Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

Пользователь Сообщение: Звіздяні Війни        (Тема#11215)
|*AmiTeO*| 
подполковник
|*AmiTeO*|
: Київ - місто герой!
С нами с 30.08.05
Посты: 2374
23.10.06 00:33 Poland #212906
Епізод-1

Дід Панас презентує - історичну фентезі "Звіздяні Війни" епізод-1 "Експансія на планету Хохлонія".

...планета "Хохлон" 2300 рік, ось вже 10 років йде боротьба за планету між двома цивілізаціями - між "бадилями-мутантами" (що живуть на планеті "Рагуліо" сузір'ї Бика) та Хохлонами яким вдалося вижити під час протистояння.

Труднощі в хохлонів полягають в тому, що вони воюють з гуманоїдами, які як дві краплі води схожі на них самих. Є і певні відмінності, - розмножуються мутанти закладаючи плід в хохлонів методом залякування. Cпеціальні служби баделів-шугантів виношують ембріон у своїх внутрішніх органах і порпаючись в аналах історії переносять їх в хохлонів. Симптоми після запліднення - мовні труднощі (запліднений переходить на суржик), заплідненого морозить і його відправляють на планету Трускавця, що в сузір'ї Альфа-Санаторіо.

Під час інкубаційного періоду запліднений хохлон проявляє інтерес до першого каналу хохлонського телебачення та сексуальний інтерес до приватизації. Після інкубаційного періоду хохлон, починає відчувати болі в області головного мозку, черепна кокобка заповнюється воском і він паралізований для боротьби проти баделів-мутантів...



Втретє за останні 10 літ космічна ескадра баделів-мутантів наблизилась до планети Хохлонія. Адмірал флоту мутантів Вольф Жиріков переслав командний файл десанту "Ми вас сметьом, к чьорту в океан сбросім, в Ламанш. Там замуруйім в одін тунель, ат Паріжа до Лондана, туда і с двух старон замуруім". Тим часом на Хохлонії п'ята колона бадилів-шпіонатів ввімкнула високовольтну психотронну лінію _Лапікуріо_Турбо_УТ-1_, хохлони розробили фекальну концепцію оборони: - "ну ще достатньо одного, двох днів для того щоб взагалі нас змішати з гімном (вибачте за це)"



...п"ята колона бадилів-шпіонатів, нейтралізувала першу, другу та частково третю колони хохлонів. Опісля заарештувала віце-магістра газової туманності. Четверта колона хохлонів перейшла в наметовий табір. Верховний сенат планети Хохлонія, був розплющений і розколотий імператором мутантів. На сенат імператор наклав вето і мато.

Першим атаку мав розточати імператор хохлон-2 "Реваншь! Тільки реваншь! будь якими засобами і за будь-яку ціну!"

АЛЕ...

Епізод-2

..."Реваншь! Тільки реваншь! будь якими засобами і за будь-яку ціну!" - сказав Імператор і наказав зв'язатися з своїви союзниками "москами". На своїх потужних крейсерах - "москалітах" вони наближавися до Хохлонії. В цей час хохлони чинили запеклий опір бадиляцькому десанту. Їхні вчені розробили потужну зброю - ХОХЛОТРОН, який крив мутантів касетними бомбами.

За недоглад і халатність, Імператором був звільнений з посади головний трибуналій мутантів - Деркатій. Не міг Імператор опертися і на головного прокуратора. Після лікування в сузірї "Альфа-Санаторіо" він втратив дар мови: "Е-е... Е-е... Е-е..." - все що він міг відповісти Імператору. Була підозра, що навіть канслер Вікторіо - права рука імператора, таємно допомагав хохлонам. Незлюбив його Хохлон, - мав він більше волосся, більше слів в запасі, користівався велькою підтримкою серед хохлонів. Правитель планети Рагуліо почав думати, про перестановку серед своїх наближених.

У відповідь на зброю хохлонів мутанти винайшли свою секретну зброю. Про неї доповів Ментол - перший жандарм мутантів. Ця зброя стріляла ментоловими снарядами "Трік-Трах". Під її впливом в хохлонів залишалася лише одна калорія - вони втрачали боєздатність. Імператор викликав Ментола і спитав його - чому хохлони опираються йому? Менталітет у них такий - менторським тоном відповів Ментол.

В цей момент на екрані головного компютера загорівся монітор, і робот доповів: ...вилазка хохлонів з наметового табору...
prb 
майор
Возраст: 37
: Киев
С нами с 26.08.05
Посты: 1805
23.10.06 00:38 [Re: |*AmiTeO*|] Ukraine #212907
А копирайт где?

з.ы. Никогда не нравились Звёздные Войны ))
|*AmiTeO*| 
подполковник
|*AmiTeO*|
: Київ - місто герой!
С нами с 30.08.05
Посты: 2374
23.10.06 00:41 [Re: prb] Poland #212908
НАх
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


578 Просмотры
Реклама
286 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 286 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.244 seconds.   Total Queries: 28   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 15:03
Top