь так. Як і роль Ленд-лізу в перемозі в 2 світову. От так буде розцінюватись допомога та зброя з якою буде повалено імперію мордору.
А ще з огляду як узькі заходяться криком що за два дні пройдуть до Києва, нам терміново треба закон про військові трофеї. Бо проїхати танком по автобану то одна десята справи. Треба потім втримати, та комунікації налагодити. А потім треба паливо, харчі і дуже дуже багато всяких речей без чого воювати неможливо. А в нас по суті ото все ТРО, то будуть партизанські загони готові до спротиву. Зброя буде на руках. Всі місцеві. Які будуть рушити комунікації та унеможливлювати постачання.
Тут багато стали казати про грузинський сценарій. Що узькі дойдуть до Києва, поставлять ультиматум, та підуть потім. Але є одне але - от піти може вже й не вийти. Бо як раз раптовість пройде, всі до кучки зберуться, зброя буде, мотивація буде і буде повернення армії Наполеона. І от тут закон про трофеї був би в нагоді. Ну, щоб не тільки палити та знищувати. Що здобув в бою у росіян - все твоє. Ну звісно до якихось там калібрів. Щоб міномети та гармати не потягнули по хатам. А техніку військову з аукціонів продавати. А гроші ділити між тими хто здобув. Гармати, танки та легку бронетехніку, то хай держава викупає.
Все одно трофейної зброї і техніки буде дуже багато. І чим потім її виловлювати та навантаження на МВС робити лишнє, то краще зразу процес легалізувати. Звісно, в ідеалі було б ще про рабів згадати. Ну то вже мабуть не вийде. Європейська спільнота засудить.
В опчєм не панікуємо. Довіряємо ЗСУ, та чекаємо різних цікавих витоків інформації, та різних навчань ТРО та в зоні ООС з яскравими фотографіями зразків зброї та обладнання іноземного виробництва.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
19.01.22 19:27 [Re: SerP] Ukraine #1977516
  • SerP :
Зрадоебы уже разгоняют что мол и не такое, и старое, и не то что надо.


Там в каждой паллете 18 штук, и в сюжете видно не менее 5 рядов по 2 паллеты в ряд. Это как минимум 180 штук. Скорее всего, потому что с этого даже домохозяйка сможет выстрелить, это пойдет в тер оборону и лишним точно не будет
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
21.01.22 18:02 [Re: Lam0] Ukraine #1977527
  • цитата:
NLAW.
NLAW - це антиковідна зброя, я вам доповідаю.
Цей чарівний лаунчєр є зразу і профілактикою, і ПЛР-тестом, і ефективним лікуванням від того штамму, що лізе із-за парєбріка. Бо з медичною точки зору оцих пацієнтів тре сильно лєчіть, а краще нахєр спалить.
NLAW состоїть із труби с вакциной, дорогого приціла та потужного лікаря у пікселі, з Богом у серці та сігарєтою в зубах.
Шоб пролікувати ковіда за допомогою NLAW, тре включити прибора, навести на танк, зачекати 5 секунд, стрєльнути та йти оформлять документи у морг.
Бустерна доза не потрібна.
Чистить зброю, заряджайте тєплак та пам'ятайте - #ЗСУ_це_секс ))
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
21.01.22 19:41 [Re: CJlOH] Ukraine #1977528

  168 из 168 « Первая<165166167168
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


171450 Просмотры
Реклама
645 сейчас в онлайне
1 пользователей (Desert Eagle) и 0 скрытых, а также 644 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.614 seconds.   Total Queries: 32   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+2.0). Current time is 10:54
Top