Пользователь |
marekslon
сержант
С нами с 02.03.11
Посты: 141
|
Чому б не дати президенту право керувати військами інших гравців, які не онлайн?!
Як на мене - це логічно, оскільки президент є керівником і якщо гравці в грі, то він може спокійно дати відповідну вказівку.
А якщо гравця немає і форс-мажор, то президент повинен мати право скерувати війська гравця у потрібному напрямку.
Це нормальна практика.
Прошу розробників гри подумати про це...
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре
: Ukraine, Kiev.
С нами с 24.01.02
Посты: 22565
|
ты для начала сам прикинь различные варианты и идея рассосётся сама собой.
|
|
|
zoomroom
Вечное сияние
: UA, Mk
С нами с 27.07.10
Посты: 3336
|
ТАК отвечать неправильно, имхо. Нужно чуток пожевать, во избежание.
Чому б не дати президенту право керувати військами інших гравців
Багато з існуючих обмежень у грі існують для того, щоб унеможливити науковий мультиакаунтизм та прикладне ботоведення. Ситуація, при якій один гравець буде контролювати війська іншого (інших), зведе нанівець усі спроби добитися чесної гри. Навіть малоозброєним оком у твоїй пропозиції проглядається можливість мультиводити на майбутнє. Тому, ідея є мертвонародженою. ІМХО
|
|
|
marekslon
сержант
С нами с 02.03.11
|
ТАК отвечать неправильно, имхо. Нужно чуток пожевать, во избежание.
Чому б не дати президенту право керувати військами інших гравців
Багато з існуючих обмежень у грі існують для того, щоб унеможливити науковий мультиакаунтизм та прикладне ботоведення. Ситуація, при якій один гравець буде контролювати війська іншого (інших), зведе нанівець усі спроби добитися чесної гри. Навіть малоозброєним оком у твоїй пропозиції проглядається можливість мультиводити на майбутнє. Тому, ідея є мертвонародженою. ІМХО
В мене жодних бажань мультити не було і ботити теж. Прийшла в голову така думка, от і виклав. Тим більше, що в мому розумінні це все стосувалося в основному захисту, а не атаки.
Мертвонароджена? Ну що ж...
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре
С нами с 24.01.02
|
я те обьясню чем вызывается некое раздражение подобными предложениями. Их нам кидают пачками и сырыми. О! Идея появилась а давай как я её накатаю на форум. На самом деле подобные идеи для внедрения в игру занимают минимум ТЗ на один А4. Потом отсекание читинга, потом анализ на предмет введения дисбаланса подобным новшеством и т.д и т.д. и т.д.
Пока нечто подобное рассматривается только при создании военного лагеря (будем добавлять или нет еще точно не знаем)
т.е. такая фишка, есть намерения воевать с гос-вом до которого пилить далеко
- под боком у вражин разбивается лагерь
- туда члены гос-ва сгоняют своих вояк
- рулит этими вояками президент
все критерии перечислять не буду - там их немеряно. Других фишек где можно было бы вставить рулящим одного чела - не вижу.
|
|
|
marekslon
сержант
С нами с 02.03.11
|
А які приблизні часові рамки для цих нововведень, які, наскільки я розумію, будуть йти в оновленій версії суспільства?
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре
С нами с 24.01.02
|
от с отпусков все повылазят и будем писать
|
|