Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

Пользователь Сообщение: Шуфрич VS Галетей        (Тема#21179)
CaJIoeD 
капитан
CaJIoeD
С нами с 11.06.07
Посты: 553
30.05.08 12:12 Ukraine #415860
Про дуелянтів та памперси: роблю свою ставку;)
Дисклеймер: Я колись була непоганою дзюдоїсткою, та й зараз не відмовляюсь від спарингів, незважаючи на похилий вік;). Досі тренуюсь разом зі своїми дітьми-боксерами, які є відомими бійцями в своєму віці та вазі.



Складається враження, що парочка клоунів – Шуфрич та Гелетей – таки порадують український політикум та все суспільство своїм двобоєм. На відміну від багатьох, я вважаю, що подібні двобої – явище позитивне та корисне. А якщо б наші політикани влаштували собі щось на кшталт"Бійцівського клубу", це взагалі було б шикарно:) А якщо б ці бої транслювалися по телевізору, гонорарам наших політиків на рингу позаздрили б навіть найвидатніші бійці світу.

Насправді не має жодного значення, хто переможе, а хто програє. Значення має лише сама по собі готовність вийти на двобій. Той, хто ніколи в житті не виходив навіть на тренувальний спаринг по жодному з видів одноборств, ніколи цього не зрозуміє. Є люди, до яких належу і я, для яких вийти побитись чи поборотись – все одно, що чаю попити, і є люди, для яких, аби вийти на двобій – треба зібрати в кулак всю свою мужність. Перших – достатньо мало, в той час як других – більшість. Розподіл між ними є генетично обумовленим і вихованням практично не коригується. Тому чесноти мирної, боягузливої людини, яка все-таки наважилася та вийшла на двобій, є значно більшими, ніж чесноти "вродженого" задири, і тим більше – ніж боягуза, що відмовився від сутички.

Проблема в тому, що відрізнити ці два типи практично неможливо – хіба що боягуз, як то кажуть – "сам зізнається". Але "для себе" кожна людина сама знає, ким вона є. Не мають з цього приводу жодного сумніву і наші дуелянти.

Між іншим, боягузтво також буває дуже різним. Я знаю багатьох людей, які відважно лізуть в будь-яку бійку, але – бояться говорити з протилежною статтю про кохання, виступати в суді чи сперечатись з керівництвом, і навпаки.

Стосовно Гелетея можна з високою долею ймовірності припустити, що фізичних сутичок він не боїться – інакше б він не був майстром спорту дзюдо, – але є відвертою шісткою та боягузом по життю. Що ж стосується Шуфрича, то боягузом по життю він нібито не є, але, враховуючи вибір ним такого мирного виду спорту, як стрільба з луку – цілком може не любити одноборств. Тому двобій між ними обіцяє бути цікавим з усіх точок зору та надзвичайно психологічно напруженим.

Що ж стосується правил – тобто, тільки удари, як пропонує Шуфрич, чи "інтеграл", тобто суміш бою та боротьби, то тут справа ось в чому. Якщо людина дійсно вміє боротись, то ніякий боксер майже гарантовано з такою людиною нічого не зробить – хіба що боксеру пощастить відразу влучити так, що борець опиниться в нокдауні чи нокауті, але таке буває надзвичайно рідко. В усіх інших випадках боксер негайно буде заламаний, задушений та гепнутий об землю так, що печінку не відшкребе.

Отже, за моїм прогнозом, з точки зору спортивного результату Шуфричу не світить нічогісінько. Навчитись як боксу, так і боротьбі за кілька тижнів чи навіть місяців неможливо так само, як вивчити за цей строк іноземну мову. Тому всі чоловічі, загальнолюдські та політичні дивіденди Шуфрича гіпотетично лежать в площині того, наскільки достойно він виглядатиме в бою, а дивіденди Гелетея – наскільки шляхетно він поведеться в ситуації, 100% виграшній для нього.

Що ж стосується того, чи можуть політики та держслужбовці дозволяти собі такі речі, то моя думка така. Мордобій на засіданнях РНБО та тому подібних заходах є абсолютно неприпустимим, бо це – ганьба для держави. Якщо Югочка Луценга цінує свою честь понад усе, хай би собі написав заяву про відставку та гамселив Чернівецького в темному провулку, як приватна особа. Питання, правда, в тому, що колишній вертухай Черновецький в реальному бою помножив би Югочку на нуль, але то таке;)

Публічні виклики та поєдинки можновладців – можливі, але є смішними через занадту демонстративність та самопєар. Ви щось не поділили, і вважаєте, що лише смертний бій розв"яже вашу суперечку? Прекрасно! Домовтеся про таємну зустріч, візьміть друзів в якості секундантів, заплатіть лікарям з приватної кліники, напишіть заповіти – і вперед! А так... Ну, що візьмеш з парочки загальновідомих клоунів? Сподіваюсь, вони викладуть запис бою в Інтернеті. А ще краще – влаштують аукціон з продажу квитків, а виручені гроші пустять на благодійність.

Бо повинна ж бути з цих двох хоч якась користь:)))

УПД: Щойно прочитала на форумі: На сегодня была запланирована дуэль между членом фракции Партии регионов Нестором Шуфричем и начальником Управления Госохраны Валерием Гелетеем. Но дуэль переносится. Валерий Гелетей заявил в интервью "Комсомольской правде в Украине": "В эту пятницу бой не состоится, потому что мне необходимо присутствовать на заседании СНБО. Но в дальнейшем, я думаю, мы найдем способ встретиться".
http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/483ed4 b...


кто win?
Шуфрич
Галетей
Вы можете выбрать одну опцию.
Голоса принимаются с 30.05.08 12:12 до 30.05.09 12:12.
Просмотреть результаты
Вы не можете голосовать в этом опросе.
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


2892 Просмотры
Реклама
309 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 309 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.085 seconds.   Total Queries: 25   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 19:00
Top