Мєстніє житілі кольи коутають - не закусюють. Тоїсть воні могут випить за обідом бутилку вена на троїх ілі румку крепкого, но ПИТЬ і ЖРАТЬ — ето в ніх дві разніє процедури, які нє смєшіваюцця. Да, в коктейлі сують стібєльок сільдірєя, або пару олівок на палочкє, або maraschino cherry(Коктейльная вишня — специальным образом засахаренная вишня, предназначенная для украшения коктейлей, а также тортов и мороженого. ) але шоп після каждой румки воткі з'їсти шматок сала з хлібом, або катлєту, або півкіла салату айлав'ю – це просто невообразімо.
Єслі ти хочіш жрать — іди в рісторан і там жри, це не значить шо тобі там не наллють, але більше ніж шклянку вена чи румку воткі ніхто за обідом не випиває, та і то — калагольні напітки употрібляюцця ПЕРЕД прійомом піщі, для чого ж існує cocktail hour – ти п'єш кактейлі, а потом ідеш вечеряти, і єслі ти ще не наїбєнівся під час cocktail hour і вечері — тоді ти ідеш знов в бар і там коутаєш поки очі не повилазять, але в барі крім горішків ніякої жратви тобі ніхто не дасть. Канєшло єсть бари в яких мона замовити шота пожрать, але В ПРИНЦИПІ — це два окремих процеса, пить і жрать.
Робицця це ісключітільно з прісущєй англосаксам ЖАДНОСТІ, бо, як ізвєстно(це научний хвакт) піща ослабляєт дєйствіє калаголя, тоїсть єслі ти за рульом і зупинився пообідать, так єслі ти в'єбеш навіть 150(це в залежності од маси тіла канєшло) і після цього убереш тарілку борщу зі сметаною, вторе з гарніром і кампот, то можеш СМЄЛО дмухать в любу трубочьку — ні хуя вона не покаже(ну може не 150, але 100 — ліхко!).
Але єслі в тебе на повєсткє дня стоїть наїбєніцця, то де ж логіка в закусюванні, тім болєє шо в барі румка воткі може стоїть стіки скіки пляшка в магазині. Але англосакси предпочітають платити за напої в барі(а не купить на троїх бутилку воткі в магазині і пить її на дєтской площадкє із манаєзной баночкі, озираючись по сторонах шоп міліція не хлопнула), так от, англосакси пить предпочитають по людські, в барі, де єсть музика, тілівізор, різні більярди і дартси і сартір, де мона погомоніть, познакомицця з дєвушкой або вихопить в їбло, але для економіі срєдств вони не закусюють, тому їм ффатає шоп наїбєніцця двух-трьох дрінків за вечір, на відміну від слав'ян, які єслі по 750 на рило не мають, то і починать не будуть, “только рот пачкать”, як каже Лєнін(Трофімов).
Ну і як наслідки цієї культурної різниці — англосакс, якому ще й в неділю пиво починають продавать з 12:00, а міцного в неділю ваще не купиш(в магазині, в барі — так, але ресторани і бари в неділю зачиняюцця о 21:00), так от, англосакс в понеділок іде на роботу.
В той час як славяніна, єслі він в п'ятницю після роботи випив з друззями, раньше ніж за два тижні на роботі не ждіть.
І друзєй його теж.
©
|