Пользователь |
krumlov
забил на халяву
С нами с 23.10.09
Посты: 10759
|
уберите плиз возможность регистрации одинаковых ников. Например есть уже 2 игрока с ником banderlog
Удалите второго
з.ы. пришпильте тему плиз, зачем на каждую ошибку создавать по теме 0_0
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
Посты: 463
|
Не дает зарегать. Игрок с таким ником уже есть. Видимо киррилица/латиница.
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
: Lviv
С нами с 19.05.10
Посты: 57
|
shambig
Тепер, щоб зайти треба підтвертити емейл. Чому лист на емейл не приходить зразу?
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
|
Я так бачу шо це більше від того де в тебе пошта залежить. Мені на гмейл приходить за пів секунди, на рамблер часом відразу а часом довго.
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
С нами с 19.05.10
|
Я так бачу шо це більше від того де в тебе пошта залежить. Мені на гмейл приходить за пів секунди, на рамблер часом відразу а часом довго.
на мету ще досі не прийшло
Респект за нову версію! Тхор помагав дизайн робити?
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
|
Подобається дизайн? Та всі по трохи помагали. А я бачу в тебе пошта вже активована.
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
С нами с 19.05.10
|
Подобається дизайн? Та всі по трохи помагали. А я бачу в тебе пошта вже активована.
Так. Це в новому світі. Там повідомлення без проблем прийшло. А як мені зайти в старий??? Пише "Необхідно підтвердити адресу електронної пошти для того щоб продовжувати гру"
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
С нами с 19.05.10
|
Після того як пройти квест побудувавши схованку та склад дерево, камінь та метал стають червоні. Може зробити менше нагороду за квест, так щоб не було червоне? Можливо реси з нагороди навіть пропадають.
Отредактировано Kleckon 01.02.11 16:05. Причина редактирования: Причина не указана.
|
|
|
krumlov
забил на халяву
С нами с 23.10.09
|
"Ви чудово впорались із першим завданням та отримали винагороду! Тепер наші робітники можуть добувати дерево та їжу."
Чому наші робітники, коли вони мої!? 0_0
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
С нами с 19.05.10
|
shambig Можеш зробити якось так, щоб можна було одночасно сидіти в одному і другому світі, а не заходити туди і назад, чи то можна, тільки я не вмію?
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
|
Після того як пройти квест побудувавши схованку та склад дерево, камінь та метал стають червоні. Може зробити менше нагороду за квест, так щоб не було червоне? Можливо реси з нагороди навіть пропадають.
Я думаю нехай буде. Новий гравець тоді поцікавиться чому саме вони стають червоні, дізнається що це повязано зі складом і схованкою і т.п.
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
С нами с 19.05.10
|
поміняв емейл на gmail. Вже можу зайти в старий світ
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
|
Так. Це в новому світі. Там повідомлення без проблем прийшло. А як мені зайти в старий??? Пише "Необхідно підтвердити адресу електронної пошти для того щоб продовжувати гру"
Ти можеш собі відправляти підтвердження, можеш поміняти адресу пошти. Але я бачу в тебе активовано вже і в старому світі.
|
|
|
Kleckon
ефрейтор
С нами с 19.05.10
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
|
"Ви чудово впорались із першим завданням та отримали винагороду! Тепер наші робітники можуть добувати дерево та їжу."
Поправив. Дякую.
|
|
|
KAMuKAg3E
ещё больше вкуса!
С нами с 28.08.07
Посты: 6534
|
от ты жлоб))))
|
|
|
shambig
Suspilstvo.com
С нами с 25.12.09
|
shambig Можеш зробити якось так, щоб можна було одночасно сидіти в одному і другому світі, а не заходити туди і назад, чи то можна, тільки я не вмію?
В різних браузерах
|
|
|
Doktor Bormental
мясник-костоправ
: Країна У
С нами с 24.02.06
Посты: 12813
|
|
|
krumlov
забил на халяву
С нами с 23.10.09
|
за час у меня должно быть 20 единиц ресурса (дров, да и других тоже) при 10 рабочих, а у меня за 5 минут появляется только 1 единица, т.е. за час12 единиц 0_0
|
|
|
Doktor Bormental
мясник-костоправ
: Країна У
С нами с 24.02.06
Посты: 12813
|
Не, ты засеки именно за час. Там ресы (как и другие процессы в игре) появляются дискретно, с уже не помню каким интервалом.
|
|
|