| Пользователь |
GROB
Пузырь Алькубьерре

: Ukraine, Kiev.
С нами с 24.01.02
Посты: 22565
|
Воскресенье, вечер - захотелось попечатать.
_________________________ ___________________
Нууус господа, порадуемся за себя, по сравнению с судьями работы в понедельник как всегда а у них жалуущиеся рыдать будут.
- Эт так , пролог типа.
Голос мой никто не купил и есесено голосовать я не пошел.Променял свой патриотизм на шашлык на даче.Вернее сначала я пошлялся по птичке а потом на дачу.
Покупая на птичке билеты лотереи 39-го года (да-да... дату не перепутал) с интересом вслушивался в диалоги продающих, в большинстве своем осуждавших меня (ну не только меня, непроголосовавших)а значит тем кто помогает фальсификаторам ебтеть.
Мясо сьедено, вино выпито, тело домой привезено, угрызений совести не наблюдается но новости надо посмотреть.
Так сказать настроится на понедельник.И тут во мне проснулся патриотизм, не не патриотизм, аааа животный интерес к событиям воскресным.Если утром я знал что сегодня выборы, то ближе к ночи я понял что сегодня были ВЫБОРЫ.
_________________________ _________________________ ____
Че то я запиз....ся, сорри.
Вернемся к нашим слугам господа.
Регионы намба ван - ну ет понятно было - без эмоций.
Юлька - ай молодца, почти не отстала - порадован.
Наши на 3-ем позорном месте - ну хоть кудато попали - разочарован, маловато набрали,
ожидал большего.Треба було більше красти а не базікати.
Мааарррооооз? Ау ?? Ви де? Чи то лижи не їдуть, чи то я дурнувата...
Ехх, не понимает електорат, что продажная любовь она сладкая самая.
Товарищи коммунисты? Живы! Удивлен. Кто ж за них голосует ? Все уже умерли.
_______
Отвлекусь, простите.
На прошлых выходных ярмарка на стадионной была.Очередь за картошкой стояла по 1.8 грн.Инвалидам 1 -й группы пару килограм безплатно - заебись.Приходите САМИ, берите - халява.СПАСИБО!В душе рыдаю.
_______
И Литвин - нуууу Литвин как Литвин, поживем - увидим.
Я к чему все ето то писал(ударение ставьте как хотите).....
Апельсин + середечко= Юльку на царство?
Опять разброд и шатание? Да кода ж стабильность в душе появится, я уже на цены внимание обращать начал(
|
|
|
Tester_1
генералиссимус

: Kovel,Ukraine
С нами с 10.11.03
Посты: 13415
|
Не верю зуб даю. Петра.
|
|
|
|
Mandarin
майор

С нами с 14.08.03
Посты: 1708
|
|
Да кода ж стабильность в душе появится
С ПР у руля
|
|
|
|
6a6a.on
старшина
: Киев
С нами с 08.12.05
Посты: 179
|
Да кода ж стабильность в душе появится
С ПР у руля
и с Морозом в спикерах.гы.
Отредактировано SK1J! 01.10.07 00:21. Причина редактирования: Причина не указана.
|
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре

С нами с 24.01.02
|
Не верю  зуб даю. Петра.
Сердечко - 33.15 см.Таки неси зуб на форум.
Или на царство или опять всем по палаткам
|
|
|
|
Tester_1
генералиссимус

С нами с 10.11.03
|
Не верю  зуб даю. Петра.
Сердечко - 33.15 см.Таки неси зуб на форум.
Дождемся апупеоза, а уж потом, если что - к Петру 
|
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре

С нами с 24.01.02
|
Не дождемся а дождешся)))
К Петру сам плз
|
|
|
|
AlexKiev
VBIOS.com

: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
|
|
= Прощай Украина
|
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре

С нами с 24.01.02
|
А есть мля варианты ?
Уже сколько лет все выглядит ПИСИмистично
|
|
|
|
Tester_1
генералиссимус

С нами с 10.11.03
|
ПИСИмистично
Первый раз вижу такой синоним слова "ху#во" 
|
|
|
|
Nos.VBIOS
bowling.com.ua
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
|
Варианты. ПР+НУНС+Литвин
В НУНСе только 2 чела вслух говорили о неприятии коалиции с ПР. Кириленко и Луценко. И то нихто и то нихто через 5 лет на следующих выборах.
|
|
|
|
Ангелина Порожняк
майор

С нами с 26.10.06
Посты: 1403
|
|
Варианты. ПР+НУНС+Литвин
В НУНСе только 2 чела вслух говорили о неприятии коалиции с ПР. Кириленко и Луценко. И то нихто и то нихто через 5 лет на следующих выборах.
Иду вперед
(Тирлим-бом-бом),
И снег идет
(Тирлим-бом-бом),
Хоть нам совсем-
Совсем не по дороге!
Но только вот
(Тирлим-бом-бом)
Скажите, от-
(Тирлим-бом-бом),
Скажите, от-
Чего так зябнут ноги?
© Винни-Пух
|
|
|
|
6a6a.on
старшина
С нами с 08.12.05
|
"Декларація Тимошенко, яку вона не оприлюднила
Ми її чекали цілий день. Потім чекали ще один день. Чекали, бо вона пообіцяла. Вона – вірогідний майбутній прем'єр-міністр. Але вона не дала.
У перші дні серпня відбувався з'їзд блоку Тимошенко. Після його закінчення журналісти зібралися на прес-конференцію, де Юлія Тимошенко пообіцяла оприлюднити свою декларацію про доходи.
Загалом оприлюднювати декларацію – це не примха. По-перше, це – ознака публічного політика, по-друге, це – вимога закону про боротьбу з корупцією.
Потім відбулася ще одна прес-конференція, на якій Тимошенко підтвердила обіцянку, але документ ми так і не отримали.
У перші дні вересня в готелі "Hyatt" відбувалася зустріч Тимошенко з бізнесменами. На прес-конференції після цього Тимошенко підкоректувала свою обіцянку – вона сказала, що оприлюднить декларацію за день до виборів. Мовляв, щоб не було спекуляцій з боку опонентів стосовно рівня її доходів.
У середині вересня в Полтаві я брав інтерв'ю у Тимошенко, і ще раз отримав підтвердження.
При чому Тимошенко модифікувала свою обіцянку – вона сказала, що надасть декларацію ексклюзивно "Українській правді", але вже безпосередньо в день виборів.
Минулої п'ятниці Тимошенко давала прес-конференцію за підсумками виборів – вона ще раз сказала, що 30 вересня УП отримає декларацію.
І от минув цей день. Закінчився він тріумфом Тимошенко. Однак свою обіцянку вона не виконала. Декларацію ми не отримали. Попри десятки дзвінків, які ми робили на телефони її помічників та прес-секретарів.
"Ось-ось..., вже-вже..., перенабери за півгодини", – відповіді були одноманітні.
Доба минула, Тимошенко святкує перемогу, але декларації ніхто так і не побачив.
За десять хвилин до 00:00 в штабі БЮТ мені вдалося протиснутися до Юлії Володимирівни і нагадати про домовленість.
Вона пообіцяла, що її помічниця Ольга Федорівна зараз передасть декларацію, а в якості бонусу ми ще й отримаємо інтерв'ю з лідеркою БЮТ, яке візьмемо прямо тут у ніч виборів.
Не хочеться бути банальним, але ні декларації, ні інтерв'ю ми не отримали.
Ніхто не сперечається – у Тимошенко є набагато більш важливі клопоти, ніж декларація для набридливих журналістів. Але запитання: навіщо публічно давати обіцянки, якщо їх не виконуєш."
Укр.правда.
|
|
|
|
6a6a.on
старшина
С нами с 08.12.05
|
ё-мо-ё, чуть со стула не упал+)))
Година пік. У тролейбусі стоять поруч український інтелігент, донецький «браток» і офіцер "Беркута". «Браток» - бритоголовий, у наколках, усе як слід, - наступив на ногу інтелігентові й стоїть, ніби нічого не сталося. Інтелігент думає: "Ось потерплю ще хвилину й щось скажу або зроблю…» Поки минає хвилина, інтелігент нетерпляче дивиться на годинника. Але коли секундна стрілка добігає коло, вирішує: ну гаразд, даю йому ще хвилину. Минає ще хвилина – все повторюється, інтелігент ніяк не може відважитися. Нарешті, вже на п’ятій хвилині, коли терпіти несила, інтелігент, укотре подивившись на годинник і дочекавшись до кінця, поправляє окуляри й каже українською мовою: - Шановний, зійдіть із моєї ноги! Донецький „браток”: - Пішов на .... Тут інтелігент не витримує й дає „браткові” ляпаса. Не встиг той отямитися, як „беркутівець” починає лупцювати „братка” в стилі Кличка, валить на підлогу, руками, ногами... Тролейбус зупиняють, викликають міліцію, починають розбиратися... Інтелігент розповідає, як усе було, каже, що нерви не витримали. У „беркутівця” питають: а ти мовляв, навіщо так сильно бив? „Беркутівець”: - Так я ж бачу – інтелігент постійно дивиться то на „братка”, то на годинник, а потім як дасть... Ну, я думаю, по всій країні почалося...
|
|
|
|
Mandarin
майор

С нами с 14.08.03
Посты: 1708
|
|
Варианты. ПР+НУНС+Литвин
Says who? Какой такой авторитет это заявляет???
|
|
|
|
AlexKiev
VBIOS.com

С нами с 10.01.01
|
|
гм...мдя ... вообще-то в оригинале еврей наступил на ногу вояке....ну то мелочи, главное переделать под реалии жизни...
|
|
|
|
Marvel
подполковник

: Ukraine
С нами с 23.01.04
Посты: 2660
|
|
аха - и паржать ат души, как с навейшиго крео.......... историю любого явления знать таки полезно.........
|
|
|
|
AlexKiev
VBIOS.com

С нами с 10.01.01
|
ты знал, ты знал ))))
ЗЫ для SK1J! - борода этого анекдота уходит в 60-70 года прошлого века )))))
Отредактировано AlexKiev 01.10.07 15:33. Причина редактирования: Причина не указана.
|
|
|
|
Tester_1
генералиссимус

С нами с 10.11.03
|
|
Ми її чекали цілий день. Потім чекали ще один день. Чекали, бо вона пообіцяла. Вона – вірогідний майбутній прем'єр-міністр. Але вона не дала.
І не дасть. Вона заміжня жінка.
|
|
|
|
6a6a.on
старшина
С нами с 08.12.05
|
Бородатый, так бородатый=) главное-смешной)
Предатор проходит в ВР. what the fuck?
|
|
|
|