Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  163 из 168 « Первая<163164165166>» Последняя
Пользователь Сообщение: Как Украина борется        (Тема#79590)
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
08.01.20 00:18 [Re: Din0saur] Ukraine #1968696
  • цитата:
- Русское лобби в Украине 2020. Что от него осталось, как оно умирает и почему скоро даже оно начнет пить за здоровье Бандеры. ПЯТЬ МАРКЕРОВ современной Украины. Читай, делись, не страдай.

УКРАИНСКИЙ ПАРЛАМЕНТ. Итоги выборов: СН 43%, ОПЗЖ 13%, Бтквщна 8%, ЕС 8%, Голос 6%. Если выборы завтра (в основе опрос группы Рейтинг на конец 2019 года): СН 48%, ОПЗЖ 11%, ЕС 9%, Бтквщна 8%, Голос 4%.

Запомните цифру: партия Медведчука - 11%. Теперь давайте узнаем, что в голове избирателей каждой из этих партий. Очень внимательно читайте и считайте.

ПЕРВЫЙ МАРКЕР. ОТНОШЕНИЕ К ПУТИНУ. Украина терпеть не может этого орка (72%). По избирателям: СН 87%, ЕС 99%, Голос 96%, Бтквщна 93%. А кто любит Путина? Только избиратель Медведчука (62% поддерживает). Но даже среди них 38% считают Путина чертом.

ВТОРОЙ МАРКЕР. ОТНОШЕНИЕ К РОССИИ. Россия - страна-агрессор. Мы все так считаем в Украине (70%). По избирателям: СН 74%, Бтквщна 82%, ЕС 97%, Голос 94%. Кто не считает? Избиратель Медведчука (66%). Но даже среди них 22% называют русских агрессором.

ТРЕТИЙ МАРКЕР. ОТНОШЕНИЕ К ДОНЕЦКУ. Мы в Украине против особого статуса (за только 22%). Большинство хочет заморозить войну (38%), лупить русских дальше (16%), либо вообще отделить нахер (8%). По избирателям (воевать / заморозить / дать статус / отделить): СН 13%, 43%, 23%, 7%. Бтквщна 17%, 37%, 23%, 10%. ЕС 47%, 24%, 3%, 9%. Голос 29%, 35%, 16%, 13%. Кто в Украине хочет выполнить хотелки Москвы? Избиратель Медведчука (51% за статус для гоблинов). Но даже среди них 34% хотят заморозки.

ЧЕТВЕРТВЫЙ МАРКЕР. ЕВРОСОЮЗ. Мы все в Украине хотим стать частью Евросоюза и проголосуем за это на референдуме (60% за, 22% против). По избирателям (за / против): СН 63% / 21%. Бтквщна 68% / 11%. ЕС 96% / 1%. Голос 90% / 6%. Кто проголосует против? Избиратель Медведчука (55%). Но даже среди них 22% проголосуют "за".

ПЯТЫЙ МАРКЕР. НАТО. Мы в Украине хотим быть частью европейской системы коллективной безопасности и проголосуем за это на референдуме (52% за, 30% против). По избирателям (за / против): СН 53% / 32%. Бтквщна 62% / 21%. ЕС 97% / 3%. Голос 81% / 13%. Кто на референдуме проголосует против НАТО? Избиратель Медведчука (74%). Но даже среди них 10% проголосуют "за".

ИТОГИ. За время после выборов рейтинг ОПЗЖ упал на 2%. Даже в среде русского гетто 20% за ЕС, 10% за НАТО, 38% против Путина. То есть реальная квота "за Россию" меньше 10%.

Мы 20 лет загоняли русских в гетто. Московские гоблины, политические блоггеры из Телеграмов с накрученными подписчиками/ботами - все это меньше 10%. Маргиналы без политической перспективы.

Сейчас набегут комментаторы. Скажут, что цифры ничего не значат. А меня они жесть как радуют. Столько людей погибли, чтобы "нет" для НАТО стало "да", а Россия - "пошла нахер". Политпортрет Украины: за ЕС/НАТО и против России/Путина. Вот вам единство. У нас его никогда не было. Хватит ссориться друг с другом. Идем дальше.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
08.01.20 11:56 [Re: CJlOH] Ukraine #1968701
лінк на текст законопроекту http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/JI00876A.html
оце вже точно замах на створення тоталітарної міліцейської держави. Бо будь-яку опозицію можна буде зробити злочинною спільнотою, та будь-кого можна буде зробити учасником злочинної спільноти, а будь-яку спільноту злочинною. А тоді пакуй/сажай і ніхто не завадить. Суди ж у нас незалежні, та мусора стоять на охороні дотримання верховенства права.

© Євген Захаров http://khpg.org/index.php?id=1578406469

Мимоволі ставиш собі це питання, коли дивишся на законопроект №2513, внесений 2 грудня 2019 року на розгляд парламенту Президентом як невідкладний, схвалений 18 грудня профільним Комітетом з питань правоохоронної діяльності, проголосований вже 19 грудня в першому читанні, який на всіх парах тягнуть до прийняття у другому читанні та в цілому. А у мене таке враження, що здоровий глузд промоутерів цього законопроекту таки покинув. Не зважають вони на заперечення багатьох експертів, державних та недержавних, тверезомислячих фахівців, колишніх правоохоронців та політиків і дуже поспішають.

У законопроекті вносяться зміни до Кримінального кодексу (КК) України, які передбачають притягнення до відповідальності кримінальників за наявність статусу «злодія в законі, за участь у сходках «злодіїв у законі», за злочини, вчинені злочинною спільнотою за участю «злодіїв у законі» тощо. Але жодних конкретних даних щодо суспільної небезпечності цієї категорії ніхто не наводить. На засіданні профільного Комітету поставили питання представнику Національної поліції України – скільки вироків було винесено в Україні минулого року відносно «злодіїв у законі» – і отримали відповідь: «один». Чомусь не спитали, а хто такі взагалі «злодії в законі», і скільки їх налічується в Україні.

Нова ч. 5 статті 28 ККУ проголошує, що «злочин визнається вчиненим злочинною спільнотою, якщо він скоєний стійким ієрархічним об’єднанням декількох осіб (п’ять і більше), учасником, організатором, керівником та/або координатором якої є "злодій у законі"». Тобто «злочинна спільнота відрізняється від «злочинної організації», вже давно присутньою в КК, тільки наявністю цього спеціального суб’єкта. Далі ч.5 статті 28 ККУ містить таке визначення: «"Злодієм у законі" визнається особа, яка дотримується притаманних злочинному середовищу традицій і правил поведінки, користується авторитетом серед осіб, які вчиняли кримінальні правопорушення, керує, координує та/або організовує діяльність злочинної спільноти чи її частини або є учасником такої спільноти.» Отже, щоб довести, що злочин вчинений саме злочинною спільнотою, треба довести, що один з співучасників є «злодієм у законі» відповідно до наданого визначення.

Але ж воно геть неприйнятне! Що таке «притаманні злочинному середовищу традиції та правила поведінки», законопроект не визначає – розумій, як хочеш. Інше оціночне судження – «користується авторитетом серед осіб, які вчиняли кримінальні правопорушення» – також можна тлумачити дуже широко. Наприклад, правозахисник чи адвокат, який захищає права ув’язнених, природно, користується серед них авторитетом і обов’язково бере до уваги неписані правила поведінки засуджених та існуючі традиції, інакше його чекає фіаско. А вже прив’язати правозахисника чи адвоката до злочинної спільноти майстри знайдуться! Скільки разів я чув таке на свою адресу! Те ж саме можуть сказати, взагалі кажучи, про журналіста чи офіцера кримінально-виконавчої служби. Останній, наприклад, «організовує діяльність злочинної спільноти» на робочих місцях в установі виконання покарань – цілком можливе тлумачення!

Отже, таке визначення тільки ускладнить доказування вчинення злочину злочинною спільнотою і створить підґрунтя для зловживань правоохоронців.

Бажання авторів законопроекту покарати «злодія в законі» за сам цей статус (стаття 255-1 КК законопроекту) привело до того, що вони фактично проігнорували статтю 2 КК, за якою єдиною підставою кримінальної відповідальності є вчинення винною особою суспільно небезпечного діяння, яке містить склад злочину. Як цілком справедливо зазначено у висновку Головного науково-експертного управління Верховної Ради, «кримінальне покарання … має застосовуватись не за «статус» чи «стан» певної особи, а за діяння, які завдають шкоди або створюють загрозу заподіяння шкоди правопорядку».

Стаття 255-2 КК у законопроекті, яка карає за звернення до «злодія в законі» «з проханням вчинити злочин та/або здійснити вплив у будь-якій формі на третіх осіб з метою прийняття ними рішень чи вчинення або невчинення ними дій», також геть неприйнятна, бо під оціночне судження «вчинити вплив у будь-якій формі на третіх осіб» можна за бажання підвести взагалі будь-яку особу, яка мала контакт із «злодієм у законі» – чиновника, адвоката, правозахисника, журналіста. Крім того, ця стаття не передбачає, що «прохання» обов’язково має тягнути за собою негативні, суспільно-небезпечні наслідки та заподіяння шкоди. У чому ж тоді полягає злочин?

Взагалі незрозуміло, навіщо легітимізувати в КК жаргонні поняття тюремної субкультури, визнавати їх на державному рівні? Це призведе тільки до їх популяризації. Але у цьому є й інша серйозна вада: законопроект суттєво підриває термінологічну визначеність українського кримінального права, що завжди було його сильною стороною. Законопроект не можна приймати у такому вигляді ще й з цієї причини.

Найбільше «злодіїв у законі» на початку 2000-х було в Грузії – більше 400, поки президент Грузії Міхеїл Саакашвілі у 2005 році не ініціював закон, аналогічний тому, що зараз намагаються прийняти у нас, він вважав, що «злодії в законі» мають завдання з Росії позбавити його влади. Стверджується, що зараз в країнах колишнього СРСР загалом 432 «злодія в законі», серед них 242 раніше діяли в Грузії. У російському інтернеті вказують, що в Росії існує 227 «злодіїв у законі», з них на волі – 168, в розшуку – 9, під слідством – 16, а відбувають покарання в ув’язненні – 59. Правда, інформаційна агенція «Прайм Крайм», яка спеціалізується на вивченні криміналу, дає значно менші цифри: в Росії на волі близько 70 «злодіїв в законі», в ув’язненні – 37. У Білорусі діє 6 «злодіїв у законі», в Казахстані – 2, а в Україні – 15. Таку цифру неодноразово озвучував колишній перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, який перелічив їх всіх, розповів про сфери їх впливу, де вони мешкають, надав фотографії. Правда, є ще багато «понаехавших» з Грузії та Росії, але про них нічого не чути, скільки їх, незрозуміло, і, схоже, поки що вони вичікують.

А тому для ухвалення змін до КК, за якими буде переслідуватись окрема малочисельна група кримінальників, потрібні факти, які демонструють їхню суттєву суспільну небезпечність. Поки що чути тільки слова. Посилання на законодавство Італії, Японії, Китаю, як на мене, не мають сенсу: «злодії в законі» – суто вітчизняне явище, народжене ще в російській імперії і подовжене в імперії радянській, яке посилилось у 90-ті роки вже в нових незалежних державах. Вони мають небагато спільного з італійськими мафіозі чи японськими якудза.

Якщо ж у правоохоронців є побоювання щодо тих, хто переїхав до України нещодавно, то при чому тут новий закон? Це питання скоріше до служб, які надали можливість «злодіям у законі» легально проживати в Україні. Ми ж добре знаємо, як важко отримати в ДМС дозвіл на проживання шукачам притулку з Росії та Грузії! І тому ця повага до «злодіїв в законі», які хочуть оселитися постійно в Україні, незрозуміла. Судячи по повідомленням в медіа, останніми роками позбавляють права легально мешкати в Україні 5-6 «злодіїв у законі» щороку, тож нащо було це право давати? Чи комусь вони тут дуже потрібні для різних оборудок?

Складається враження, що правоохоронні органи хочуть під приводом боротьби зі «злодіями в законі» отримати широкі додаткові можливості для затримання та притягнення до відповідальності того, кого вони вважають у чомусь винними. Це ж значно простіше та комфортніше, ніж катувати чи підкидати наркотики. Правоохоронці, як і всі інші, завжди хочуть створити такі умови, щоб їм легше працювалось. Але те, що пропонується, – шлях до поліцейської держави! Недарма запропонований законопроект №2513 є калькою з аналогічного російського закону, що діє з 1 квітня 2019 року. Чи ви, шановні правоохоронці, справді хочете повернення до «русского мира»?
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
17.01.20 23:05 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1968851
Депутати створили скрєпне об’єднання.
Скоро замість нормальних законів попруть законопроекти про заборону гейпарадів, гейреклами, заборони абортів, натомість промоція зомбоходи, побудови храмів і їх фінансування, та про іншу примітивну х****ю, бо навіщо покращувати правове регулювання захисту права власності, підприємницької діяльностіі та вирішення решти нагальних проблем та колізій, виконання зобов'язань за міжнародними договорами та домовленостями, коли можна днями обговорювати і впроваджувати всяку х-ню.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
19.01.20 12:43 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1968858
СБУ не имеет претензий к посещавшим Крым актерам из РФ Башарову, Колесникову и Удовиченко, но просит полицию усилить безопасность на их выступлении. ДОКУМЕНТ
https://censor.net.ua/news/3170662/sbu_ne_imeet_pretenziyi_k_poseschavshim_krym_akteram_iz_rf_bashar...
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
28.01.20 21:26 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969007

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
01.02.20 13:16 [Re: Lam0] Ukraine #1969048
Отак одних звинувачують і називають вбивцями перед камерами ТБ, тримають під вартою, при тому, що доказів прямих нема, а наявні дуже слабкі і неналежні, а інших, про кого є значно більше інфи і доказів, відпускають під домашній арешт і не контролюють дотримання запобіжного заходу.

© Сергій Мазур https://www.facebook.com/serj.mazur/posts/197265304803487

Важливо!
На скріншотах з відео приклад того як вбивці вільно ходять на волі під цілодобовим домашнім арештом.

Особа в кепці - Акімов Олег Ігоревич. Той самий, який півтора року тому намагався ліквідувати мене, кинув гранату у вікно квартири, де чудом вижив мій батько.

30 грудня 2019 близько першої ночі Акімову О.І. не пощастило. Його випадково побачив мій товариш Медведько Андрій у ТЦ «Дарниця», про що одразу повідомив мене. А я вже повідомив усі-усі правоохоронні органи. Разом з моїм адвокатом Мария Островская подали більше десятка заяв до прокуратури Київської області та контролюючого органу поліції Дніпровського РУВС. Пройшло кілька тижнів. Реакції - нуль. Жодних дій і відповідей. Замість фіксування, перевірки, затримання вбивці, якому уже дорога на СІЗО, лише красномовне мовчання.

Саме таке ігнорування і безконтрольність обвинувачених змушує мене надавати цій ситуації публічності. Залучені журналісти вже проводять власне розслідування. Можливо так почують. Можливо така заява буде більш дієвіша.

Ми з адвокатом подали власне клопотання про зміну запобіжного заходу. Вимагаємо тримання під вартою не лише по Акімову, а ще й по обвинуваченим Павленку та Вірченку, які також порушують рішення суду. Вони пересуваються в одному авто, вільно спілкуються, ходять один до одного в гості. Всі відеодокази та свідки будуть представлені у суді. Мало того, усі вони далі займаються криміналом і вчиняють злочини. Попри усе це прокуратура далі буде просити продовжити цілодобовий домашній арешт. Суд ніколи не був налаштований на справедливий розгляд моєї справи. Але це вже край. У разі відмови застосувати дієві запобіжні заходи проти обвинувачених суд розпишеться у власному потуранні вбивцям.

04.02.20 о 14:00 у Переяславі відбудеться судове засідання. Прошу вас поширити цей допис і якщо можете підтримати своєю присутністю. Якщо бажаєте поїхати, пишіть у приватні повідомлення.

Якщо вбивць не повернуть до СІЗО, то цього вже ніколи не станеться. Вони у будь-який момент зможуть як втекти, так і завершити свій злочинний намір 1,5-річної давності. Я не хочу, щоб знову постраждали рідні мені люди.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
03.02.20 15:45 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969070
Довічне з конфіскацією за “злочинний вплив”. «Слуги» завтра ухвалюють закон, за яким зможуть садити будь-кого

...садити людей можна буде не лише за якісь злочини чи підготовку до них, а просто за сам факт «приналежності» до «злочинної спільноти».
...Відсутність чітких критеріїв такої участі у поєднання з санкцією, суворішою, ніж за вбивство, відкриває колосальні можливості для судово-поліцейської сваволі...
...
Підсумовуючи, можна констатувати, що боротьба з п'ятнадцятьма «злодіями у законі» (а саме таку цифру озвучив станом на липень минулого року тодішній перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін) – лише яскрава обгортка для довірливих виборців і депутатів.
Справжньою ж метою проєкту 2513 є перетворення України на поліцейську державу, в якій кожна людина може бути схоплена і кинута на тривалий термін за грати, не вчинивши жодного реального злочину.
© http://texty.org.ua/pg/article/editorial/read/99611/Dovichne_z_konfiskacijeju_za_zlochynnyj_vplyv_Sl...
Hellman 
подполковник
Hellman
Возраст: 33
С нами с 10.03.10
Посты: 2761
03.02.20 23:26 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969075

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
04.02.20 13:42 [Re: Hellman] Ukraine #1969088



Прикрепления: 84815699_10157706689868801_264165489708630016_n.jpg (36.95 KB) 34 Просмотр(ы)

Shu®Mu® 
КонтрАдмирал
Shu®Mu®
Возраст: 55
: Kiev,Ukraine
С нами с 06.04.04
Посты: 17999
04.02.20 15:12 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969089
https://petition.president.gov.ua/petition/84494
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
04.02.20 15:47 [Re: Shu®Mu®] Ukraine #1969091
  • Shu®Mu® :

Немає зв’язку із сайтом
IP-адресу сервера xn--%20%20%20%20%20-wlmdddda3b0asj9cuda3fta2evbll8fnnl2ap0h2s не знайдено.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
04.02.20 15:56 [Re: CJlOH] Ukraine #1969092
тому що лінк зроблений неправильно
має бути так:
ПЕТИЦИЯ ЗА ПЛАТУ НА ДОСТАВКУ ГАЗА
[u rl=https://petition.president.gov.ua/petition/84494]ПЕТИЦИЯ ЗА ПЛАТУ НА ДОСТАВКУ ГАЗА[/url]
не так:
[u rl=ПЕТИЦИЯ ЗА ПЛАТУ НА ДОСТАВКУ ГАЗА]https://petition.p resident.gov.ua/petition/84494[/url]
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
04.02.20 16:12 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969093

каких вам, @лять, еще реформ не хватает?

Прикрепления: n.png (21.72 KB) 42 Просмотр(ы)

Shu®Mu® 
КонтрАдмирал
Shu®Mu®
Возраст: 55
: Kiev,Ukraine
С нами с 06.04.04
Посты: 17999
04.02.20 18:50 [Re: CJlOH] Ukraine #1969098
Я не виноват что просто вставленная ссылка с нашего сайта не работает если ее скопировать в браузер то все открывается, впрочем как и вставки с ютуба через 1 не вставляются к нам на форум даже через кнопку видео ютуб . Если просто вставленная ссылка к нам на форум без тегов не работает нахрена она интерактивная?, сделайте пусть будет как текст.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
04.02.20 22:27 [Re: Shu®Mu®] Ukraine #1969103
Продовження судового розгляду про замах на Сергія Мазура(далі текст його повідомлення в фб):

У суді по моєму замаху встановили залізобетонний факт порушення домашнього арешту організатором злочину Акімовим. Це визнали всі. Навіть злочинці. Переяславські судді пішли в нарадчу. І через пару годин перенесли на завтра 14:00. Не буде навіть короткої ухвали. Зараз убивця їде не на СІЗО, а додому. Як думаєте які шанси, що він завтра приїде?

По іншим двом обвинуваченим, які порушили теж ухвалу, свідків навіть не слухали.,

Зараз тут нормальне справедливе громадське невдоволення.
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
06.02.20 19:45 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969126

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
13.02.20 11:47 [Re: CJlOH] Ukraine #1969209
Пенсійна контрибуція для Росії. Частина «cлуг» та Батьківщина з ОПЗЖ просувають виплату 115 мільярдів окупованим територіям
http://texty.org.ua/pg/article/editorial/read/99859/Pensijna_kontrybucija_dla_Rosiji_Chastyna_clug_t...

короткі цитати:

Україна починає безумовну виплату пенсій пенсіонерам з окупованих територій, які по неї звернуться. Як з Донбасу, так і з Криму.

Яке послання українська влада хоче у такий спосіб транслювати пенсіонерам усієї країни? Що там, куди прийшли російські танки, пенсії платять і Москва, і Київ, а отже, пенсіонерам у вільній Україні, щоб отримувати по дві пенсії, треба, щоб Путін і їх «звільнив»?!
За підрахунками Міністерства фінансів, лише за перший рік реалізації Закону додаткові витрати можуть сягнути 115 мільярдів гривень.

їх виплатять і працівникам окупаційних адміністрацій, і катам, терористам, убивцям наших воїнів. Достатньо мати пенсійний вік і стаж.

Якщо це станеться, наслідки можуть бути незворотними. Україна власним коштом фінансуватиме окупацію власних територій, зміцнюючи окупаційний режим, а нашій економіці й національній безпеці, як і довірі громадян до своєї держави, буде завдано важкого удару.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
19.02.20 18:52 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969352
© Илья Костин :
ми покараємо всіх
рано чи пізно

вже декілька років я намагаюсь притягнути до відповідальності адвокатів, які зрадили країні та Присязі адвоката

очільники адвокатури, в кулуарах, мені говорили, що на окупованих територіях теж люди потребують захисту і тому, не треба мені говорити, що всі адвокати які працюють в лднр зрадники

я знайшов полонених Валентина Бучок
про неї
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/09/9/7225789/
Ольга Політова
про неї https://censor.net.ua/…/olga_politova_prosidevshaya_v_plenu…

вони публічно підтвердили, що ніякого захисту в лднр не існує, тому що немає закону
https://interfax.com.ua/news/video/568843.html

вони дали покази на конкретних адвокатів, звинувативши їх в найстрашнішому - зраді інтересів клієнта, тортурах!!, зраді країни

ось ці адвокати:

1. Руденко Юрій Миколайович
(свідоцтво на право зайняття адвокатською
діяльністю № 4533 видане Радою адвокатів
Донецької області 19.09.2012 р.)
водночас займає посаду в незаконно створеному псевдосудовому органі
"народний трибунал ДНР»

2. Шишкіна Олена Миколаївна
(свідоцтво на право зайняття адвокатською
діяльністю № 1339 видане Радою адвокатів
Донецької області 02.04.2002 р.)
так зване “свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю”
на “території” так званої «ДНР» № 42 від 04 жовтня 2016 року
водночас займає посаду голови незаконно створеному псевдосудовому органі
"народний трибунал ДНР»

3.Суханов Сергій Геннадійович, так зване “свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю”
на “території” так званої «ДНР» № 38 від 26 серпня 2016 року (копія реєстру додається до скарги).
Водночас дана особа досі є адвокатом України (свідоцтво на право зайняття адвокатською
діяльністю № 3595, видане Радою адвокатів Донецької області 06.12.2010 р.,

4. Кількєєв Іскандер Равільович (свідоцтво на право зайняття адвокатською
діяльністю № 3575 видане Радою адвокатів
Донецької області 06.10.2010 р.,
свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю на території так званої “ДНР” № 175 від 16.03.2017, , Проте наразі дія вказаного свідоцтва призупинена, оскільки Кількєєв І.Р. є підполковником юстиції та займає посаду старшого слідчого по відділенні внутрішніх справ слідчого відділу Міністерства державної безпеки так званої “ДНР”.

5. Грідіна Олена Іванівна
(свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю № 4081 видане Радою адвокатів
Донецької області 02.11.2011 р.,
“свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю”
на “території” так званої «Донецької Народної Республіки» №112 від 06 вересня 2016 року
водночас займає посаду в незаконно створеному псевдосудовому органі
"народний трибунал ДНР»

я допоміг написати скарги у Донецьку та Луганську КДКА та до ВКДКА
я навмисно сказав їм не платити цей незаконний збір за "адміністрування" скарги, тому що мені соромно було це їм казати. я теж адвокат. і я в цьому цеху.

ще була надія
ось живі люди які вирвалися з "Ізоляції", в'язниць, з підвалу донецького сбу
що ще треба, щоб притягнути до відповідальності голову "народного трибунала днр", слідчого мгб, всіх ціх попитьків??
кров? була
тортури? були
зрада? все було

в цих документах відмова у розгляді скарг на дії та бездіяльність адвокатів лднр:
цинічна, нічим не прикрита ненависть до людей, до адвокатури, до правди

всі хто має відношення до цієї ганьби, ви не маєте право бути не тільки у ВКДКА, КДКА, ви не маєте права бути в адвокатурі - тому що вам байдуже

Слава Україні!

в пості додаються копії документів
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2650040495033010&id=100000812563344

Отредактировано Евлампий Петрович 19.02.20 18:55. Причина редактирования: Причина не указана.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
22.02.20 12:36 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969415
  • цитата:
Сьогодні вночі, 22 лютого, диверсійно-розвідувальна група бойовиків знову спробувала прорватися через лінію зіткнення.
Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.
https://www.facebook.com/pressjfo.news/photos/a.364697644022858/795935234232428/?type=3&theater

Під прикриттям вогню зі стрілецької зброї бойовики намагалися вийти на позиції українських військових поблизу селища Новотошківське Луганської області.

У штабі зазначають, що підрозділи Об’єднаних сил своєчасно виявили противника та відбили атаку. Зазнавши втрат і залишив на полі бою тіло загиблого, бойовики відступили.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
22.02.20 16:17 [Re: Lam0] Ukraine #1969417
  • цитата:
Сегодня, 22 февраля, ночью, штурмовая группа 4-й мотострелковой бригады ВС РФ предприняла попытку атаковать опорный пункт 1-го батальона 93-й механизированной бригады близ высоты 195 у села Крымское на Бахмутской трассе.

Об этом на своей странице в Facebook написал журналист, главный редактор портала ЦензорНЕТ Юрий Бутусов, информирует enovosty.com/news.

«В этом районе позиции сторон разделяет дорога и дистанция примерно в 300 метров. Пользуясь полной темнотой, противник предпринял попытку пересечь Бахмутскую трассу и скрытно зайти на опорник. Однако дежурная смена была начеку, наемников обнаружили в тепловизор (спасибо «Повернись живым»), после чего эффективно подавили огнем стрелкового оружия. Противник бежал, на дороге в 70 метрах от наших позиций бросили одного своего раненого.

Чуть позже раненого удалось вытащить, он получил два пулевых ранения. У наемника обнаружили документы: Лазарев Андрей Александрович, 27.05.2000 года рождения, 1-й батальон 4-й бригады. Подразделения этой же бригады атаковали позиции на соседнем участке 72-й бригады 18 февраля. У Лазарева был при себе автомат АК-74, гранаты, разгрузка российского производства.
Поскольку ему не оказали помощь его товарищи, он умер от потери крови сразу после попадания в плен.


  163 из 168 « Первая<163164165166>» Последняя
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


171637 Просмотры
Реклама
366 сейчас в онлайне
1 пользователей (natovec) и 0 скрытых, а также 365 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.863 seconds.   Total Queries: 81   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 19:09
Top