Пользователь |
ARIES
Комдив эстонских ВДВ

: ЛЕМУРІЯ
С нами с 20.04.11
Посты: 315
|
1) World 2
2) Ubuntu 11.04 natty
3) Mozilla Firefox 6.0.1 (Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0)
4) Діагональ 16 дюймів; розширення 1024х768 точок
5) Вже другий раз поспіль приходять звіти лише про пінги а про поразку - жодних сповіщень. Мої війська охороняють місто союзника. Коли його пінгують - я отримую звіти про перемогу. Коли це місто пограбували і відповідно ухайдохали весь мій дефолт - жодних сповіщень немає. Про поразку я дізнаюсь лише випадково помітивши в "військових операціях" що мій дефолт зник. Прошу це виправити. Адже так невідомо коли слати підкріплення.
6)
7) ARIES
 Прикрепления: _____.png (34.38 KB) 64 Просмотр(ы)
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре

: Ukraine, Kiev.
С нами с 24.01.02
Посты: 22565
|
Дефолт (англ. default — невыполнение обязательств) — невыполнение договора займа, то есть неоплата своевременно процентов или основного долга по долговым обязательствам или по условиям договора о выпуске облигационного займа.
Дефолт может объявляться как компаниями, частными лицами, так и государствами («суверенный дефолт»), неспособными обслуживать все или часть своих обязательств.
|
|
|
ARIES
Комдив эстонских ВДВ

С нами с 20.04.11
|
GROB, лікбез то звичайно добре. Але по-перше я використовую ваш сленг. По-друге хотілось би почути відповідь по темі.
|
|
|
Milky Way
No Limit Infinite

С нами с 18.01.02
Посты: 33612
|
ты, случайно, не замечал, что после успешной защиты, твой "часовой" (спорим, что это взс) как бы мертв
|
|
|
кенг
мадiратор
С нами с 13.04.11
Посты: 967
|
а в нашем сленге используеться сокращонно деф.. как по английски пишетьс яфиг его знает) помойму полное слово звучит дефендер..
Defender - защитник
но можно говорить и про дефективних))
|
|
|
fandik
глюкнул крон

С нами с 17.07.11
Посты: 162
|
Деф від слова Defence - захист, оборона. Гугль-перекладач в поміч )
|
|
|
ARIES
Комдив эстонских ВДВ

С нами с 20.04.11
|
Gordon Shumway, ти помиляэшся. То був не ВЗС і далеко не один. Гравець, місто якого я захищав - прислав мені лог бою. Цього логу у мене в звітах не було. Така фігня не перший раз. Тому це баг і прошу його виправити.
PS. Я бачу тут всі поліглоти шо п..ць.
|
|
|
GROB
Пузырь Алькубьерре

: Ukraine, Kiev.
С нами с 24.01.02
Посты: 22565
|
|
|