Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

Пользователь Сообщение: Правила конкурсов "Пан Межигорье 2015" и "Пани Межигорье 2015"        (Тема#83921)
FARCRY 
новичок
FARCRY
С нами с 07.09.14
Посты: 12
25.11.15 16:24 Ukraine #1897936
Шановні мешканці Межигір’я !

На нашому форумі стартували конкурси " Пан Межигір’я 2015 " та " Пані Межигір’я 2015 ". Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь, поборотися за призи та повболівати за конкурсантів , запрошуємо оцінити роботи конкурсантів .

Початок конкурсів : середа , 25 листопада о 20:00 за часом сервера
Закінчення прийому робіт : п'ятниця , 18 грудня в 23:59 за часом сервера
Публікація робіт конкурсантів та початок голосування на форумі : субота , 19 грудня о 20:00 за часом сервера .
Закінчення голосування : субота , 26 грудня в 23:59 за часом сервера
Оголошення переможців і закінчення конкурсів : вівторок , 29 грудня


Умови та правила конкурсів :

1. В конкурсах можуть взяти участь всі гравці гри " Межигір’я " яким на момент старту конкурсів вже виповнилося 16 років та більше . Гравці, які зареєструвалися в грі 25.11.2015 та пізніше участі не приймають як в конкурсах так і в голосуванні . Уточнюю , зареєструвалися в грі а на форумі можна зареєструватись в будь який час .

2. Жінки та дівчата приймають участь в конкурсі " Пані Межигір’я 2015 " а хлопці та чоловіки в конкурсі " Пан Межигір’я 2015 ".

3. Вам потрібно на електронну скриньку igor@feo.ua вислати три фотографії з розподільчоою здатністю не меньше 1024 пікселі не пізніше 18 грудня , 23-59 за часом сервера . Обов’язково указуєте в листі який у вас нік в грі та світ , якщо граєте і в 1 і в 2 світі то указуєте обидва тому що призи будуть по вашому бажанню зачислений у той чи інший світ . Фотографії які приймають участь у конкурсах маю вимоги :

а). На фотографії №1 ви повинні зображені без сторонніх людей , цей знімок на креативність і повинен розкривати тему гри . Тобто може бути будь що те , що є в грі , приведемо декілька прикладів . Ви тримаєте в руках чи хлібину чи грону винограду , біля будь якого коня чи на коні хоч і з паперу , тримаєте іграшкову саблю , меча чи другу зброю з гри . Можлива збруя хоч в з паперу , можливе забраження атаки чи добування ресурсів , виглядаєте ворога на оглядовій вежі … Варіантів безліч але не забувайте що у більш креативніших фотографій більший шанс на перемогу .
б). На фотографії №2 ви повинні зображені без сторонніх людей але цей знімок на вільну будь яку тему , на вашу думку де ви вважаєте його більш вдалим або просто подобається вам .
в). Фотографія №3 в конкурсі участі не приймає , на форумі не викладається , вона потрібна лише для того щоб упевнитися що на перших двох фото саме ви а не скачані будь де з інтернету . Тому на цьому фото ви повинні зображені або на фоні монітора де відкрита наша гра або тримаючи аркуш паперу де написані чи назва гри чи ваш нік в грі .

Перші дві фотографії повинні бути якісними та чіткими . Після отримання ваших робіт на електронній скринці igor@feo.ua організатори конкурсів сповістять вас по ігровій пошті на вказаний нік гри . Якщо будуть якісь не стикування та недоробка про це буде зазначено в листі і в вас буде час внести правки . Нагадуємо що всі ваші фотографії повинні відповідати правилам форуму і правилам конкурсів . Програми для обробки зображень і фотографій Photoshop та інші заборонено використовувати у конкурсних роботах .

4. Організатори конкурсів та члени журі в конкурсах участі не приймають .

5. Свої запитання що до конкурсів можна поставити тут на форумі у відповідній темі розділу " Конкурси " , тема " Запитання по конкурсам " .

6. Публікація конкурсних робіт на форумі буде проведена в тій послідовністі що роботи поступали на електронну скриньку .

Вибір переможців :

1. Переможців конкурсів визначать три організатора і чотири члена журі , шляхом голосування буде прийнято колегіальне рішення . Склад журі оприлюднять наприкінці конкурсів разом зі списком переможців .

2. Приз глядацьких симпатій присудите ви , гравці "Межигір'я" шляхом написання поста в якому вказуєте за кого ви голосуєте , який ваш нік в грі і з якого ви світу . Зробити це можна після публікації робіт конкурсантів прямо під роботами в темах " Пан Межигір'я 2015 " та " Пані Межигір'я 2015 ". Проголосувати можна лише по одному разу в кожній з цих тем , змінити свій вибір ви вже не маєте права . Бажано наголосити чому саме ця робота вам сподобалась .

Призи :

1 місце - 250 золотих монет та 100000 наукових трактатів !
2 місце - 150 золотих монет та 50000 наукових трактатів !
3 місце - 50 золотих монет та 20000 наукових трактатів !
Приз глядацьких симпатій - 100 золотих монет та 50000 наукових трактатів

Призи будуть вручені переможцям після закінчення конкурсів . У випадку якщо гравець зареєстрований в обох світах то на один з акаунтів за бажанням гравця . Зарахування трактатів так само за бажанням гравця в потрібне йому місто або розподіл по містах .


Ще раз нагадуємо !
1 . Конкурсні роботи надсилати на електронну скриньку igor@feo.ua .
2 . Запитання по конкурсам задавати ТУТ !
3 . Продивитись роботи конкурсантів жіночої статі , зацінити та проголосувати можна ТУТ а продивитись роботи конкурсантів чоловічої статі , зацінити та проголосувати можна ТУТ .

Отредактировано FARCRY 25.11.15 22:15. Причина редактирования: Причина не указана.
FARCRY 
новичок
FARCRY
С нами с 07.09.14
Посты: 12
25.11.15 19:59 [Re: FARCRY] Ukraine #1897975
Уважаемые жители Межигорья !

На нашем форуме стартовали конкурсы " Пан Межигорье 2015" и " Пани Межигорье 2015 ". Приглашаем всех желающих принять участие, побороться за призы и поболеть за конкурсантов , приглашаем оценить работы конкурсантов .

Начало конкурсов : среда , 25 ноября в 20:00 по времени сервера .
Окончание приема работ : пятница , 18 декабря в 23:59 по времени сервера .
Публикация работ конкурсантов и начало голосования на форуме : суббота , 19 декабря в 20:00 по времени сервера .
Окончание голосования : суббота , 26 декабря в 23:59 по времени сервера .
Оглашение победителей и окончание конкурсов : вторник , 29 декабря .


Условия и правила конкурсов :


1. В конкурсах могут принять участие все игроки игры "Межигорье" которым на момент старта конкурсов уже исполнилось 16 лет и больше . Игроки, которые зарегистрировались в игре 25.11.2015 и позже участия не принимают как в конкурсах так и в голосовании . Уточняю , зарегистрировались в игре а на форуме можно зарегистрироваться в любое время .

2. Женщины и девушки принимают участие в конкурсе "Пани Межигорье 2015" а парни и мужчины в конкурсе "Пан Межигорье 2015".

3. Вам необходимо на электронный ящик igor@feo.ua выслать три фотографии с разрешением не менее 1024 пиксела не позднее 18 декабря , 23-59 по времени сервера . Обязательно указываете в письме какой у вас ник в игре и мир , если играете и в 1 и во 2 мире то указываете оба потому что призы будут по вашему желанию зачислен в тот или иной мир . Фотографии которые принимают участие в конкурсах имею требования :

а). На фотографии №1 вы должны быть изображены без посторонних людей , этот снимок на креативность и должен раскрывать тему игры . То есть может быть что-то , что есть в игре , приведем несколько примеров . Вы держите в руках или буханку хлеба или грозди винограда , у любого лошади или на ней . Лошадь может быть хоть и из бумаги , держите игрушечную саблю , меч или иное оружие из игры . Возможны доспехи даже бумажные , возможно изображение атаки или добывания ресурсов , выглядываете врага на обзорной башне ... Вариантов множество но не забывайте что у более креативных фотографий больший шанс на победу .
б). На фотографии №2 вы должны быть изображены без посторонних людей но этот снимок на свободную любую тему , по вашему мнению где вы считаете его более удачным или просто он нравится вам .
в). Фотография №3 в конкурсе участия не принимает , на форуме не выкладывается , она нужна лишь для того чтобы удостовериться что на первых двух фото именно вы а не скачанные где-либо с интернета . Поэтому на этом фото вы должны быть изображены или на фоне монитора где открыта наша игра или держа лист бумаги где написаны название игры или ваш ник в игре .

Первые две фотографии должны быть качественными и четкими . После получения ваших работ на почтовом ящике igor@feo.ua организаторы конкурсов известят вас по игровой почте на указанный ник игры . Если будут какие-то не стыковки и недоработка об этом будет указано в письме и у вас будет время внести правки . Напоминаем, что все фотографии должны соответствовать правилам форума и правилам конкурсов . Программы для обработки изображений и фотографий Photoshop и аналогичные запрещено использовать в конкурсных работах .

4. Организаторы конкурсов и члены жюри в конкурсах участия не принимают .

5. Свои вопросы к конкурсам можно задать здесь на форуме в соответствующей теме раздела "Конкурсы" , тема " Вопросы по конкурсам " .

6. Публикация конкурсных работ на форуме будет проведена в том порядке что работы поступали на электронный ящик .


Отредактировано FARCRY 29.11.15 10:03. Причина редактирования: Причина не указана.
Петрович 
ефрейтор
Петрович
С нами с 24.07.15
Посты: 56
20.12.15 11:06 [Re: FARCRY] Ukraine #1901989


  • FARCRY :
Публікація робіт конкурсантів та початок голосування на форумі : субота , 19 грудня о 20:00 за часом сервера .


Ну і? В мене сьогодні вже 20 грудня... Публікація коли почнеться? Чи нема що публікувати?))


  • FARCRY :
Публикация работ конкурсантов и начало голосования на форуме : суббота , 19 декабря в 20:00 по времени сервера .


Ну и? У меня сегодня уже 20 декабря... Публикация когда начнётся? Или нечего публиковать?)))
Тера 
новичок
Тера
С нами с 04.06.15
Посты: 22
20.12.15 11:10 [Re: Петрович] Ukraine #1901990
Конкурс провалився з тріском
Петрович 
ефрейтор
Петрович
С нами с 24.07.15
Посты: 56
20.12.15 11:19 [Re: Тера] Ukraine #1901995
Це було б дуже печально...
В мене все ж ще є надія на те що організатор просто забухав і не вспів вчасно викласти фото учасників)
Sykozu 
ефрейтор
С нами с 18.04.15
Посты: 89
20.12.15 13:51 [Re: Петрович] Ukraine #1902026
http://forums.vbios.com/showtopic.php?tid/83922/
Петрович 
ефрейтор
Петрович
С нами с 24.07.15
Посты: 56
26.12.15 19:25 [Re: Sykozu] Ukraine #1903165
Хто ще не встиг проголосувати - поспішіть...
Сьогодні останній день для голосувань! Залишається ще декілька годин щоб зробити свій вибір))
цКот 
глав
цКот
: Republic of Sierra Leone
С нами с 23.02.12
Посты: 361
26.01.16 11:23 [Re: Петрович] United Kingdom #1907208
Вот все поспешили. И шо?
Петрович 
ефрейтор
Петрович
С нами с 24.07.15
Посты: 56
27.01.16 23:05 [Re: цКот] Ukraine #1907411
И шо... Видимо организаторы конкурса не смогли обработать такое количество данных вовремя...

Надо ещё немного подождать!
цКот 
глав
цКот
: Republic of Sierra Leone
С нами с 23.02.12
Посты: 361
28.01.16 07:21 [Re: Петрович] Ukraine #1907433
Тогда отменить призыв поспешить!
aleks77 
новичок
С нами с 13.05.13
Посты: 27
05.02.16 20:30 [Re: цКот] Ukraine #1908863
Организатор конкурса жиденько обосрался)
цКот 
глав
цКот
: Republic of Sierra Leone
С нами с 23.02.12
Посты: 361
26.08.16 18:43 [Re: aleks77] Ukraine #1925941
Надо еще один конкурс. Пока народ не разбежался. Только без лозунга поспешить.
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


3790 Просмотры
886 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 886 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.073 seconds.   Total Queries: 55   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+2.0). Current time is 08:24
Top