Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  1 из 20 1234>» Последняя
Пользователь Сообщение: Политанекдоты - reload        (Тема#14403)
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
06.05.07 11:00 Ukraine #268151
новые выборы - новая ветка :-)<br /><br /><br /><br />Если вы расслабились, что это не ваша война, то будьте готовы к тому, что поражение запишут на ваш счет. <br /><br /><br /><br /><br />-Почему последние переговоры коалиции и оппозиции прошли в таком странном месте, доме с химерами?<br /><br />-Считают, что лучших посредников им не найти.

Отредактировано Птица 26.03.10 19:53. Причина редактирования: Причина не указана.
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
06.05.07 22:09 [Re: Птица] Ukraine #268152
"У меня есть все основания недавидеть оранжевых только за то, что изза них мне приходиться поддерживать такое дерьмо как Янукович." (с) народное творчество.
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
06.05.07 22:20 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #268153
Крымские татары обратились к Ющенко с вопросом: а кады ж нам Крым возвратят?
Тот думал, а потом спросил:
- Значит демократии хотите?
Те: - Ну да.
- Значит когда самая демократичная страна вернет все индейцам, так и мы сразу все и отдадим.
Boo'ka 
подполковник
Boo
Возраст: 40
: Otherwhere
С нами с 29.11.05
Посты: 2253
10.05.07 13:52 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #268154
На території України в тій війні поміж собою воювали: Вермахт, Красная Армія і УПА.

За що воював Вермахт?
За Третій Райх.
Третій Райх є?
Нема.

За що воювала Красная Армія?
За СРСР.
СРСР є?
Нема.

За що воювала УПА?
За незалежну Україну.
Незалежна Україна є?
Є.
Nameless 
Maximus - Lite Edition
Nameless
: 404
С нами с 02.11.05
Посты: 21233
10.05.07 13:58 [Re: Boo'ka] Ukraine #268155
хм. анекдот? о_О
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
10.05.07 14:28 [Re: Nameless] Russian Federation #268156
Цитата:

хм. анекдот? о_О


ага, про незалежну ...
Boo'ka 
подполковник
Boo
Возраст: 40
: Otherwhere
С нами с 29.11.05
Посты: 2253
10.05.07 14:36 [Re: Nameless] Ukraine #268157
Не знав куди закинути
Arafat 
VBIOS.com
Arafat
: Правый берег.
С нами с 10.01.01
Посты: 11285
10.05.07 14:39 [Re: Boo'ka] Ukraine #268158
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
11.05.07 01:36 [Re: Arafat] Ukraine #268159
forum ukrpravda

Як відомо, в народі кажуть, що свистіти – не мішки носити. Однак, є в Україні місце, де не тільки, гм, свистять, а й носять мішки. Це ВРУ. І шо там носять депутати? Розберемось детальніше:

несуни в мішках соплі носять, у них їх багато...
бютіки - мішків не мають - вони з писаною торбою носяться,
регіонали 3,14дюліни - по мішку кажинний божий день вигрібають...
В соціалістів мішок один, його носить О.О.Мороз, який займається народними прєданіями. Після одного такого прєданія, літом 2006 року і сформувалась АКК, до того ж періоду відноситься і віршик, який склали про О.О.Мороза вдячні колеги:
Здравствуй дєдушка Мороз
Без бороди і вати
І хотя ти не горбат
А тебе б ...ти...
і тільки одні комуністи - принципові люди! - ніколи не принизяться до того, шоб носити мішки - вони просто 3,14дять...

Розгляньмо докладніше вміст мішків у відомих політиків:

В.А.Ющенко - ну тут понятно, дві банки меду, вазелін (на всякий випадок), трипільський глечик, срібна ювілейна гривня 100 років Помаранчевої революції, лапка від мотоцикла "Мінск".

Ю.В.Тимошенко - сам мішок, канєшна, від ЛуїВітон з пуговицями і стразіками, з відповідною монограмою на внутрішній стороні. На зовнішній стороні пришпандорена етікетка від Айни Гассе... шоп не доколупались. В мішку: новий каталог від «Оріфлейм», номер польського «Плейбоя» з портретом Тимошенко на першій сторінці, відскановані договора між «Росукренерго» і Нафтогазом, помада, вазелін (на всякий випадок), червона подушка у вигляді сердечка, буси (віддав-таки Кушнарьов).

О.О.Мороз – мішок великий, червоний. Возить його Рудьковський на Астон-мартіні, або в спецвагоні. У мішку: «Капітал» Маркса з вирваними сторінками, бо у спец вагоні часто пропадає туалетний папір, а Маркс для сучасних соціалістів уже не актуальний. Один примірник Універсалу національної єдності – носиться з двох причин:
1.) а шо ж там такого написано?
2.) В «Капіталі», все – таки, папір твердуватий...
Ручка «Паркер» за 3 євро 28 центів, куплена Семенючкою під час поїздки в Австрію на конгрес Соцінтерну і подарована СанСаничу, як дрібний сувенір за дрібницю…
Вазелін (на всякий випадок). Запасна майка – все-таки, навіть, не носити мішки іноді важко. Томик власних поезій, роздрукований на принтері у секретарки у форматі А4. Одна сторінка з закону про Кабмін (якось так по-дурному вийшло…. Нашо було її брати? Ех, блін, звичка - друга натура). Книжка «Піонери-герої» з закладкою на сторінці про Павлика Морозова.

В.Ф.Янукович – Мішок білий капроновий з-під салітри виробництва Сєвєродонецького «Азоту», дорогий, як пам’ять про з’їзд у Сєвєродонецьку. В мішку: коробка від патронів на кабана, швейцарський червоний мисливський ножик з надколеною пластмасовою щочкою (в єгерів голова тверда). Примірник книжки «Залізний хазяїн» А.Герман з дарчим надписом. примірник "Універсалу національної єдності" (bля буду - дочитаю!) Набір гуцульських писанок – пасхальний подарунок Коломийської районної організації Партії Регіонів, рядом – поламана вставна щелепа голови Коломийської районної організації партії регіонів. Вазелін – не носить, тому що послідовний і тому що привик… томик Достоєвского "Горе от ума" (bля буду, правда! од нього горе!), компас Одеси. Три іриски "Золотий ключик" - одна собі, друга - для друга, третя - на всякий случай, не даром же всі кругом вазелін носять?

М.Я.Азаров - мішок не носить, у нього рюкзак - професійна звичка. В рюкзаку - тубус від теодоліта (так осталось... його потом всьо равно списали, а тут же ж, починав - то з нього... з інструмента), геологічний молоток (на всякий случай), вазелін (случаї бувають разні, особінно останні десять років)... пожовкла від часу потерта на згинах карточка, на якій написано "дебет - слева, кредит - справа", кишеньковий економічний словник, де жирно підкреслено визначення ВВП. орден за послуги ( ще не віддав Затуліну - всьо недосуг), довідка про зарплату за останні шість місяців, посвідчення заслуженого пенсіонера, орденські книжки, паспорт, ідентифікаційний код і заява на оформлення субсидії.

Л.М. Черновецький - сумка через плече, як у свідків Єгови на вулиці. у сумці - чотки, біблія, примірник газети "Посольства божого" з портретом Л.М. і Сандея Аделаджі, 0,5 кг. гречки, алюмінієва кружка, зміна білизни, банка кільки ( по-перше осталось з виборів, по-друге - на всякий случай...) вазелін (на случай, якшо пригодиться гречка, кілька і зміна білизни).

Л.Д.Кучма - носить портфель - це ше з Южмаша, там і табличка на внутрішній стороні, латунна з гравіровкою - "Лучшему партейному среди инженеров, лучшему инженеру - среди партейних" у портфелі:
недопита чекушка коньяку, колода карт, набір запасних струн до гітари Ленінградської фабрики (всьо равно оні лучше!), книжка "Україна - не Росія" (хуяссє, када ж їйо дочитать?), синій треніровочний костюм "Адідас", парик (Кобзон подарив, нада б вибросіть...), набір касет "Лучшее від майора Мельниченко", диктофон (ну суки, я вам відімсцю!).

Волков - Волков принципіальний, як комуніст - він мішки ніколи не носив і носити не буде. Тому має барсєтку. В барсєтке:
посвідчення голови партії "Хрєнов бубліков", ключі від квартири шофера шо я, бля, сам їздити буду? у мене для цього шофьор єсть), путьовка на ЙУХ, виписана ЦВК у березні 2006 року.

Медведчук - шо село вам мішок тягати? Хароший понт - дороже дєнєг. Атташе - кейс. В кейсі: нікакіх улік. Довіреність на право представляти інтереси довіреної особи дружини братового шурина свахи сина племінника, на якого записані всі активи ВВМ (но то секрет!), два бліна від штанги (форму треба підтримувати), конституція України і три варіанта політреформи (сука, перепутались сторінки і така бадяга вийшла... ну йопта, менше треба було варіантів прораховувати - перестарався...).

Шуфрич - носить гуцульську тайстру куплену в Закарпатті. У тайстрі: лук, стріли, підручних "Гражданская оборона", Воениздат, М.,1964. Борщова заправка (ну не варити ж борщ із апельсинів, йопта?), пачка кефіра (я ім припомню!), стара валентинка у вигляді ЧЕРВОНОГО СЕРДЕЧКА з написом "моєму пупсіку від Тигриці", мамині пиріжки з зайчатиною, яку добули в Закарпатських лісах, мобіла, шоп дзвонити до мами.

Ахмєтов - шо лох з собою шота носити? всьо в "Мерсі". Мерс-пульман, броньований. У мерсі - система глобальної навігації, системи визначення "свой-чужой", "лох-тєрпіла", "нормальний пацан-сука пазорная", обрєз, паяльнік, колода карт нова, колода карт крапльона, ноутбук (міліардер, нє?) Боря Колєсніков (ето нє чєловєк - ето елемент інтер'єра...), пакетик чаю "Ліптон" (ну Луценко, поп'єм чайку...), примірник Унівесалу національної єдності (от я халодний, хто кого кинув? бля, сьодня знов перечитаю - так лєгко не биваєт...), маленька бомбочка (на всякий случай), футбольний м'яч, Луческу (Мірча, ну ти ж работай, кого тобі ше купити?) і вазелін - для Януковича, а то він, сука, розслабився... привик.

Ірена Кільчицька - какіє мєшкі, ви шо з дуба рухнулі? трейлер. В трейлері колекція сумок - 25 тис.штук загальною вартістю 3 842 547,28 грн. (нажито непосильним трудом в "Правексі" - взято безпроцентних кредитів на суму 800 тис. доларів США), кромі сумок: бутси з копочками (да так забули..., а хто - рекламірувать не будем), зеркальце, помада, тєні (ну всьо равно нічо ж не помагає, ох-хо-хо...) газета "посольства божого" з портретом Л.М.Черновецького і Сандея Аделаджі (а як ти інакше в кабінєт до Самого зайдеш?), вазелін (і сама удівляюсь, зачєм? но шеф-то носіт!?), 0,5 кг. гречки, банка кільки, агітка за Черновецького (не пропадать же добру? і потом - шеф-то носіт!), тридцять чотири кредитні карточки "віза" (на всіх, блін, переліміт!) і, в дрібних купюрах, 143 528 гривень 43 копійки (здача з обіду) - валяються повсюди.

Петро Порошенко - прозорий мішок від цукерків з надписом "З новим роком!" і зображенням Діда Мороза на ньому. У Діда Мороза виколені очі і над головою надпис - ХУ.. В мішку: Закордонний паспорт з дипвізою і надписом на ній "Анулировано. Персона нон-грата" та "Ти мнє ішо за Затуліна отвєтіш!", банка меду (та,бля,викинути вже треба...), польський номер "Плейбоя" з портретом Тимошенко, в якої виколені очі і домальовані роги, вуса і фінгал під лівим оком. Примірник Універсалу національної єдності з написом зверху "ідіот!!!!", носовичок-весь в сльозах і соплях.

Тарас Чорновіл - простий кропив'яний мішок і балонова сумка, пошита з прапора УРСР (сумка - то на запас, за старою галицькою звичкою). В мішку: шарік від підшипника (бляха, не встигли тоді у Франківську...), книжка З.Фрейда "Вступ до психоаналізу", Книжка "Піонери-герої" з закладкою на сторінці про Павлика Морозова (Мороз подарував), Дипломна робота з біологічного факультету ЛНУ (незакінчена), повідомлення про відчислення з Львівського університету через прогули, Повідомлення про зарахування в почесні професори Донецького національного універститету через великі наукові досягнення, чорні окуляри, парик, накладні вуса (на випадок, як треба би приїхати до Львова), довідка про усиновлення, підписана Януковичем В.Ф. і Янукович Людмилою. В балоновій сумці - зава на зміну прізвища з Чорновіл на Янукович, дуже пожмакана і надірвана, що видає великі душевні хвилювання і вагання людини... Примірник Універсалу національної єдності (офігєть! треба ще раз почитати, шо ж там не так?)

Ганна Герман - мішок від Луї Вітон, але без пуговиць і стразіків - де ж такий несмак носити? В мішку: синя косинка (хто ж таке носить на шиї?) - Лариса Скорик подарувала, 189 примірників книжки "Залізний хазяїн", всі примірники підписані персонально кожному члену фракції ПР, а Калашнікову - ні! Бо він не демократ і ганьбить собою фракцію! Вазелін (на всякий випадок),тональний крем (випадки бувають різні), путівник по Африці, свідоцтво про шлюб (фіг я йому дам розлучення!).

Петро Миколайович Симоненко, комуніст. Нє не так. КОМУНІСТ. І дуже принциповий. Він не принизиться, щоб носити мішки, бо ж зрозуміло - 3,14здіти - не мішки носити. А мистецтво повинне бути чисте. Той не комуніст, що буде носити мішки! Трудящіся не поймут. Тому носить авоську. В авосьці: ковбаса за 2,20. Де брав? В буфеті Верховної Ради! Якшо комунізм не можна збудувати для окремої країни - не дають врагі - то його можна збудувати для окремих людей! Чим і займаються. Крім ковбаси - партбілєт, томик Лєніна, Православний катехизм, рака у формі Мавзолєя з надписом Ленин і часточкою мощей Вождя, освячених Патріархом Московскім і Всея Русі товаріщем "Дроздовим". Карточки на знижки в ТЦ "Метроград", "Глобус", пара візиток бутіків модного одягу, вазелін (хотя давно і не надо, в принципі...), туш для очей.

Раїса Богатирьова – так як женщина солідна і красива (особливо в останній час), мішок носити не пасує, тому носить дамську сумочку від "Хьюго Босс і чорний кульок "Boss" (Стиль!). В кульку: "Книга о вкусной и здоровой пище", книжка Поля Брегга "Чудо голодания", стетоскоп (так остався… як пам'ять…), баночка з гліколевою кислотою, для гліколевого пілінга (ніхрена не помагає!!!), півлітрова кружка Есмарха (тоже ніхрена не помагає!!!), дві ампули "Боттоксу" ( о! бомбова штука!!!), книжка "Залізний хазяїн" з дарчим надписом "Бажаю щастя! А.Герман" і припискою знизу –"Дура!", вазелін (друга потрібна штука після "Боттоксу"!), набір косметичних пробників від "Емвей", баночка "Клерасил-ультра" (тепер не тільки в Інтернеті прищів не видно!).

Л.М. Кравчук – як колишній зав. ідеологічним відділом ЦК КПУ, просто не здатний носити мішки! носить папку зі шкіри молодого дермантина (класика!). В папці: кишенькові шахи на магнітиках, чотири варіанти політреформи (Вітя Медведчук, "синок", сторінки перепутав, тепер така бадяга!!!.. Ну не мудак!?), примірник Універсалу національної єдності (мощний креатів!), шарфік "Динамо Київ" (подрунок Суркіса), тенісна ракетка , вазелін (а раптом кому треба?), парасолька (так і не відомо науці дві речі – нахріна попу баян, а Кравчуку парасолька?) .

Савік Шустер – стильний до кінчиків щетини на щоках. Як космополіт і громадянин світу живе по принципу "Omnia mea mecum porto" – "Все своє ношу з собою". Тому носить фібровий чемодан з окованими залізними кутами. В чемодані: смажена курка, завернута в промаслений аркуш "Кор'єрра дела Сера", підшивка газети "Наш футбол" за 1999 – 2005 роки, яку він намагався безуспішно продати італійцям. Футбольний м'яч з автографом Фабіо Каннаваро, футболка збірної України з номером 7 і надписом Shevchenko (футболку збірної Італії з №1 і написом Buffon завжди носить під сорочкою, замість майки). Здоровенна візитниця із нержавійки з найбільшою у світі колекцією візитних карток у ній. Довідник "Жовті сторінки України". Роздруківка секретного звіту ФБР зі списком членів "русской мафії", який майже повністю дублює "Жовті сторінки України". Журнал "Форбс" зі списком міліардерів (також треба викинути, бо по всіх позиціях "former USSR" дублює, секретний звіт ФБР зі списком членів "русской мафії"). Носить вазелін, щоб встановити контакт з українськими політиками (он ведь им зачем-то нужен, ведь так?), записну книжку де записані телефони – Вова (Кремль) – звонить после 2008 года!!!, Витя (Киев) – звонить в любое время суток!!! Юля (Киев) – сама звонит… Витя (Киев-Монако-Давос) – АВАНС!!!! И поговорить о представительських…, Анна Г.– не забыть позвонить раз в неделю!!! Иначе обидится "Железный хозяин"…

Микола Томенко – шо тут вимахуватись? Не словом – а ділом! Мішок то й мішок, звичайний мішок…. В мішку: пара ковзанів (тепер парламент поведу кататись! Жалко морозів нема…), березовий віник (в парламенті деколи гарячіше, як в парній!), сингл "Гринжолів" – "Разом нас багато", вазелін (всі носять, я шо гірший?), примірник Універсалу національної єдності (...лядь, …здєц, вопше …опа!!!! А чо, може треба було підписати, а, мамка?!), примірник Закону про Опозицію (класний текст! Люблю хорошу літературу!). набір тенісних ракеток, правда з набору тільки одна штука (другу хтось с3,14здив, є підозра, шо Кравчук, але як докажеш? І нахріна йому парасолька?)

Н.М.Вітренко - вона колишня комуністка, і найстійкіша вірна Лєнінка в колишньому Союзі, тому носити мішки - це волюнтаризм, нацизм і западопоклоннічєство!!!!! нізкозападопоклоннічєство перед НАТО!!!!
носить ридикюль на таких защіпках, як у Шапокляк був. В ридикюлі: креслення аероболоіда і технічна документація до нього, відкритка з привітанням для А.Г.Лукашенка на день Валентина (на відкритці надпис 50 лєт "Вєлікой побєди" і пам'ятник Брєжнєву на Дніпропетровщині), вазелін (Марченку подарю), рулон туалетного паперу "Кохавинка" (а то один раз уже сходили маками любовацца, так бандеровци дєньги уперли...), листівка "НАТО-нє било, нєт і нє может бить!", пачка "Беломорканала", недопита чекушка "Столічной", Молітвєннік вєрного лєнінца з двома закладками - молитва за святого Ніколая Второго і Блаженного Іосіфа Сталіна

Інна Богословська - носить картіну,корзину, картонку і малєнькую собачонку (середній клас, інтілігенція, вопшем дама с положенієм, дама-положенєц!). На картіні зображений Валерій Хорошковський разривающій пасть Азарову. Собачка породи болонка, дурна, має кличку Жулька і пижжена хазяйкою каждодневно. В картонці: запасний шиньйон, накладна коса, примірник конституції України, оранжевий шарфік (лишився після пікетів на НЗФ), стара чекова книжка з одними корінцями і підписами Пінчука на них, помада, вазелін (ну пригодиться ж він колись, ну не може не пригодитись?!), примірник Універсалу національної єдності (самий класний гумористичний текст за останні 10 років!).

Луценко Ю.В. - по студентській звичці носить дипломат. У дипломаті:пара запасних окулярів (ну не всім же носити на всякий випадок вазелін?), листівки "Пори", "Отпору", "Кхмари", книжка Корчинського "Війна в натовпі" з припискою "Гімно, але як пише!!!", посвідчення Міністра Внутрішеніх справ (та нафіга його здавати... а ДАІшникам що показувати?), мегафон, лапті (Кучмі не підійшли... нічо' - ше комусь подаруєм!), комунікатор "нокія" (ану, шо там нині на ФУП про мене написали?).

Червоненко Є.А. - мішок білий полотняний. У мішку: гермошльом гонщика, пістолєт "глок", дозвіл на носіння газової зброї, бейсбольна біта, червоний блайзер, мезуза, вазелін (як солдат, должен бить готов ко всєму!!!), роздруківки з інтернета "син бога", "син бога-2", "син бога повертається" з написом на полях " Юля - с.ка!!!", список кошерних ресторанів, затверджений Головним рабином України, кусок сала з часником (я ж все-таки Українець!).

В.В.ПУТИН - ВСТАТЬ, КОГДА ЧИТАЕШЬ О ПУТИНЕ! Человек.ЧЕЛОВЕЧИЩЕ. Глыба. Эпоха. Да! Это отвественно, знать, что с собой носит Владимир Владимирович. Подумай, надо ли тебе это? Хорошо подумай, ибо потом возврата не будет. Подумал? По глазам вижу что нет. Думай еще. Хорошо думай. Имена, пароли, явки вспоминай. Отвечать, сука, не думая, в глаза смотреть!!!! Зачем тебе знать, что носит Президент Великой страны? На чью, сука, мельницу льешь воду?! С кем ты чай пьешь, падла? Сегодня ты чайку попьешь, а завтра Родину продашь? Где, где тебе дали задание узнать, что с собой носит Президент? Тут что предатели? Меньше чем за 10% этого ты, сука, не узнаешь!!! И еще 120 рублей сверху! Вот... Короче, он ничего с собой не носит - профессиональная привычка. У него все в спецкостюме вмонтировано: в галстуке - микрофотоаппарат (150 мегапикселей, 200кратный зум, вспышка з радиусом поражающего действия 200м.) авторучка - 45 калибр, магазин на 42 патрона. В воротник рубашки вмонтировано три капсулы - одна с диоксином, другая с полонием, третья - с вазелином (на всякий случай). В правом кармане пиджака - открытка на имя Януковича В.Ф. с текстом "Поздравляю!" (вернули с пометкой "адресат по адресу Киев, Мариинский дворец не проживает"). В левом кармане - путеводитель по Куршевелю, карта Лондона со схемой передвижения Бориса Абрамовича Березовского (обновляется каждый день). Во внутреннем кармане - пистолет ТТ (на случай, если придется пойти в сортир). в карманах брюк - клок сена (для Пони), 150 грамм колбасы (для Конни), кусочек сахара (для Медведева), конфетка (для Януковича). В туфлях в монтированы две видеокамеры (во-первых, по-приколу, во-вторых нужен же хоть какой-то компромат на Конди и Ангелу). Остальное - страшная военная тайна и это будет стоить дороже.

Б.А.Березовский - таскает с собой дипломат с оторванной ручкой (ну шо за лбядство! так всю жизнь жалко что-то бросить и тяжело тянуть дальше!) В дипломаті:
копії платіжок на ім'я Жванії з призначенням "На помаранчевую революцию. Без НДС". Дозиметр, таблиці Брадіса, чотири паспорти на імена Платона Єлєніна, Євгенія Платонова, Євлампія Платова і Парамона Єсєніна. Парик, чорні окуляри, лайкові рукавички, кишеньковий календарик де червоним обведено 2008 рік і надпис зверху "до дємбєля __ дня!!!", підшивка "Колокола" Герцена і Огарьова за 1857 -1867рр. з поміткою зверху "ацтой! где про Путина?", футболка "Челсі" з надписом "Shevchenko" (какая, Рома, все-таки, сука! Ниче, все припомню....)

Віктор Вікторович Янукович - карочє, тут ето, вобщє-то лідєр наш, Віктор Фьодоровіч Ригіонов, казав..., шо ето..., ну шо... карочє, мішок такой на плєчо з надписом "west", синій і з птічкою. То в Америке подарили. Мішок оформлений,як чартер. За дєнь пользованія 300 баксів нада платить... Ну нє лох же паслєдній, просто так яку-та х_йню носить? В мішку:
польський номер "Плейбоя" з портретом Тимошенко на першій сторінці - дуже засмальцьований і потертий, особливо на сторінці "Model mesiaca". Примірник книжки "Залізний хазяїн" з дарчим написом автора (от, дура, вапше нічо не пахоже!), посвідчення "Син будущого Президента України", виписане міністром транспорту Рудьковським для пред'явлення у всіх залізничних, автобусних та авіакасах, вазелін (наш лідєр, Віктор Фьодаравіч Ригіонов, казав, шо нада сначала поносить чуть-чуть, потом привикну...), електронна іграшка "тетріс" (йопта, скучно в парламєнтє...), телефон "Верту"(Хомутиннік подарив), телефон "Нокія" (дядя Боря Колєсніков подарив), телефон Соні-Еріксон (дядя Рінат подарив, жмот, вообще-то...), кепочка "воровка" для походів на футбол.
Віталій Хомутиннік - носить стильну сумочку зі шкіри крокодила. В сумочці: ручка "Паркер", телефон "Верту", катли "Картьє", катли "К'єже" - (всьо швейцарське!), "Вашерон Константін" - на руці, бутилочка "Кока-Коли"(самий дорогий бренд!), кредитна карточка і ручка за 30коп. без стержня (а чим ти інакше дорожку зробиш і нюхнеш?), в дрібних купюрах 258 687,25 грн. (здача. Пообідав з Кільчицькою).

Дмитро Корчинський - військовий вєщмєшок. У мішку:
колекція відрізаних вух з Придністров'я (моладвські), Абхазії (абхазькі), Чечні (москальські). Кредитна карточка "Внешэкономбанка" з необмеженим лімітом, ікона з ликом Христа і надписом "вбий мєнта - спаси людину", ключі від БТРа, аерозольний балончик і трафаретка з написом "Данілич, прості!" і "Янукович - ти бил прав", вазелін (сука, деколи на вусах лишається... але ж без нього де гроші взять?), берци, фінка і товарний чек, де написано, - ніж кухонний фінський розділочний. Десять заповідей братчика:
1. Не май інших богів крім Корчинського.
2. Не сотвори собі кумаря! Кумарся в компанії. Потім напишем ше одну книжку!
3. Не визивай мєнтів даремно. Не даремно - також не визивай!
4. святкуй день всякий. Кажний день - празнік...
5. Шануй Дмитра Корчинського і дружину його - батька і матір твоїх. І буде тобі добре. А як не будеш - буде тобі хєрово!
6. Главне не сци! Вбив - соплі не розпускай!!!
7. Всі баби - ..ляді!!!
8. Все шо не в нас - у нас вкрадено! Забери і поділись!
9. Не шестач! Як шестачиш - не попадайся!
10. Як не пожадаєш добра ближнього свого, то він пожадає твого. Візьми перший!
Так хоче Христос!... Не 3,14ди я краще знаю!

Ніна Карпачова! - Н.Карпачова страдаліца. Вся ісстрадалась, замучилась, сплакалась через несправедливість пенітенціарної системи України. Знавці твердять, що саме Н.Карпачова перша відкрила ту істину, що справедливість є. Але чи варто за неї боротися? Як показала практика - варто. У деяких випадках навіть дуже варто. Правда, всі чомусь пам'ятають тільки Прошкуратову на Різаку і ніхто не пам'ятає Н.Карпачову біля Колєснікова... світ не справедливий... Отже, Н.Карпачова носить полотняний вузлик на довгій жердині. У вузлику:
зміна теплої білизни, алюмінієве горнятко, металева миска, ложка - все подарував Колєсніков, коли вийшов. Секретний звіт ФБР зі списком членів "Русской мафії" (відксерила у Шустера - клієнтів треба знати поіменно!), примірник "Декларації прав людини" (ніфіга собі, скільки всього можна!?), примірник книжки "Залізний хазяїн"(как же його ущемляли, скоти!), блок сигарет, пачка чаю, довідник "Татуировки уголовного мира" (заніматєльна штука), вазелін (нада облєгчать страданія клієнтов), книжка Ч.Ломброзо (а как ти іначє порядочних людєй від лохов отлічіш?)

Святослав Михайлович Піскун! - солідний чоловік з солідними запитами. Носить солідний портфель з солідним виглядом. У портфелі: два рішення суду про поновлення його на посаді Генерального прокурора, трудова книжка, пожовкла від часу потерта на згинах карточка з надписом "дебет - слева, кредит - справа" і на звороті, - "Слава, помни эти слова, а то я могу забыть!!! С наилучшими пожеланиями: Николай Янович", шпага, довгий рицарський плащ, посвідчення "кавалєрствєнної дами" на ім'я Людмили Кучми (Слава, пускай у тебя побудет, а то меня Ленчик убьет!), орден Святого Станіслава носить під сорочкою, на голому, чисто вимитому тілі (як масони - то масони!), вазелін (хоть кругом масони, але я їх, сука, знаю добре...), пластмасовий годинник "Касіо" (в присутності журналістів одягає на руку замість "Вашерон Константіна").

Різак - деякі гарячкові, несвідомі і незнаючі люди казали, що Різаку - торба. Але Різак не носив торбу, а по прикладу старшого товариша - Віктора Володимировича Медведчука - атташе-кейс з чорним налом. Крім налу в кейсі: монтіровочка (міняти звички у зрілому віці - не серйозно, а монтіровочка-фартова), шльопки-в'єтнамки, синій лікарняний спортивний костюм, валідол, корвалол, бальзам Біттнера (у-у-у-у, я самий бальной в мірє чілавєк...), номер польського "Плейбоя" з портретом Тимошенко (Шуфрич подарив, та й всьо равно лучше Прошкуратової! б-р-р...)...

КІНАХ АНАТОЛІЙ КИРИЛОВИЧ!
А.К. Кінах дуже серйозний чоловік, він ніколи не говорить лишнього, більше того - він ніколи не думає лишнього - згорить запобіжник. Анатолія Кириловича спроектували закритому КБ №3245/154 при В/Ч 12003А у Кишиневі-21. У нас він проходив під маркою "Изделие №3", а по НАТОвській класифікації РБЗД - робот бойовий, занудної дії, проект №3. Проект хотіли пустити в серію, але, як і все пальцем роблене, виріб вийшов не зовсім досконалим, а з приходом перестройки і нового мишлєнія на підприємстві стали клепати цинкові тазіки і тетріси. На тазіки пішов той самий цинк, з якого виготвлений лоб Анатолія Кириловича, а сірий мікропроцесор вагою приблизно 1020 грамів треба було серйозно вдосконалити для вирішення задач "тетріса". Після місяців невдалого вдосконалення один з провідних інженерів Толік сказав до другого інженера - Кирила, - "Кирюша ти кинь нах. ото одоробло, не вийде з нього тетріса, там процесор заслабий!" тому виролбництво тетрісів згорнули, а один боєготовий екземпляр ласкаво назвали Анатолій Кирилович Кінах - на честь його творців та процесу модернізації.
Життєвий шлях бойового робота в мирні дні склався нелегко. По перше, поки, не вдалось приспособити до нього батарейки "крона" треба було з собою у торбі тягати акумулятор від КаМАЗА - щоб забезпечити собі безперебійне живлення. По-друге щоб виконувати своє бойове завдання, а саме задовбати когось насмерть, потрібно було вийти на якомога ширшу аудиторію і програма скерувала робота у владу - там можна задовбати кого хош і коли хош. Шлях у владі був непростим, колеги Анатолія Кириловича часто не розуміли чіткого і логічного алгоритму його дій, але Кінах вперто йшов до своєї заповітної цілі - сісти якомога вище, щоб задовбати якогомога більше! Тільки один раз, у листопаді 2004-го програма зависла і Кінах вернувся на рівень віце-прем'эра, який він уже одного разу пройшов...
Що ж носить з собою РБЗД? Тільки дві необхідні речі -комплект пальчикових батарейок і вазелін. Для чого роботу вазелін? А як інакше батарейки міняти?

Ніколай Лєвчєнко. Серйозний молодий чоловік. Серйозність пояснюється тим, що був наказаний. Сам - добровільно! - віддав свій мерседес на поталу працівникам жеку! Так і сказав: "Паснімаєтє тут ролік, патом отгонітє на стоянку. І акуратно, а то припіжжу уродов!" Ніколай Лєвчєнко за освітою історик, за покликанням - філолог, а так, по жизні, сєкрєтарь. всім відомо шо сєкрєтарь - птіца важная. Відрізняється він умом і сообразітєльностью. Соображає бистро і шустро. Поки що сообразив на кефір. Ніколай Яновіч, коли напутствуваав молодого бойца на подвиги сказав: Коля! Помні, чєм више ми рісуєм ВВП, тєм больше у нас мостов к лучшей жизні, чєм мєньше ми, Коля, рісуєм ВВП - тим,сука, больше кефіра випьєт всякая шваль. Вивод, Коля, прєкрасєн в сваєй логікє - мова вєдьот к кєфіру, а кєфір унічтожит нам мости. Борісь, Коля!".
Коля бореться. Коля - борєц. Він ніколи не надіне гумови калоші - тільки резинові. Потомушо рєзіна для Колі - це путь ізбєжать гуми на тєлє. Но вот как ізбєжать гуми на мозгах?
Н.Лєвчєнко носить з собою тільки трамадол - остальноє добиваєт в бою...

Вася Цушко.
Цушко парєнь простий, тому його назвали Вася. Цушко - це парєнь, який от сохі удачно втік ще в отрочестві і людина, яка з народу виділилась на п'ятому десятку років життя. Коли Господь роздавав дітям Красу, Вася стояв в черзі за Розумом, але номенклатурна звичка, стояти в кількох чергах одночасно, підвела і Васі дістався тільки нюх, який він виробив в собі на одеських виноградниках... Вдома, на однинці, Вася Цушко говорить сам до себе Василь Петрович, бо там, вдалині від журналістських камер, ворожих поглядів та допитливих очей виборців він може розлабитись і не грати остогидлу роль "простого рубахи-парня", а бути, нарешті, собою: одягнути махровий банний халат до п'ят, налити у склянку на два пальці "Бурбона", задумливо підійти зі склянкою в руках до каміна, взяти в руки томик поезій Рембо, розкрити його на сторінці 56, прочитати вголос "П'яний корабель" і сказати задумливо: "Й_б, тваю мать!? А гдє же тогда дєньгі?!", залпом випити віскарь, шмаркнутись в камін і крикнути - "Люся! Б-дь, почєму бардак в хатє?", голосно пукнути і величаво піти в хол, щоб звідтам спуститись в їдальню - до вечері (люблю повєсєлітся, особєнно пожрать)...
Василь Петрович на людях носить просту селянську полотняну торбу. У торбі: лапті (вернув таки Луценко! а то Кучмі нє падашлі, так Юрєц сам в хатє замєсто тапок носив! Какой падлєц, но нічо - забрав наконєц-то однього!), бутилка Тамянки за 7,20 грн. (Х_лі там той "бурбон"? Бормотуха... От наше, то наше...), міліцейську фуражку (забавно, як мєнти остановлять, а я такий вилажу з машини... і в фуражкє! Ти, чо, сука, не признав свойого міністра!?), вазелін (от шо нада - то нада! і всєгда ж пригодиться!), кусок сала, дві цибулини, сторінка з закону про Кабмін (СанСанич просив подержать у себе, хай уже все вляжеться...), економічний словник (Яценюк подарив, там формат хороший - как раз на доларову бумажку)...

Арсен (Арсеній) Яценюк - політичний елемент періодичної таблиці Ющенка. Обертається по різних орбітах з шаленою швидкістю. Арсеній дуже отруйний - наприклад у Дейча на нього алергія до тошноти! Арсеній в малих дозах - корисний (Цушко), у великих - отруйний (Тігіпко), як прореагує урядовий організм на внутрім'язеве введення до нього такого елемента покаже час. На даний момент маса ядра Арсенія, точно встановлена науковцями з ДПАУ, становить 3124,4 тис.грн., однак, видатні вчені та науковці (Н.Я.Азаров, О.М.Медведько, та ін.) твердять, що дійсна маса ядра елемента як мінімум удвічі більша.
Яценюк носить з собою портфель, який йому подарували у Давосі. У портфелі: похвальні грамоти за 1, 2,3,4,5,6,7,8,9,10 класи школи, піонерський галстук (на всякий випадок),власне резюме, щитки на ноги, наколінники, хокейний шолом (казали, що в цьому уряді пригодиться), вазелін (якщо щитки, наколінники і т.д. не поможе), Растішку (Активія - це для старших, он для Цушка...), бутилка Тамянки за 7,20 грн. (Цушко подарував), карточка де він тренується підробляти різні підписи (той, Тігіпка на нових гривнях получився найкраще) і колекція мультіків від "Турбо" і "Дональдс" (вицуляв у Хомутинніка).

Васілій Волга!
Васілій Волга такий засекречений чувак, що він сам не знає що він робить, про що говорить, куди і з ким іде і: "шо вапшє тваріцца, а?" Деякі несвідомі елементи кажуть, що Ваілій получив своє фамілійо від Великої Ріки. Насправді все далеко прозаїчніше - батько Васілія давним-давно купив автомобіль "Волга", а коли ти купив совєцкій автомобіль, то знавці стверджують, що з цього дня, на фоні твоїх взаємовідносин з машиною, секс з жінкою стане для тебе просто блідою подобою сексу! То ж коли народився Вася, у батька не виникло питань яке ж прізвище дати пацану? Він дав йому горде - Волга! На честь тої, хто міг пробудити несамовиту пристрасть у автолюбителя на всю ніч, всього лиш забивши карбюратор...
Волга може бачити так далеко, що часто він сам лякається побаченого і стає блаженним. Одного разу стан блаженства напав на Васілія прямо в студії Шустерової "Свободи слова" і він баженно прорікав, що за три роки під мудрим правлінням Віктора-Кабаноборця і Ніколая Пахлом Азарьонного (старців безподобних!) навіть простий шоферюга буде мати получку в штуку баксів! Вельми дивувався тоді народ в студії і поза нею: "Блажен, воістину, блажен сей муж, бо ж прозріває те, що нам, грішним ну ніяк не дано побачити!" Васілій Волга дуже амбітна людина, йому важко усвідомлювати тягар історії, бо ж у віці Васілія, Лєрмонтов уже більше десяти років був небіжчиком, а Наполеон... а шо Наполеон? Чи нам рівнятись на НАТОвських генералів? Так що, все ще попереду, Вася!
Васілій Волга носить з собою у торбі тільки те, що необхідно: посвідчення депутата, вазелін (ну не мав би посвідчення депутата без вазеліну, ну ніяк не мав би!), томик Нострадамуса з помітками на полях: "ото гон, шо он куріл?!", кілька депутатських карточок для голосування (ворожіння на бюджеті - вєщ!),натільну іконку з зображенням Трьох Коаліції Хранителів- Віктора Яйцемученіка, Юду Олександра і Петра Першосекретаря.

М-И-И-И-И-И-ИКОЛА-А-А-А Р-У-У-У-У-УДЬКОВСЬКИ-И-И-Й!!!!!
Микола Рудьковський завжди мав потяг до навчання. Його з шаленою силою тягнуло до освіти, але матеріал, з якого зроблений його мозок, ще інертніший за тефлон і освіта до Миколи, як, втім, і інші неприємності, не прилипла...
Микола - це хлопець-вогонь. у його руках все горить, особливо партійна каса. Він не егоїст - за що б не брався Микола, він завжди залишить наступнику доробляти. В дитинстві він мріяв, що його іменем назвуть пароплав, але доля розпорядилась інакше і його іменем ледь не назвали Одеський порт. Микола Рудьковський найефективніший у світі соціаліст - він повністю збудував високорозвинений соціалізм з людським обличчям. Зайве уточняти, що обличчя соціалізму є обличчям самого Миколи, а найефективніший соціалізм збудовано у Миколи вдома. Микола відрізняється тим, що ніколи не відступає перед труднощами і завжди бере на себе стільки, скільки дають і навіть, те, що не дають! Тому Микола носить: великий червоний мішок СанСанича Мороза, мішок Йосипа Вікентійовича Вінського (все ніяк віддати, а Йося обіжається, каже віддай Коля, май совість, там же ж каса за вибори 2006-го...), "сундук мєртвєца" (од Кирпи зосталось) і бутилочку рому (подарили одні знайомі рейдери, як порт в Одесі брали)... Все це Коля возить у власному "астон мартіні", але, так як він жорсткуватий для спини, сам їздить на Майбаху того ж Кирпи... Крім цього у Миколи є заначка у внутрішній кишені пінжака від Бріоні. У заначці: три диплома з різних вузів про закінчену вищу освіту, табель за останню чверть десятого класу школи (йопта, а на підставі чого дипломи виписувать, га?), корочки Член-кореспондента НАН України (просто врємя ше не прийшло!), Атестат про середню освіту (а на підставі чого Члєн-кора оформити інакше, га?), посвідчення міського голови Чернігова (на всякий случай), посвідчення народного депутата (на всякий случай), ізраільський паспорт (інтересно, а куди Юга, свій подів - виписували ж разом...), вазелін (це, на прийом до Віктора фьодорича бе нього ж не пускають...), тональний крем (а без тонака з прийому від Віктор Федорича не відпускають), ну і по мєлочі тищ двадцять баксів (на случай якщо не поможе посвідчення мера, депутата, ізраільський паспорт і вазелін з тонаком)...

Степана Богдановича Гавриша!
Степан Богданович принциповий. Він настільки принциповий і чесний, що у нього ніколи не виникає проблем з совістю. У совісті зі Степаном Богдановичем проблеми бували, але у Степана Богдановича з нею – ніколи. Дехто каже, що Степан Богданович загубив совість разом з піонерським барабаном, коли у школі він напився перший раз. Правда, барабан він потім знайшов, бо завучка віддерла б вуха від мудрої голови Степана Богдановича - іптить загубити річ, яка має інвентарний номер! А от щодо віднайдення совісті є певні сумніви - у неї номера нема і за неї вуха не болять... Але насправді все зовсім не так. Просто Степан Богданович завжди вболіває за справедливість і знає, що правда переможе. Коли маленького Стьопу прийняли в піонери і дали в руки прапор, а на шию барабан – він знав, що незалежна Україна буде, а коли він був довіреною особою Януковича на виборах і схвильовано стискав у кишені фартовий підшипник, то ані миті не сумнівався, що президентом буде Ющенко. Один Бог знає, у чому впевнений Степан Богданович зараз, коли став суддею Конституційного суду за квотою того ж Ющенка…
Ніколи не вірте в такі дурниці, що незамінних людей нема. Як не крути, а в Україні є три незамінних спеціаліста: тричі генпрокурор Піскун, Волков (це посада, а не прізвище!) і Степан Богданович – юрист від Бога (президента, прем’єр – міністра – потрібне підкреслити). І поки в цій країні буде багато таких незамінних спеціалістів -– доти у ній буде стабільність, адже, навіть ураганний вітер, здатний тільки злегка поворушити трясовину на поверхні і ніколи не підніме хвилі з її столітньої глибини…
Степан Богданович носить з собою скриньку, як у сантехніка, де зібрані різні штуки на всі випадки життя, а саме:
Польський номер «Плейбоя» з Тимошенко на першій сторінці – це щоб зробити приємно Шуфричу, журнал «Форбс» - це щоб зробити приємне Ахметову, журнал «Український бджоляр» - це щоб зробити приємне бджолам, бо він їх дуже любить, але так як квартира мала – не має де розводити (от їй-бо так і сказав! От хрест істинний! Мала хата і нема де бджолам літати, а люблю їх, клятих, шалено! Як Конституцію! Навіть більше!), Конституцію України – це вопше, кому хоч можна приємно зробити! Шаріки від підшипника – це одного разу Віктору Федоровичу не встигли приємне зробити… Барабан – це, знаєте, музика, лірика (в душі я бард), вазелін - це можна Сірожі Головатому приємне зробити, коли у нього власний закінчиться... Ну і по дрібничках: маленькі настільні прапорці ПР, БЮТ, НУ - це бабуся казала, що свічечку треба запалити не тільки архангелу Михайлові, а й Люциперові, бо хто його зна, де блат вигідніший…

Увага!
стало відомо, що на днях деякі відомі особи прийшли зі своїми мішечками в книжкові магазинчики і акурат другого квітня прикупили собі наступних речей:

В.А.Ющенко купив: "Справочник начинающего рейдера", "Приват-прінт", Дніпропетровськ, 2007. Там він зробив закладки на наступних розділах: "Работаем с судом - подкуп, шантаж, взятка", "Как сменить судью-докладчика на законых основаниях", "Не хочешь упустить шанс? Забери его у другого!", "Отбросов нет - есть кадры!".

В.Ф.Янукович купив: "Довідник бджоляра" (ібанаврот! ото лоханувся! 15 рублєй на вєтєр! Ібанаврот!!!!), "Історія України-Руси" М.Грушевського (м-да, біда сама не ходить...), пропис для 3-го класу загальноосвітньої школи (ну нах оно надо, єссі Манафорту такі деньгі плочєни?) і книжку - розмальовку "Автомобілі міра" - це для душі! Вмєстє с внуком разрісуєм!. А вопшем - поубіваю всєх! Хай токо трохи утіхнєт...

О.О.Мороз купив: "Володар" Макіавеллі (і за шо так хвалять? хоть почитаю...), Конституцію України - це гра навипередження, якщо перший почитаю - всі козирі в мене! "Феня - краткий идиоматический словарик" (міг би пригодиться),"Довідник бджоляра" (просто гроші на вітер! от хто знав, шо людині вірити не можна, га?!).

Ю.В.Тимошенко купила: "Вязание на спицах" (один фіг на найближчих пару місяців робити нічого - самі всьо зроблять!)

ОЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ ТУРЧИНОВ!

Олександр Валентинович віруючий чоловік. А ким же ще, як не віруючим мав би бути колишній завідуючий відділом агітації і пропаганди Дніпропетровського ОК ЛКСМУ? Хороший політрук ціниться всюди і пофіг, як він називається - піарщик чи пастор - робота все одно та сама, а талант, як відомо не проп'єш...

Олекандр Валентинович носить чемодан з подвійним дном, яке має подвійні стінки - коснпірація! Це також професійне. Але чемодан - то развод на лоха. Мотлох, який Олександр Валентинович там носить, просто для маскування і заплутування ворожої розвідки, насправді все більш-менш вартісне Олександр Валентинович носить у бороді. Борода широка окладиста, типу "лопата", має потайне дно. У бороді:
Польський номер журналу "Плейбой" з портретом Тимошенко на першій сторінці (треба послати в бібліотеку конгресу США, а всьо недосуг!), примірник журналу "Вартова Башта" (конкурентів треба знати в лице!), два запасних мотки коси (на всякий випадок...), кишенькове видання Біблії від Братів Гедеонів, де на тонесеньких, цигаркового паперу, сторінках він веде власний щоденник, записуючи між рядками Святого Письма симпатичним чорнилом Новітню Заповідь Людству, яку колись, можливо, розшифрують світової величини археологи і кримінологи. Пів-буханця хліба(робити чорнильницю), 200 грам молока (робити чорнило), мікрофільми з досьє на: Ахмєтова, Пінчука, Кучму, Ющенка, Порошенка, Мороза, Шона Карра, Бродського, Черновецького, Буша, Путіна, Ширака, Меркель, Ху Цзинь Тао та Євгена Карловича Макуху - кочегара котельної №13 у м.Червоно-Партизанськ, Свердловського району Луганської області, який казав, що Тимошенко така гарна баба, шо їй можна й під хвіст дать - так страшно, бо дуже вже якась грозна...
Олександр Валентинович носить всі ці речі, виходячи з того, що лишньої інформації не буває, а вороги - навколо...

Суркіс Г.Р.
Г.Р. Суркіс носить з собою голову. Як показало життя, для досягнення найкращого ефекту, до неї ще треба носити:
дві - три шуби, пару поляків, кілька зірок спорту, двох президентів європейських країн, Кравчука і носову хустинку, якшо нема поблизу Шуфрича, щоб витерти пальці об нього.
Цього набору абсолютно достатньо, щоб італійська і російська мафія всралися від заздрості і безсилля, а вся Європа так і не поняла, де її розвели... Хотя ж чуствує, бля, шо розвели - но не понімає!
оце клас








автор
я Канаріс. Я фашист.
Я хочу, шоби в цій країні сів хоч хтось, хто займає посаду вище нач.відділу у любому міністерстві. Я хочу, шоб ніхто схожий на Ніколая Яновіча не придумував щоквартально нову бадягу зі звітністю і не ліз до підприємця. Я хочу, щоб за "нєвінниє продєлкі" з пам'ятником воїнам УПА в Харкові попотів Добкін - на зах. Україні жодна могила жодного радянського солдата не зруйнована ж! Я хочу, щоб прем'єр-міністр моєї країни вмів читати не по складах, я хочу, щоб ввізне мито на автомобіль було нижчим, щоб я не вибирав між "Жигулем" по ціні "Тойоти" і "Тойотою" по ціні космічного корабля.
Я хочу, щоб блювотиння типу Сіманєнка і СанСанича Мороза не могло визначати майбутнє моїх дітей. Я хочу, щоб Ющенко вернувся на грішну землю і пішов своїми босими ногами кібєні мать і вернувся, і щоб його це навчило не халявити, а працювати, наче на себе, на країну, яка має найпотужніший у Європі потенціал, бо таки він розумний дядько, але лінивий - жопа!!!!
Я хочу, щоб Юля Володимирівна зрозуміла, що символ України є Тризуб, а не коса. Я хочу, щоби депутат не був богом, а Україна відійшла від політеїзму ВРУ. Як дофіга я хочу...
Я ж фашист.
нах. кріпити гілку фашиста?
forever 
VBIOS.com
forever
Возраст: 52
: Amsterdam, Holland, NL, J...
С нами с 10.03.01
Посты: 24958
11.05.07 11:33 [Re: Птица] Ukraine #268160
вазелін (на всяк випадок)
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
23.05.07 13:44 [Re: forever] Russian Federation #268161
Украинский премьер Юлия Тимошенко во время своего визита во Францию предложила проект газопровода из Ирана во Францию через Украину в обход России.
По возвращению она нашла на своем столе письмо от Путина. В письме лежала карта Евразии и записка из одного слова: "Как?!"
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
23.05.07 15:19 [Re: AlexKiev] Ukraine #268162
Цитата:

Украинский премьер Юлия Тимошенко во время своего визита во Францию предложила проект газопровода из Ирана во Францию через Украину в обход России.
По возвращению она нашла на своем столе письмо от Путина. В письме лежала карта Евразии и записка из одного слова: "Как?!"




иран турция украина через черное море.
надеюсь ты знешь что это не внутрення лужа россии
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
23.05.07 15:36 [Re: Птица] Russian Federation #268163
Птиц, да не вопрос можно и через южный полюс, а можно через америку северную или южную.....навыбор
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
23.05.07 16:05 [Re: AlexKiev] Ukraine #268164
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B...%82%D0%BE%D0%BA

«Голубо&#769;й пото&#769;к» — газопровод между Россией и Турцией, проложенный по дну Чёрного моря.
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
23.05.07 16:16 [Re: Птица] Russian Federation #268165
Птиц ты меня умиляешь ты сам карту то посмотрел? из Ирана во Францию через Украину в обход России нарисуй это на карте
Nameless 
Maximus - Lite Edition
Nameless
: 404
С нами с 02.11.05
Посты: 21233
23.05.07 16:51 [Re: AlexKiev] Ukraine #268166
а там Украина в цепочке нужна вообще? :-) если уж из Турции во Францию?
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
23.05.07 18:23 [Re: Nameless] Russian Federation #268167
Цитата:

а там Украина в цепочке нужна вообще? :-) если уж из Турции во Францию?




да еще в обход России
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
24.05.07 12:14 [Re: AlexKiev] Ukraine #268168
Расшифровка телефонного разговора
Дружественные сотрудники одного важного учреждения передали нам расшифровку записанного на магнитофон телефонного разговора, на котором слышны голоса, похожие на Виктора Фёдоровича Януковича и жену его, Людмилу Александровну.

Запись сделана 07.05.2007 перед отлётом Виктора Фёдоровича в Испанию, на лечение.

Политсовет ПДРС считает, что эту запись трудящимся прочесть невозбранительно и даже полезно.


В. Алло, Людок, это я!
Л. Алло, алло. По домашнему перезвони!
В. Я в машине сейчас, не могу. Не переживай, у меня Билайн, две копейки всего.
Л. Всё равно, Витя, побыстрей говори!
В. Я сейчас в Испанию улетаю срочно.
Л. Это почему ещё? Домой едь. Я (неразбочиво) приготовила и варенье абрикосовое достала уже.
В. Я в Испанию улетаю.
Л. Ох... Что случилось опять?!
В. Да вот тут, у Ющенко был снова, и (неразбочиво) коленом (неразбочиво). Болит страшно!
Л. Заинька мой. Болит?
В. Страшно!
Л. Вообще у людей ни стыда, ни совести! Позорище, а не президент! (неразбочиво). А Испания тебе зачем? В Феофанию едь, ближе всё ж-таки!
В. Дорого в Феофании!
Л. Тебе же бесплатно должно быть! У тебя же первая категория!
В. Оно только на словах бесплатно, а так на лекарства сдай, врачу заплати. И медсёстры там жаднючие!
Л. Тогда в районку нашу едь!
В. Не могу я, совестно. Вылечусь там, а потом туда попадет раненый шахтер, а лекарствов то уже в больнице и нет! Я лучше в Испанию.
Л. Ой, Витька! Ну какой ты у меня порядочный. А Пасечник же этим пользуется. Как таких президентами назначают!
В. Вот... А я лучше в Испанию. Мне Янович даже пару фраз написал по-испански на бумажке.
Л. Коля?
В. Ага. Он в языках-то соображает. Вот, сейчас (неразбочиво). «El saludo! Me llamo Victor Fedorovich. Mi de Ucrania. Amo la Espana". Означает: "Я Виктор Фёдорович. Я уважаю Конституцию Украины»
Л. Ох, Азаров этот твой ещё. Не нравится он мне, он (неразбочиво) тебя при первом же шухере! Ладно, заканчивать давай, две копейки - тоже деньги.
В. Целую.
Л. Ой, стой, а деньги у тебя есть? У вас же зарплата через неделю только!
В. Есть малость. У Витьки нашего немного стрельнул. А, да! Я ж тут Чечету... Чечетову туфли страусиные продал.
Л. Продал? И правильно! Ты в них как (неразбочиво). За сколько?
В. Нормально (неразбочиво).
Л. Молодец, зая. А может, в Москву полетишь?
В. Не-е-е, не хочу. Опять к Путину в канцелярию вызовут, Сурков нудить будет непонятое. Лучше я в Португалию эту (неразбочиво) поеду.
Л. Ты ж долетишь как, позвони. У тебя роуминг есть ведь?
В. Не знаю, спрошу сейчас у пацанов.
Л. Сейчас же спроси!
В. Ой, Людка, нога болит, не до роминга.
Л. Апельсинов купи. Там же апельсины дешёвые есть? Мне тут говорили, что...
В. Всё, Людок, Борисполь уже. Целую.
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
24.05.07 12:20 [Re: AlexKiev] Ukraine #268169
Цитата:

Цитата:

а там Украина в цепочке нужна вообще? :-) если уж из Турции во Францию?




да еще в обход России




мля, ну уже без россии никуда теперь ... расслабьтесь...

в украину отвод сделают, а уж то что газапровод мимо "энергетической империи" пройдет - стопудов
европа не даст возможности закрыть себе краник в кремле
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
24.05.07 12:49 [Re: Птица] Russian Federation #268170
Цитата:

мля, ну уже без россии никуда теперь ... расслабьтесь...





Птиц походу никто и не напрягается и ты не напрягайся
  1 из 20 1234>» Последняя
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


48477 Просмотры
Реклама
328 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 1 скрытых, а также 327 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.929 seconds.   Total Queries: 79   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 19:26
Top