Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  133 из 134 « Первая<131132133134
Пользователь Сообщение: Пусть здесь полежит. Том II        (Тема#82636)
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
10.06.21 07:57 [Re: CJlOH] Ukraine #1976333
  • CJlOH Said:
ага..как с липецкой фабрикой что закрыли еще в 14..но мы то знаем

фабрику було заблоковано (через арешт землі і майна), чудовий інструмент
шантажу фсб рф. Коли стало зрозуміло, що продати просто не дозволять її закрили.

Напівмертва імперія «Roshen» в Липецьку



Отредактировано Zet_replicator 10.06.21 07:58. Причина редактирования: Причина не указана.
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
10.06.21 11:05 [Re: Replicator] Ukraine #1976335
для адептів зради вона досі працює, а барига продовжує бізнес на крові..а роялті це ж інше
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
10.06.21 12:54 [Re: CJlOH] Ukraine #1976336
  • CJlOH Said:
для адептів зради вона досі працює, а барига продовжує бізнес на крові..а роялті це ж інше


“Папик”, “Сваты”, “Лига смеха”

Одной лишь новости о покупке каналом СТС прав на франшизу проекта "Студии Квартал 95" было достаточно, чтобы вызвать острую реакцию у оппонентов Зеленского. И без того непростую ситуацию, в которой оказался действующий президент, обострила появившаяся спустя пару дней информация о том, что в кастинге для российской версии украинского шоу примут участие и команды с неподконтрольных правительству Украины территорий на востоке страны.

На сайте Международного союза Клуба веселых и находчивых (КВН), который также задействован в реализации проекта, говорится, что в кастинге заявлены команды "Дуэт имени нет" и "Все Пуteam" из Донецка. Дополнительно отмечается, что обе команды - из самопровозглашенной "ДНР". Участвуют в проекте и команды из аннексированного Россией Крыма - из Керчи и Симферополя. В списке участников есть и коллективы из регионов Украины, подконтрольных Киеву. Все они выступят 25 и 26 января в центре "Планета КВН" в Москве.

Дополнительную пикантность этой новости придает тот факт, что с весны 2020 года канал СТС находится в санкционном списке Совета национальной безопасности и обороны Украины, а указ о введении санкций подписал 14 мая прошлого года сам президент Зеленский.

В "Квартале 95" "ничего не знали"
В пресс-службе "Квартала 95" заявили, что права на адаптацию "Лиги смеха" российскому СТС продала не студия напрямую, а шведская компания-дистрибьютор Eccho Rights. "Только по факту заключения сделки шведская компания Eccho Rights довела до сведения "Студии Квартал 95" данные о продаже прав на использование формата "Лига смеха" каналу СТС", - отмечается в сообщении пресс-службы.

В то же время в "Студии Квартал 95" признают, что юмористы творческого объединения АМиК (компании основателя КВН Александра Маслякова. - Ред.) еще в 2019 году приезжали в Киев частным образом, чтобы посетить игры "Лиги смеха" и оценить перспективы проекта на территории России. При этом редактор Международного союза КВН Евгений Донских во время онлайн-стрима, на котором он рассказывал о том, как франшиза будет выглядеть в РФ, заявил, что ее в "Студии Квартал 95" купили "давным давно". А телеканал CTC подал заявку на регистрацию товарного знака "Лига смеха" еще в 2019 году.
Silent Dude 
голос разума
Silent Dude
: Paradise
С нами с 18.02.10
Посты: 34476
10.06.21 18:41 [Re: Replicator] Ukraine #1976340
"Не слід сваритися, дівчатка! Краще кажіть, чи любите ви секс?"
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
11.06.21 21:42 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1976358
  • Евлампий Петрович :
Якби Притула став мером, то був би далі в партії. А так як вибори програв, повернувся до своїх справ.
Це не так для Притули втрата, як для партії. Від перемоги виграли б і сам Притула, і партія, а зараз це показує партію як ситуативне зібрання людей в керівництві, а не постійна робота для досягнення мети. Краще б просували людину, яка і далі б працювала незалежно від результатів виборів.
З Вакарчуком і так було все зрозуміло, спочатку вмовляли стати кандидатом і головою партії, а потім йому знов набридло/виконав контракт і він пішов.

голос уже всьо
спіткала молодих реформаторів невдача. хоча чого спіткала, вони там самі все розвалили.

Oleksandra Ustinova facebook:
«П#идоры должны страдать» - це пряма мова екс-секретаря Киівського осередку Голосу про народних депутатів, які почали вимагати правди
Почитайте як Рудик, київською фракцією голос та кіриними посіпаками рейдерився «Голос» перед минулим з’їздом в лютому. Це було 4 місяці тому! В той час, як голова партії Кіра Рудик говорила усім , що це «просто проблема росту», а не розбіжності в цінностях.
Фюрерський з’їзд був настільки секретним, що на ньому заборонили фотозйомку навіть народним депутатам, тепер розуміємо чому.
- « Катю слушаем, будьте все рядом» , «Зайти людям назад, які щойно вийшли» ( так посіпаки Кіри переймаються про те, щоб отримати усі потрібні голоси на її підтримку)
- «да, Кира успела среагировать» ,( тобто заборонила знімати на камеру народним депутатам з’їзд&#129318;&#127995;&#8205;&#9792;&#65039;)
- «Думав, що Устінова пробила дно, але тут знизу постукала Стефанишина» ( реакція на те, що усі почули незручні запитання до керівництва)
- «Вітя, він свій» - ( тобто ще в лютому команда Кіри ділила людей на «своїх» та тих хто не підтримують діюче керівництво і задають питання..
І вишенька на торті- це коли після результатів голосування, стосовно підтримки Кіри - Юра Богданов : « П#доры должны страдать» шкода, що постраждали найбільше партійці та активісти партії
Діючі особи:
1. Кіра Рудик ( звізда партії)
2. Тарас Козак Тарас Козак( депутат Київради від Голосу, новоспечений голова контрольно-ревізійної комісії в Голосі, після того як попередню КРК достроково розігнала Рудик, через незручні їй запитання по фінансування)
3. Григорій Маленко Gregory Malenko( голова фракції Голос в Київраді, який голосував за усі дерибани землі в раді)
4. Зоя Ярош Зоя Ярош( депутатка Київради від Голосу, яка голосувала за всі одіозні дерибани землі)
5. Владислав Шелоков ( помічник Кіри Рудик, новоспечений голова Чернівецького обласного осередку)
6. Юра Богданов ( секретар Київського осередку Голосу)
7. Віолетта Пашутіна ( Голова секретаріату фракції голос у Київраді )
8. Катя Ніколаєнко( голова регіонального відділу партії голос)
Кончені, просто кончені, яким я ніколи не те, що руки не подам, але й не привітаюсь. Адже саме ця компашка зруйнувала класну, ціннісну партію.

Alina Mykhailova facebook
Що не так з Голосом?
На цьому відео зафіксовано створення чату «антирейдерський чат». Чат для координації дій з метою досягнення бажаного результату під час голосування делегатів З’їзду Партії, де були підтверджені повноваження Голови Партії. На тому ж самому з'їзді була сформована ручна Політрада, з якої виключили Сергія Притулу і було заведено своїх ручних людей.
Цим відео стає зрозумілим, що свої дії Голова Партії координувала з групою лояльних людей, що відбувались маніпулювання голосуваннями на з'їзді.
Це відео ілюструє яким чином вдалося утримати владу, якої ці люди не заслуговують.
І як я зрозуміла, що це почалось не вчора і не позавчора. Виглядає так, що з самого першого дня був взятий курс на рейдерське захоплення партії, знищення процедур і підбір зручних, а не ціннісних людей.
Судити про що це все - всім нам. А особливо тим, про кого йдеться мова в цьому чаті і кого це все стосується.
Цікаво читати про народну депутатку Устінову слово «мандатка».
Мені здається, що ми друзі, загралися.
І в цій боротьбі втрачається людське обличчя.
Я не хочу це все коментувати окремо, на відео все видно і так, сповна.
Я ініціюю серед членів партії звернення до голови партії Кіри Рудик з вимогою виключити з партії Юрія Богданова (та звільнити з посад, які він займає), який був організатором чату та дозволяв собі «лестні» фрази до неугодних членів з’їзду.
А також звільнення Віолети Пашутіної з посади керівника Секретаріату Київської міської організації Політичної Партії «ГОЛОС».
А також оголошення громадського осуду та вжиття інших заходів партійної відповідальності щодо депутатів Київради Григорія Маленка, Тараса Козака та Зої Ярош, які були причетні до координації дій окремої групи партійців з маніпулювання результатами голосування З’їзду.
І дуже сподіваюсь на реакцію голови партії щодо цього всього конечного, що відбувалось.
Ну і уявіть скільки всього ми не знаємо. Або не публікуємо &#128578;

Юрій Богданов в коментах до посту Устінової все визнав
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
12.06.21 11:15 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1976359
  • цитата:
Знайдена під Азовським морем вода непридатна для подачі у водопровідні мережі незаконно анексованого Криму через високу мінералізацію.

Про це заявив підконтрольний Кремлю глава окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонов



  • цитата:
Украинская власть может начать обсуждение вопроса о возобновлении поставок воды на оккупированную территорию АР Крым только в случае точного понимания, на какие уступки готова пойти Российская Федерация, считает председатель Верховной Рады Украины Дмитрий Разумков.
"Мне бы хотелось слышать это, все-таки, не от спикера ТКГ, а от тех, кто намного более углублен в этот процесс. Теоретически возможно все, но нужно понимать всю палитру имеющихся вопросов. Потому что это же не только сугубо вопрос подачи воды в Крым, но и звучат замечание, что кто-то пойдет на какие-то уступки. На какие? А потом уже садиться и обсуждать. Иначе – это просто разговор ради разговора. Это не профессионально, а я стараюсь непрофессиональные моменты не комментировать", – заявил Разумков на брифинге в рамках Всеукраинского форума местного самоуправления в пятницуИсточник: https://censor.net/ru/v3270828
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
14.06.21 10:39 [Re: Lam0] Ukraine #1976371



Прикрепления: 200340117_325258632303235_63484464496754190_n.jpg (45.08 KB) 85 Просмотр(ы)

Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
24.06.21 19:42 [Re: Lam0] Ukraine #1976424
  • Lam0 :

18.05.21 22:02
Знаю одно, мерзкий смех медведчука подделать невозможно, и если кроме Бигуса никто пленки с этим мерзким смехом не публикует, тогда пусть хоть он.



https://u-news.com.ua/112390-smih-medvedchuka-vystavyly-na-aukcion.html

  • цитата:
Журналістський проєкт Bihus.Info токенізував сміх лідера ОПЗЖ та кума Путіна Віктора Медведчука і виставив його на продаж як NFT на платформі Rarible.

«Зброя масового ураження. Відео, з якого можна зробити рингтон для людей, яких ви ненавидите. Це можна крутити сусідам з колонок у відповідь на їхній ремонт. Цим можна глушити рибу. Ми зробили нарізку сміху Медведчука з легендарних плівок», – заявили у Bihus.Info.

CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
24.06.21 21:31 [Re: Lam0] Ukraine #1976425
https://lb.ua/news/2021/06/23/487640_mi_vhodim_kabinet_kozaka_vidim_tam.html
  • цитата:
В начале июня коллеги из Bihus.info обнародовали четвертую часть так называемых «плёнок Медведчука». На этот раз касавшихся, в том числе, газовых переговоров с Россией - так называемого «зимнего пакета».

Тогда ситуация была довольно сложной. РФ с апреля отказалась давать Украине скидку на газ, а позже ПАО «Газпром» и НАК «Нафтогаз Украины» подали друг на друга арбитражные иски в Стокгольм. С середины июня до декабря РФ прекратила поставку газа в Украину якобы из-за спорных долгов. Возобновили их лишь в декабре, после подписания упоминавшегося «зимнего пакета», который включал дополнение к контракту на поставку газа в Украину и трехсторонний протокол (Украина-РФ-ЕС), в котором были зафиксированы договоренности о поставках газа.

Официальную переговорную группу в тот период возглавлял профильный министр Юрий Продан, а Андрей Коболев, Игорь Диденко и Лана Зеркаль - входили в ее состав. С ними тремя LB.ua и решил поговорить, разбираясь в деталях событий того времени.

Действительно ли Виктор Медведчук был «третьей стороной» в переговорах и вёл свою, параллельную, игру? Уполномочивал ли его на это Президент Порошенко? Как получалось, что «технические задания» украинцев на переговоры попадали к русским раньше, чем наши успевали доехать до места переговоров? Кто приходил с предложениями «все порешать с русскими» и кто хотел создать «РосУкрЭнерго-2»?
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
05.07.21 15:46 [Re: CJlOH] Ukraine #1976485
  • цитата:
Український державний російськомовний телеканал «Дом», створений для мовлення на окуповані території Донбасу і Криму, повідомив, що розслідує появу в одному з його телеефірів зображення мапи Росії разом із українським Кримом, і просить Службу безпеки України про допомогу в цьому.

За повідомленням каналу, він має графічну заставку з мапою Росії в її міжнародно визнаних кордонах, яку використовує для передачі «Русский дневник» про події в цій країні. «Разом із тим, в одному з випусків раптово з’являється зображення півострова, і потім так само раптово зникає. Випуск було вилучено з ефіру каналу», – мовиться в повідомленні.

При цьому там також кажуть, що винного попередньо вже встановили, а всі долучені до цього проекту особи наразі відсторонені від виконання своїх обов’язків.
SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
07.07.21 14:04 [Re: Lam0] Ukraine #1976492
Підозра генералу Павловському-це юридичне фентезі
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
15.07.21 12:32 [Re: SerP] Ukraine #1976529
  • Валерій Прозапас Said:
В мене нема ніякого логічного пояснення відсутності реакції влади на збільшення втрат на фронті.

Кілька останніх днів - четверо вбитих, більше десяти поранених, десятки обстрілів, в тому числі вкотре під вогнем будинки цивільних.

І.... жодних заяв, коментарів, пояснень.

При чому реагують на все - від опуса Путіна до відставки Авакова, а про війну знову нуль, нічого, ігнор.
Це така зневага чи просто небажання дратувати свого втомленого виборця?

Ну ладно влада брехала про війну до виборів і вже два роки бреше після - але де ті полум'яні журналісти і активісти, які розповідали населенню як на "війні наживаються"?

Про "американські кунги" там щось та про "криві дула" - все, жодного питання на ток-шоу та в "аналітичних" програмах.

Але найгірше знову інше - реакція населення.

Хаває це мовчання і не хрюкне навіть.

Впритул не бачить ті смерті під кривляння з телевізора про "скорий мір" - і навіть вже не задає питань.

Думаю, це теж прораховано в плані з оскотинювання населення - схоже, його готують для ще більш серйозних поступок ніж "відведення" та деморалізація армії.

Бо ігнорувати кров вже навчили, а це той смертний гріх, який не пробачається - тому буде вам ще небо в алмазах, "мивсіпрезиденти".

https://www.facebook.com/rex.prozapas/posts/4226082567478387


  • Наталія Юсупова - Nataliia Yusupova Said:

Репост дуже велика допомога! Вчора збирала на лікі та оптіку для фронту, сьогодні все оплатила і одразу відправила на фронт, загальна сума біля 25 тис грн, чеки публікую. На фронті ситуація дуже погана, за тиждень п’ятеро загиблих та 14 поранених. В розвідників підбили квадрокоптер, ми знайшли б/у за 28 тис, треба в п’ятницю викупити, в мене залишилося 11 тис і треба ще викупити аутел дрон він став дорожче 48 тис. Тиждень тому я передала на фронт квадрокоптер 44 тис, два планшети за 7 тис і 24 тис, ще аппарат для дрона 12 тис. Відправила багато лік понад 10 тис грн, кофе, солодке. Оплатила хімію онко хворому воїну «Весаноид» 13700 грн, катетори колясочнику ветерану 4200 тис, купила дексалгін та кетанов 3800грн , тож як бачите зроблено не мало. Наши бійці передають всім подяку за допомогу. Дякуємо за кожну копійку та підтримку. Вони там в важких умовах, спека, обстріли, працюють снайпера. Тож прошу допомогати, потрібно купити два квадрокоптера. Картки для допомоги 5375 4141 0204 7676 або 4441111447002464, Монобанк, скопіювати можна в коментах. https://www.facebook.com/nataliiayusupova/posts/1993893790768148


  • Анна Домбровская Said:

Большая война не за горами! Медикам нужна поддержка!
За прошедшие сутки на фронте:
1 - 200!
5 (пять) - 300!
Сегодня 1 - 300!
Состояние здоровья одного из раненых - тяжелое, остальных - удовлетворительное.
Российские оккупанты не стесняясь обстреливают украинские позиции из артиллерии калибра 152 мм и 122 мм, минометов 120-го и 82-го калибра, гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия! Зафиксированы 2 пролета вражеских беспилотников «Орлан-10»!
За сутки противник 13 раз обстрелял украинские позиции в районе Южного, Троицкого, Водяное (ДАП), Причепиловка, Павлополь и Широкино, Луганское!
&#8252;&#65039; СРОЧНО &#8252;&#65039; Нет времени ждать&#8252;&#65039;
Необходимо как можно скорее экипировать боевых медиков лучшим тактическим снаряжением и средствами спасения раненых!
Медикам необходимо:
1. Медицинские тактические рюкзаки Utactic, 10 шт — 36000 гривен
2. Узловые турникеты SAM, 2 шт — 18000 гривен
3. Медицинские тактические сумки Utactic, 10 шт — 16000 гривен
4. Носилки Utactic с эвакуационной стропой, 10 шт — 10000 гривен
5. Противоожоговые бинты, 50 шт — 8000 гривен
6. Бескаркасные носилки, 20 шт — 7000 гривен
7. Эвакуационные стропы "5 колец", 20 шт — 6000 гривен
8. Подсумки для капельниц, 10 шт — 4000 гривен
9. Тактические шины, 20 шт — 3500 гривен
10.
Список дополняется!
Друзья! Поддержите медиков на передовой!
Сделайте перевод с пометкой МЕДИКАМ &#127482;&#127462;
гривны:
Приват 5168 7573 5023 2965
Monobank 4441 1144 5186 9737
Пумб 5355 2802 0295 0158
Перевод с карты на карту в любой валюте
https://next.privat24.ua/ (зачисление в гривнах)
рубли, PayPal, SEPA
(реквизиты в личном сообщении)
BTC:
1C62eBK4jjmUKHE9jrw8xHzYXLyovrjWSA
ETH:
0x34bc542700eED41A32a3cfABEBf0DbD33843Ca88
Перевод MoneyGram или RIA:
Vyacheslav Kazakov, Ukraine
TransferGo:
5168 7573 5023 2965, +380676972593, Vyacheslav Kazakov
https://www.transfergo.com/ru/ (зачисление в гривнах)
Wise:
5168 7573 5023 2965, Vyacheslav Kazakov
https://wise.com/ (зачисление в гривнах)
https://www.facebook.com/dombrovskaya.volonter/posts/2938139029768726



Отредактировано Zet_replicator 15.07.21 12:44. Причина редактирования: Причина не указана.
Din0saur 
не огурчик
Din0saur
Возраст: 45
: киев
С нами с 06.07.08
Посты: 11496
31.07.21 08:09 [Re: Silent Dude] #1976588

Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
10.08.21 22:40 [Re: Din0saur] Ukraine #1976636

CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
16.08.21 10:31 [Re: Lam0] Ukraine #1976644

CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
16.08.21 18:16 [Re: CJlOH] Ukraine #1976645

Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
30.08.21 21:31 [Re: CJlOH] Ukraine #1976693

Din0saur 
не огурчик
Din0saur
Возраст: 45
: киев
С нами с 06.07.08
Посты: 11496
06.09.21 21:09 [Re: Silent Dude] Ukraine #1976713
Користувачам, які подивилися відео в соціальній мережі, Facebook потім пропонував переглянути “інші ролики про приматів”.

https://bykvu.com/ua/bukvy/facebook-vibachilas-za-identifikaciju-shtuchnim-intelektom-temnoshkirogo-...
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
11.10.21 17:35 [Re: Din0saur] Ukraine #1976859
Имхо, с первого дня ясно что его траванули

  • цитата:
Водій таксі, в машині якого помер 33-річний народний депутат України Антон Поляков, спочатку дав неправдиві свідчення поліції і тільки після перевірки камер вуличного відеоспостереження сказав правду.

Таксист, в автомобілі якого і помер нардеп Антон Поляков, був нібито побитий у відділенні поліції і змінив свідчення. Мовляв, насправді депутата йому "перекинули" з іншої машини.

"Він дав свідчення. Він не знав і не міг знати, вони щось вживали, не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді йому його підвезли з іншої машини і попросили доставити додому. От і все. Спочатку він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав з зупинки і віз. Ось хлопці його і покарали"
Silent Dude 
голос разума
Silent Dude
: Paradise
С нами с 18.02.10
Посты: 34476
15.10.21 19:37 [Re: Lam0] Ukraine #1976894
https://twitter.com/VALMICHEL7/status/1448943068707688483
  133 из 134 « Первая<131132133134
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


148482 Просмотры
Реклама
847 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 847 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.178 seconds.   Total Queries: 80   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+2.0). Current time is 09:22
Top