Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

Пользователь Сообщение: Віктор Янукович : "100 днів нової влади - маємо, що маємо"        (Тема#4757)
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
29.04.05 13:00 Ukraine #71355
Віктор Янукович : "100 днів нової влади - маємо, що маємо"


100 днів не випадково вважаються тим терміном, коли суспільство має право дати перші оцінки діям політичних сил, які прийшли до влади. Це саме той період, коли про успіхи говорити зарано, але про помилки - дуже навіть своєчасно. Аби потім не виявилось, що запізно.

Перші 100 днів - це той час, коли вже проглядаються тенденції, по яких можна прогнозувати, що відбудеться через 365, якщо так піде і далі.

У нашому випадку, ця процедура тим більш виправдана, що до влади в Україні прийшли революціонери. Бо, як зауважив хтось з мудрих людей, революцію іноді буває організувати набагато легше, аніж надати правильної форми своєму капелюхові.

Отож вчорашня опозиція - нині при владі.

Вона формувала протестний електорат, використовуючи гасла боротьби проти "антидемократичного режиму". Насправді ж проблемою більшості людей була бідність. Мій уряд почав поступово ліквідовувати цю проблему. І якби нам вдалося пропрацювати трохи більше часу, то громадяни відчули б суттєве поліпшення рівня життя. Ми розпочали дуже ґрунтовні реформи - податкової системи, зменшивши податковий тиск як на юридичні, так і на фізичні особи . Почали втілювати в життя пенсійну реформу і цілий пакет соціальних реформ, що дало нам можливість органічно перейти до початку реалізації концепції соціальної держави. Можна говорити сьогодні і про створення дуже сприятливого інвестиційного клімату в Україні... Словом, ми не йшли революційним шляхом , не працювали на негайний одноденний результат, а , відмовившись від ручного управління економікою, закладали міцні фундаменти благополуччя народу на найближчу і на далеку перспективу. І якщо робили конкретні позитивні кроки в підвищенні пенсій чи зарплат, то за цим завжди стояли чіткі розрахунки і позитив значного економічного зростання. Повторюю, підвищувати пенсії і зарплати нам давав можливість реальний економічний ріст. Він був основою , на якій поліпшувалося життя народу. І якби мій уряд працював і далі можна було б продовжити реалізацію розпочатих реформ .І вже сьогодні це відчутно вплинуло б на виконання головного завдання, яке ставилося - на ліквідацію бідності в країні. Але сталося так, як сталося. І маємо те, що маємо.

Втім, цифри уперта річ і порівняльна таблиця основних соціально-економічних показників скаже більше, ніж слова.



























































































Уряд




Ю.Тимошенко




Уряд

В.Януковича




Уряд




А.Кінаха






1 кв. 2005р. до

1 кв. 2004 р.




1 кв. 2004р. до 1 кв. 2003р.




1 кв. 2002р. до 1 кв. 2001р.




Валовий внутрішній продукт,

млн.грн.




+5,4




+10,8




+3,8




Індекс промислового

виробництва




+7,1




+18,8




+3,1




Обсяг продукції будівництва,

млн.грн.




-5,9




+29,9




+1,5




Вантажообіг, млрд. ткм




+0,6




+6,3




+1,3



Пасажирообіг, млрд. пас.км




+2,4




+13,9




+3,3



Експорт товарів, млн.дол.США




+14,7




+44,4




+3,9




Імпорт товарів, млн.дол.США




+9,0




+37,2




-3,1




Обсяги роздрібної торгівлі,

млн.грн.




+17,5




+20,6




+15,9



Середньомісячна заробітна плата одного
працівника










номінальна, грн.




+29,6




+27,4




+25,4




реальна, %




+14,3




+25,0




+18,1




Індекс споживчих цін




+4,4




+2,2



-1,1




Ці показники дають підставу сумніватися багато в чому, що декларував "майдан".

Що ж стосується нинішньої опозиції, то вона зобов’язана навіть у ситуації, коли її за це звинувачують у контрреволюції та очорненні нової влади, казати тій владі правду, і у відповідь на голослівне "Так!" висловлювати виважене "Ні!", коли йдеться про помилки, що можуть коштувати країні дуже дорого.

Адже нова влада встигла наробити достатньо такого, чому ми повинні сказати рішуче "Ні!", інакше наслідки можуть мати плачевні результати для держави.

Головне "Ні!" - падінню росту ВВП. У першому кварталі нинішнього року темпи його зростання у порівнянні з аналогічним періодом минулого року скоротилися вдвічі. При цьому спад відбувається на фоні зростання інфляції: її показники сягнули максимальної за останні 5 років величини.

Поєднання цих двох факторів - різкого спаду росту ВВП та інфляції - напряму веде до збільшення бідності, і громадяни це відчують вже найближчим часом.

Наступне "Ні!" слід сказати у відповідь на відсутність у влади серйозної стратегії розвитку економіки держави, яку вона компенсує посиленням фіскальних процедур і силовим тиском на бізнес.

Вже сама ставка на дохідність з фіскальних джерел таїть у собі загрозу втрати тих важливих рубежів, які наша економіка здобула у минулому і особливо за два останні роки. Відомо, що доходи, одержані від розвитку і зростання, і доходи від фіскальних операцій - є абсолютно різними за своєю природою. Якщо перші - це нові робочі місця, джерела інноваційних структурних зрушень, то другі - це безробіття і удар по економіці, від якого вона може сильно постраждати.

Задум опертися на фіскальні прийоми у нинішньої влади не є випадковим. Вона надавала обіцянок і тепер намагається розв’язувати складні соціальні проблеми за рахунок сумнівних прийомів, до яких можна віднести і різке посилення національної валюти. Що таке "сильна гривня" в нинішніх умовах? Насправді навіть така потужна держава як США періодично свідомо "опускає" долар, підтримуючи таким чином свій експорт і стримуючи імпорт. Чи випадково, наприклад, Китай, який набирає обертів, систематично ігнорує вимогу США посилити свою валюту - юань, оскільки для нього, як і для України особливо важливим є конкурентноспроможній експорт?

Що ж стосується нашої економіки, яка щойно почала була зводитися на ноги, то в ній різке посилення своєї валюти обов’язково потягне за собою руйнацію спершу економічної, а відтак і соціальної сфери. Ми це вже проходили в середині 90-х, коли діючий президент очолював Нацбанк. У нинішній ситуації вигода від посилення гривні, навіть якщо це корисно для стримування інфляції, буде нічим у порівнянні зі шкодою, яку принесе ревальваційна курсова політика. Адже 60% доходів ми отримуємо від експорту. І чи витримає вітчизняне сільськогосподарське виробництво наплив дешевого, часто щедро субсидійованого імпорту?

Давайте запитаємо себе, чому російські нафтові компанії так швидко погодилися поступитися у цінах на нафту? Тому що відбувся елементарний бартер: низькі ціни в обмін на ревальвацію гривні. Насправді ж ціна такої поступки - посилення пресу на всю економіку, особливо на експорт. Тим часом проблему зростання цін на нафту можна було вирішувати іншими шляхами, наприклад, послабленням податкової системи, залученням задля збільшення конкуренції інших компаній.

Можна очікувати, що посилення гривні при позитивному сальдо платіжного балансу різко підвищить зацікавленість до скуповування державних цінних паперів. При цьому наплив "гарячих" (короткотермінових) грошей провокує саме різка ревальвація. Ефект обвалу фінансової піраміди може виявитися на піку росту валюти, і це було б початком валютної кризи, схожої на ту, що мала місце в Росії у 1998 році.

Безумовно слід сказати "Ні!" бюджетній політиці нинішньої влади. В Україні створено бюджет, який стимулює імпорт продовольства і товарів широкого споживання, ставить вітчизняного виробника у нерівні умови з іноземними конкурентами. Такий бюджет не можна назвати бюджетом розвитку, оскільки він спрямований не на розвиток економіки, а на "проїдання" раніше накопиченого народного багатства за рахунок фактичного гальмування базових наукоємних галузей економіки.

Спостерігається згортання владою усіх інноваційних планів своїх попередників. Це стосується і звуження каналів фінансування науки, і закриття технопарків та вільних економічних зон, і фактичне шантажування Національної академії наук аж до погроз її закриття. Влада не перестає стверджувати, що в існуючих джерелах інноваційних технологій є деформації та перекоси. Можливо, справді є. Однак цілковита відмова від них неминуче призведе не просто до сповільнення темпів економічного зростання, а до руйнації самого механізму росту. Успіх в інноваціях є надзвичайно делікатним, він має кумулятивний, тобто накопичувальний характер. Тому насильницьке припинення цих процесів може просто позбавити державу постіндустріального майбутнього.

Ліквідація спеціальних економічних зон вже потягнула за собою вкрай небезпечні тенденції. Влада навіть не порахувала, що такий крок не лише не дасть додаткових доходів у бюджет, а й набагато їх знизить. Негативний фінансовий результат від ліквідації цих зон буде супроводжений скороченням робочих місць та дальшим розчаруванням діями влади збоку інвесторів. І прикладів уже достатньо. Останній з них - ситуація в Закарпатті, де згортають свою діяльність близько тридцяти інвесторів, які прийшли туди тому, що спеціальна економічна зона була для них привабливою. В свої проекти вони вклали мільйони доларів, забезпечивши роботою десятки тисяч мешканців області. Чи будуть інвестори продовжувати рухатися у цьому напрямку? Сумнівно.

Хто стане інвестувати в економіку держави, влада якої у будь-який момент може відмовитися від своїх попередніх зобов’язань? Хто ризикне працювати в умовах, коли країну буквально трусить від заяв про масову реприватизацію, і де економікою керують, виходячи з політичних міркувань? Тим паче, якщо кадрова політика нової влади будується за принципом політичної "благонадійності", а не професійної придатності. Іде, в прямому розумінні "полювання" на досвідчених керівників, які не підтримали "майдан". Мстяться усім, хто висловлює незалежні думки. І винятком тут не є навіть преса, незалежність і свободу якій було гарантовано в голосних інавгураційних обіцянках нової влади.

Можна собі уявити, що чекає на нас, коли важливі управлінські рішення і надалі прийматимуться з обов’язковим урахуванням можливої реакції на них вищого державного (читай партійного) керівництва.

Однак чи не найбільш показовим за своїми наслідками результатом перших 100 днів стало руйнування зв’язків з Росією. Складається враження, ніби влада своїми заявами навмисне провокує загострення відносин з сусідом. До чого це призвело, видно неозброєним оком. Це і рішення Росії прокладати новий газопровід в обхід України, і нарощування потужностей газопроводу Ямал-Європа, який проходить через Білорусь, і наміри транспортувати нафту танкерами через Грецію та Болгарію. Думаю, кількість таких рішень, які ніяк не кореспондуються з економічними інтересами України, буде зростати.

Взагалі, наша зовнішня політика викликає у серйозних політиків не менше запитань, аніж так званий курс на реформи у політиці внутрішній. Якщо на східному векторі нова влада 100 днів веде державу в глухий кут, то на західному - зовнішню політику нової влади можна охарактеризувати як ефектну, але неефективну. Обіцянок, зроблених у світових столицях і на міжнародних форумах багато, реальних кроків назустріч Україні - мало.

Я думаю, що усе вище згадане має місце лише тому, що владі йдеться не про довгострокову перспективу, не про стратегію соціально-економічного розвитку держави, в основі якої глибоко продуманий план просування вперед.

Влада думає лише про парламентські вибори 2006 року. Її завдання - продемонструвати народу результати своїх дій. Бажано - негайні і вражаючі. Ефектні і переконливі як гарантії майбутньої перемоги. Цього разу остаточної, після якої трава може й не рости. А що трава при такій політиці не виросте - можна не сумніватися.

Крім труднощів економічного характеру, з'явилися і такі, про які ще вчора ніхто гадки не мав. Я маю на увазі створення морального тиску, а часто й прямі переслідування тисяч людей з тих, кого нова влада охрестила "контрреволюцією". І одним з найбільш вражаючих фактів є тут приклад незаконного звільнення з роботи директора і художнього керівника національного театру російської драми Михайла Рєзніковича.

Канави конфронтації не засипаються, а поглиблюються. У данину політичній моді, запровадженій революціонерами, культивуються доноси, нетерпимість, тотальне переслідування. Прикладів більш, ніж достатньо. Про них говорить уже не лише опозиція, але й Уповноважена з прав людини в Україні, міжнародні правозахисні організації, світова преса.

Ми стаємо свідками безпрецедентних порушень Конституції України - скасування результатів виборів-2002 міського голови в Одесі, потурання політичним репресіям під виглядом сфабрикованих кримінальних справ - яскравий приклад - справа Бориса Колесникова; порушення презумпції невинності, тиск на судові органи, яким є, по суті, будь-які звинувачення, публічно озвучені президентом чи членами його команди і т.д.

Ще тривожніше те, що є численні факти, коли суди після таких заяв поспіхом, з порушенням процедури виносять політично вмотивовані, але неправові рішення. Ми були свідками нехтування Конституцією і нормами права під час оранжевої революції. А сьогодні ця відпрацьована модель ігнорування правових норм на догоду невідомо ким і як визначеним принципам "вищої справедливості" починає бити по кожному громадянину, який має необережність засумніватися в ідеалах "революційної доцільності". Зараз модно говорити про злочинний режим, скинутий майданом. Але навіть він не відважувався руйнувати незалежність судової гілки влади.

Небезпечною для життєдіяльності держави є тенденція "вичистки" кваліфікованих кадрів з державних управлінських структур із заміною на людей без жодного досвіду роботи в структурах влади. У результаті такої "вичистки" десятки тисяч кращих фахівців безпідставно звільнені з роботи.

Таким чином, сто днів нової влади - це багато нових проблем у економічній, соціальній, політичній сферах, об які починають розбиватися ілюзії багатьох людей, що були обнадієні атмосферою майдану. Вже сьогодні, овіяні легендою "маленькі" українці" - об'єкт особливої турботи нової влади, змушені втричі більше платити за продукти харчування, предмети першої необхідності. Піднялися ціни на енергоносії ( навіть при їх адмініструванні), на вантажоперевезення, на комунальні послуги. Внаслідок цього бідні в Україні стають ще біднішими, а формування середнього класу може припинитися взагалі.

Чи є вихід? Поки що він існує. Україна потребує спокійної, копіткої, важкої щоденної праці, без необгрунтованих обіцянок сотворити чудо. Лише системна, продумана робота фахівців в умовах свободи, коли людина не боїться, що завтра її звинуватять у нелояльності до нової влади, може знову поставити на надійні рейки державний поїзд, нині зіпхнутий на манівці
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
29.04.05 13:08 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71356
Что-то я эту статью Януковича не могу найти ни в одном провладном СМИ. Или мнение того за кого на самых честных выборах в Европе проголосовало 14 миллионов Украинцев уже никого не долбёт(пардон за мой французкий). Или это новая разновидность свободы слова? Или я просто не умею искать?
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
29.04.05 13:09 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71357
Може Птиц опубликует, а? Свобода нах...
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
29.04.05 13:26 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71358
гы.. только цвета не те....
Snoopy 
MassOn VBIOZ.com
Snoopy
Возраст: 52
С нами с 27.12.01
Посты: 14490
29.04.05 13:50 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71359
сказки венского леса
вот если бы выбрали меня - все были бы уже миллионерами
Янук такой же козел как и остальные и точно так же ему было бы начхать на простых людей, да и к тому же у него было 2 года что бы внедрить свои правильные рассуждения в жизнь - что ж не внедрял? глядишь и выбрали бы его единогласно как народного любимца в октябре, а так только языком красиво метет.....
Нос, не смеши меня хотя бы тем, что ты ему веришь
что касается Юлькиной политики - я вообще не врубаюсь что происходит
либо она ересь несет поперек всех законов економики,
либо социализм внедряет в жизнь с его планированием производства и контролем цен.... ни то ни другое мне не нравится
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
29.04.05 13:57 [Re: Snoopy] Ukraine #71360
Я ему не верю. Я говорю о СМИ сейчас. Чтобы Янукович не говорил, а за него как минимум треть украины - почему сми молчат?
WLAD 
подполковник
WLAD
Возраст: 56
: Одесса-Тенерифе
С нами с 15.01.04
Посты: 3692
29.04.05 14:00 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71361
а шо им осталось делать ???....слово - терь "воробей ", вылетит, вручат из рук в руки по приезду в город путёвку в жизнь.........а потом всех зеками назовут .......
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
29.04.05 14:37 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71362
Цитата:

Я ему не верю. Я говорю о СМИ сейчас. Чтобы Янукович не говорил, а за него как минимум треть украины - почему сми молчат?




сцуть "независимые" СМИ, ониж уже перекрасились и бабло теперь с другой кармушки кушают, нельзяж какать там где ешь
Аноним 
29.04.05 20:05 [Re: AlexKiev] Ukraine #71363
Фамилия....|Вступление на пост премьера|Время работы до начала отчетного периода на посту премьера
Кинах.........|29 мая 2001...........................|7 месяцев
Янукович....|29 ноября 2002......................|13 месяцев
Тимошенко.|04 февраля 2005....................|-35 дней

No comments
forever 
VBIOS.com
forever
Возраст: 52
: Amsterdam, Holland, NL, J...
С нами с 10.03.01
Посты: 24958
30.04.05 03:19 [Re: ] Poland #71364
Винд, ты меня умиляешь! )) тебе ещё не лень пытаться что-то доказывать нашим оппозиционерам? ))
тебе же ЦИФРЫ приводят!! а ты пытаешь их увести в аналитику ) цЫфрами!
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
01.05.05 23:23 [Re: forever] Ukraine #71365
Откуда эта тяга к сепаратизму, Фор... "наши оппозиционеры"... Зачем делить людей и развешивать ярлыки... Я же не употребляю оборотов "эти оранжевые" и тп... Откуда столько злости? Ющенко же победил...
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
01.05.05 23:26 [Re: ] Ukraine #71366
Цитата:

Фамилия....|Вступление на пост премьера|Время работы до начала отчетного периода на посту премьера
Кинах.........|29 мая 2001...........................|7 месяцев
Янукович....|29 ноября 2002......................|13 месяцев
Тимошенко.|04 февраля 2005....................|-35 дней

No comments


Какая разница что пишет Янукович. Будь это бред или гон. Гонят и бредят многие - это политика. Речь идет о СМИ. Почему в провластных СМИ об этом не слова? Это свобода? Или это избирательная свобода? Я например эту статью даже не читал толком - пробежал глазами - мне до фени что он пишет. Я о двойных стандартах...
AlexKiev 
VBIOS.com
AlexKiev
Возраст: 49
: Киев <-> Москва
С нами с 10.01.01
Посты: 6052
01.05.05 23:29 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71367
Цитата:

Откуда эта тяга к сепаратизму, Фор... "наши оппозиционеры"... Зачем делить людей и развешивать ярлыки... Я же не употребляю оборотов "эти оранжевые" и тп... Откуда столько злости? Ющенко же победил...




Только "оранжевым" похоже уже очень плохо, от того что ющенко победил, но еще пыжатся, делают хорошую мину при плохой игре, Гы Нос, забей ....
Паровозик 
а баба яга - против
Паровозик
С нами с 19.10.02
Посты: 7639
01.05.05 23:31 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71368
Цитата:

Откуда эта тяга к сепаратизму ?




Это на сегодня главный вопрос.

Был бы у меня АК - мочил бы всех, кто сегодня живёт с поправкой на *За кого мол голосовал *
MAXVBIOS 
VBIOS.com
: Odessa
С нами с 11.01.01
Посты: 1779
02.05.05 12:15 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71369
Цитата:

Я же не употребляю оборотов "эти оранжевые" и тп... Откуда столько злости? Ющенко же победил...



почему "эти оранжевые" ? Надо говорить "провластные!".. на "Вы" и шепотом... Раскричались тут!.. ( )
как задрали эти разборки! Давайте закроем этот долбаный раздел.
А был игровой форум...
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
02.05.05 15:00 [Re: MAXVBIOS] Ukraine #71370
А давай закроем точно! Я за!
BrushLee 
капитан
BrushLee
Возраст: 55
: AZ
С нами с 14.08.02
Посты: 693
02.05.05 16:39 [Re: Nos.VBIOS] United States #71371
Обана, а зрелищЪ?!
Я уже так привык - утром чашка кофе и свежий "Нос" и Mr.Chicken как зеркало передовой оппозиции....

P.S. Сам я давно уже спорить перестал. Смысл нет. Но ругаться плохо.
ЧАЙ 
maximus
ЧАЙ
Возраст: 52
: Odessa,Ukraine
С нами с 08.11.03
Посты: 976
02.05.05 22:46 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71372
Этот дважды несудимый прям ангел в кепке. Оказуется проФФесор гений!!! Никто не мог поднять экономику страны, а он смог...
BrushLee 
капитан
BrushLee
Возраст: 55
: AZ
С нами с 14.08.02
Посты: 693
03.05.05 18:10 [Re: ЧАЙ] United States #71373
Так а прикинь, как новая власть её всего за 100 дней ррррразвалила полностью
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
05.05.05 12:20 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71374
Цитата:

Что-то я эту статью Януковича не могу найти ни в одном провладном СМИ.




идея состоит в том, что ни одно оппозиционное СМИ за эту статью не пострадало.
это раз.
это для меня главное.

даже построенный на 50 млн провластных (на тот момент) денег НТН не закрыли

и 14 миллионов читают свою свободную прессу.
про цифру 14 кстати вот-вот расскажет честнейший кивалов.

и не верю я в эти цифры... не верю...
Птица 
Flight Simulator
Птица
: Мать городов русских.
С нами с 01.03.01
Посты: 11903
05.05.05 12:44 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71375
опубликую но
там ооочень много спорных моментов
и мои читатели не дураки и будут считать дураком меня, что я в это поверил

с другой стороны после интерьвью с колесниковым никто из АП не позвонил и не наорал, что "мы сделаем выводы"
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
07.05.05 00:20 [Re: Птица] Ukraine #71376
14 (или 12 я не помню) миллионов - это данные выборов 26го декабря которые признаны ОБСЕ самыми честными в Европе. Верь этой цифре или не верь себе.
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
07.05.05 00:22 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71377
А что надо печатать только то во что веришь? А без комментариев передать мысль политического деятеля, это уже не катит? Даже если деятель несет опозиционный бред про танки на майдане с донецкими номерами и про экономику...
Nos.VBIOS 
bowling.com.ua
Возраст: 51
С нами с 24.01.02
Посты: 4775
07.05.05 00:23 [Re: Nos.VBIOS] Ukraine #71378
про мясо по 15 гривен небось напечатал, хоть и знал что твои читатели не дураки...
Mia 
полковник
С нами с 15.10.01
Посты: 6677
07.05.05 10:18 [Re: Nos.VBIOS] Poland #71379
Нос, а как ты себе представляешь издательское дело вообще? Вот где-то появилась статья Януковича. Ты думаешь когда писали эту статью не подумали о читательской аудитории для которой писали? Обязательно подумали и предложили именно тому изданию, которому хотели. А "На правах рекламы" Виктору Федоровичу, я думаю, хватило бы бабла даже в газете РИО ее разместить, чтоб она в каждом киевском ящике была.
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


1836 Просмотры
Реклама
286 сейчас в онлайне
1 пользователей (Евлампий Петрович) и 0 скрытых, а также 285 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.196 seconds.   Total Queries: 93   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 20:49
Top