Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  44 из 51 « Первая<44454647>» Последняя
Пользователь Сообщение: "нова" поліція?        (Тема#83354)
Din0saur 
не огурчик
Din0saur
Возраст: 45
: киев
С нами с 06.07.08
Посты: 11496
14.11.19 22:02 [Re: Multi-TAB] Ukraine #1967960
https://www.facebook.com/vinnytsiapolice/videos/804826266639807/?v=804826266639807


Отредактировано Din0saur 14.11.19 22:11. Причина редактирования: Причина не указана.
SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
12.12.19 17:30 [Re: Din0saur] Ukraine #1968316
Киевский рок-музыкант сообщил, что его обвинили в убийстве Шеремета
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
12.12.19 22:27 [Re: SerP] Ukraine #1968324
Прес конференція - взагалі пздц.

Просто взяли і розкрили таємницю слідства. Тупо накидали різних звинувачень обгрунтованих хз якими "доказами". Упереджене ставлення вже формується, звичайно, і так більшості зрозуміло, що багато судових розглядів керовані владою або окремими її групами, але ж не треба так тупо це робити. По сепару Цемаху ніяких, с*ка, брифінгів не було.

Втім, можливо, це навпаки зіграє проти них, бо вже одна спроба сфальсифікувати справу вбивства К. Гандзюк була викрита небайдужими журналістами і активістами. Міністр МВС, до речі, - найбільш успішний реформатор-міністр України, блд, знов впєрдє
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
13.12.19 14:22 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1968343
Так за Януковича мусора робили постійно: могли пару днів тримати й застосовувати тортури без будь-яких документів:
"Всю ніч підозрювану Яну Дугарь утримували в машині з трьома слідчими.
Ні поспати, ні підготуватись до суду.
Я так розумію, ізолятор не повезли, бо не було офіційного затримання. Але фактично свободи переміщень і дій позбавили, ще й не дали можливості спати. нормально." ©Olga Khudetska
відео з суду в фб Яни Зінкевич https://www.facebook.com/yana.hospitallers/videos/2342861309267790/

більше того, Яна Дугарь була в зоні проведення АТО, в військовому госпіталі в період, коли вбили Шеремета, що підтверджується відповідною довідкою, і вже навіть свідки знаходяться.

Адвокат Юлії Кузьменко Влад Добош:
©https://www.facebook.com/VadyslavDobosh/posts/1684560498345965
по лінку фото повідомлення про оголошення підозри, можна сказати, художній твір старшого слідчого в особливо важливих справах ГУ НПУ Бирко В.А.
"І так по Юлия Кузьменко, як обіцяв розгорнута інформація на даний час!
1) Юля затримана! Сьогодні запобіжний захід в Печерському суді , час додатково повідомлю! (Орієнтовно після обіду)
2) Обшук житла та авто. Нічого особливого не знайдено, ніяких вибухівок, зброї, детонаторів і навіть близько до цього!. Вилучено все по стандарту, одяг, носії інформації, телефони. Щось же треба було вилучити.
3)По дорозі додому кінець кінцем додивився брифінг. Реально шокований, що там був генпрокурор (це можна зрозуміти), але, що там був і президент! Це вже не юридична, а політична акція однозначно, яка звичайно ну зовсім не буде тиснути на суд, і про об'єктивне і справидлеве рішення судді та оцінку доказів можна лише мріяти, коли вище перелічені особи вже призначили винних!
Тим не менше, я вимушений був глянути на ті "беззаперечні" докази, якими хочуть переконати суспільство. Я їх не почув і не побачив!
По порядку:
А) Вбивство відбулося 3,5 роки назад! І дуже багато подій!
За цей час можна було наговорити що завгодно і про що завгодно, і вставити ці слова в потрібний контекст! Адже, якщо б не було підводки того генерала, то просто пусті балачки ні про що!
Б) щодо жодної розмови не вказується дата коли вона відбулася, вчора чи 3 роки тому. А це важливо для контексту! Особливо про Марусю Звіробій, де спікер робить підводку що ніби то Юля шукає сакральну жертву для чогось страшного, хоча розмова відбувається після намагання звинуватити Марусю за погрози президенту Зеленському, саме в контексті, що в суспільстві створюється жертва режиму вже цього!
Щодо градів по Києву. Так і я часто говорю про те, що жодна людина не зрозуміє що таке війна поки на його будинок не впаде бомба, бо війна на Донбасі зовсім по іншому сприймаєється, там і в Києві чи Львові! Що там злочинного в розмові, я так і не зрозумів.
В) Щодо походки і якихось фізичних ознак, що все вже підтверджено висновками експертів. Та де ж посилання тоді в підозрі на ті висновки та інші докази. Власне тому і викладаю повний текст підозри. Щоб було всім зрозуміло, що окрім фантазії слідчого я там нічого не прочитав. Туди вставте будь які інші прізвища і получаться вони підозрювані. Тому, щоб була підозра обгрунтована, кожен викладений в ній факт має підтверджуватися якимсь, хоч більш менш, належним доказом причетності особи до злочину!
Г) щодо нажитого майна, я був адвокатом Юлі в розподілі майна подружжя при її розлучені з чоловіком і історію нажитого майна знаю безпосередньо, і нажите воно задовго до волонтерства і війни! Знову просто інформаційна прикормка для обивателя! Низько як на рівень цілого МВС та Генпрокуратури!
P.S. і позиція по справі, узгоджена з Юлею:
- здає всі необхідні зразки для проведення генетичних експертиз.
- проводимо всі антропометричні експертизи для порівняння особи на відео та Юлі уже живої та в наявності.
- проходимо поліграф. Це для початку, і якнайшвидше!"

Поліція і прокуратура знов пробили дно: у день, коли Яна Дугар, на думку слідства, знімала камери спостереження, вона була за кордоном. Це 11 липня 2016 року і її знаходження за кордоном підтверджуєтсья печаткою у паспорті і авіабілетами. Адвокат показує закордонний паспорт Яни із печатками і відмітками. Ці вібмітки і білети вказують, що вона повернулася в Україну 13 липня, тобто через два дні після того, як, нібито, вона ходила біля будинку Шеремета.

Ви ж пам’ятаєте: це було дуже, дуже ретельне розслідування, чотири роки! Слідство залучило навіть іноземного спеціаліста, який "мілага узнає по паходкє", але не перевірило документи! Блд, не перевірило бісові документи, які є у прикордонної служби. Перевірка документів - це просто азбука для початківців. Ще раз, слідство тривало чотири роки!

Мова йде про пожиттєве ув’язнення, але слідчі взагалі не задали собі питання про те, де була Яна у той день, яке в неї може бути алібі. А ще є день і ніч перед вбивством та день вбивства, тобто 19 і 20 липня 2016 року. Дугар у цей час була не у пустелі Сахара, а у військовій частині з госпіталем, де точно знають, знаходиться у них військовослужбовець, що він там робив. Давайте не вірити документам, журналам з в/ч. Але ж там безліч свідків. Де вони із показаннями, що Дугар не було або вона якось не так себе вела?

Ахуєть! Вибачте, у мене саме такі емоції. Я писав про граблі вчора, але навіть не міг передбачити, що прокурорські і поліція утнуть такий ппц. Я не знаю, що ще має статися, щоб Аваков і Рябошапка всиділи на своїх посадах.
© Александр Курбатов https://www.facebook.com/kurbatov.aldr/posts/2544926708889304

Отредактировано Евлампий Петрович 13.12.19 14:34. Причина редактирования: Причина не указана.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
14.12.19 00:30 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1968362
ось з приводу пресконференції нормальними словами описав мою думку Константин Эдуардович Рыбачковский:
Мое скромное мнение о вчерашнем брифинге в МВД по делу Павла Шеремета.

Стыд, позор, показуха и ничем не правданная спешка отчитаться «сырым» процессуальным материалом перед начальством, а также открытое политическое заискивание перед руководством государства... а не профессионализм. Ну вот, спрашивается, Зачем? Господа полицейские, ведь среди вас много профессионалов, я это знаю, - завершите свою работу. Работу, которой можно гордиться, а лишь потом представьте общественности (и руководству государства) хороший качественный результат. Так работает полиция во всем мире.

Я внимательно посмотрел запись всего брифинга. Следствием не было представлено НИ ОДНОГО ПРЯМОГО доказательства вины... Показаны исключительно ОЦЕНОЧНЫЕ суждения следователей и НИ ОДНОГО конкретного доказанного факта... Мне кажется, все это быстро может быть разбито в суде.

Выступающими на так или иначе было нарушено сразу несколько конституционных прав и гарантий: принцип презумции невиновности (ст. 62 Конституции, п. 10 ст. 7, ст. 17 УПК Украины) и принцип неприкосновенности чести и достоинства гражданина и человека (ст.ст. 3, 21, 24, 28, 34, 68 Конституции Украины). Были нарушены права, закрепленные в ч. 4 ст. 296, ст. 297, ч.ч. 4 и 3 ст. 301 Гражданского кодекса Украины. Были нарушены и гарантии, закрепленные в Конвенции о защите прав человека и основопологающих свобод (ст. 1, ч. 2 ст. 6, ч. 1 ст. 8, ч. 1 ст. 10, ст. 17 Конвенции), которая является частью законодательства Украины и обязательна к применению полицескими. Именно на это и указал недавно Верховный Суд в одном из своих решений. Нельзя называть фамилии подозреваемых лиц, пока нет обвинительного приговора суда, вступившего в силу. Нельзя публично обвинять никого без проверенных судом доказательств и соревновательного процесса.

И конечно, БОЛЬШЕ всего мне понравилось выступление Генерального прокурора, который ПОЗДРАВИЛ (!) всех присутствующих с "успехом" (!) и отметил "раскрытие" (!) данного преступления... Генеральный прокурор, Карл... Это же именно ТО лицо, которое, по-хорошему, должно ПЕРВЫМ СЕРЬЕЗНО ПОСОМНЕВАТЬСЯ ВО ВСЕМ, что было представлено следователями, - чтобы проверить все доказатьства обвинения "на крепость" и подготовить сторону обвинения к суду. А это был просто сюр какой-то...

Извините, обидеть никого не хотел. Это не более, чем моя личная оценка ФАКТОВ, а не конкретных людей.

Подрезюмирую. По моему мнению, вчера общественности был представлен весь стыд и позор нашей правоохранительной системы: непрофессиональный, "сырой", показушный и быстро подготовленный PR. Так и живем. Как в большом непрофессиональном шоу.

Кто не согласен, пишите, подискутируем.
https://www.facebook.com/R.Konstiantyn/posts/2733076110088419



Кажуть, що у Шустера prшоу далі продовжується. Аваков - чорт, який продовжує розповсюджувати недостовірну інфу, чим завдає шкоди слідству, репутації і не тільки обвинувачених, формує суспільну упередженість як до цієї справи і обвинувачених, так і до учасників бойових дій під час проведення АТО
SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
14.12.19 01:12 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1968363
Таже самая фигня что и с Порохом. Набрасываем, очерняем, демонизируем, подготавливаем общественное мнение. И все, общественное мнение что война продолжается потому что виноваты добровольцы/ВСУ (неадекваты/убийцы/мародеры), волонтеры (наживаются), порохоботы (хотят вернуть все как было),..., готово. А бубочка хороший, старается, но выше перечисленные ему не дают работать.
ЗЫ. Еще жду наезда на ПЦУ.
SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
14.12.19 01:59 [Re: SerP] Ukraine #1968364



Прикрепления: IMG_20191214_015837.jpg (46.75 KB) 41 Просмотр(ы)

Din0saur 
не огурчик
Din0saur
Возраст: 45
: киев
С нами с 06.07.08
Посты: 11496
18.12.19 02:24 [Re: Multi-TAB] Ukraine #1968436
полицейские били лежачих и не давали это снимать

https://www.segodnya.ua/ukraine/poyavilos-video-kak-pod-radoy-policeyskie-bili-lezhachih-i-ne-davali...
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
18.12.19 03:44 [Re: Din0saur] Ukraine #1968437
Дело Шеремета разваливается. Аваков арестовал не тех людей

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
26.12.19 15:21 [Re: Replicator] Ukraine #1968556
В Україні незаконно затримують людей через безкарність поліцейських
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
04.01.20 14:22 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1968680
  • цитата:
В Деснянському районі столиці затяжне святкування Нового року однієї з компаній


Все сталося в під'їзді на вулиці Шота Руставелі, 14. Поліцію туди викликала жінка, яка повідомила, що невідомі вибивають двері в її квартиру і представляються співробітниками МВС. "На місці патрульні виявили жінку і двох чоловіків з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Ті повідомили, що намагаються потрапити в квартиру до наркоманам, які не дають їм спокійно святкувати Новий рік", - йдеться в повідомлені.

Один з чоловіків представився колишнім співробітником МВС, мав при собі предмет, схожий на травматичний пістолет і поводився агресивно. "Він зірвав з одного з копів нагрудну камеру і почав ламати пристрій. Коли на агресора надягали наручники, його дружина підійшла ззаду до патрульної, схопила і жбурнула дівчину на підлогу", - повідомило видання. 

За інформацією видання, затримане подружжя має відношення до поліції - чоловік раніше служив в органах, а його дружина, яка завдала травм патрульній, є чинним співробітником Нацполіції. Попередньо, вона працює в управлінні моніторингу дотримання прав людини МВС України.

На чоловіка склали протокол за умисне пошкодження майна, а його дружину затримали за статтею 345 КК України (погроза або насильство щодо співробітника поліції). Підозрювані погрожували патрульним зв'язками в поліції, звинувачуючи тих у використанні спецзасобів. А коли затриману доставляли в управління поліції, то чоловіки кидалися під службове авто, заявляючи, що патрульні зробили на них наїзд. Більше читайте тут: https://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-spivrobitnicya-mvs-zi-svoyim-ozbroyenim-cholovikom-napali-na-patrulnih-...
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
18.01.20 11:38 [Re: Lam0] Ukraine #1968855
тут поліції х*їв натикують за те, що вони браво репортували про те, як організаторів нелегального дитячого садочка звинуватили в викраденні дітей. Там і за кваліфікацію, і за відсутність місць в садочках, і за погрозу притягнути до відповідальності батьків дітей копам висловлюють свою думку і враження.

https://www.facebook.com/UA.KyivPolice/posts/2689473604441727?__tn__=-R
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
31.01.20 16:03 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969041
#СєпарПортнов оприлюднив фото з мого воєного планшету, де мій чоловік Влад Грищенко вдягнений в форму беркутні і з колорадськими лєнтами)))) Доводжу до відома громадськості, що ці фото НІКОЛИ не були в публічному доступі. Зроблені вони восени 14 в місцевості під #ДАПом, коли група готувалася на вихід на ту сторону. Ну то такоє))))
Але головне - цей планшет в мене конфіскували мусорські чорти разoм з іншому технікою як речовий доказ. І тут алє-оп))) #ПОРТЯНКА ПУБЛІКУЄ ФОТОЧКИ З ТЕХНІКИ, ЯКА МАЄ БУТИ В МУСОРСЬКИХ ТЕХНАРІВ ОПЕЧАТАНА І ПІД ЗАМКОМ!!!!! Я не кажу вже про злив інфи про інших на фото, але мене мучає питання, кого я буду саджати за витоки інфи, крім цього ублюдочного сєпарського недоюриста?????
Не шановний #Аваков, ви там дирки в себе в міністерстві позакривайте, бо потопитеся в власному гавані, чорти!
Я розумію, що тема страшних каратєлєй-правосєков ізлюблєнна в недоумків ватніків і сєпар'я, але ж наша справа вродє в рідній поліції, а не в #ДИНИРІ????Чи вже нє?) Шо ж ви так по дурному палитесь?
© https://www.facebook.com/photo.php?fbid=798838750615494&set=a.111138102718899&type=3&the...
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
07.02.20 19:28 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969142
  • цитата:
Обвинуваченому в тортурах щодо дітей у Центрі соціально-психологічної реабілітації Одеської ОДА охоронцю Миколі Дмитруку дадуть умовний термін.

Суд найближчим часом має затвердити договір про визнання провини.

Провадження відкриті за ч.1 ст. 127 (катування), ч.1 ст.137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей), ч.3 ст. 152 (сексуальне насильство, вчинене групою осіб, або сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи), ч.2 ст. 365 (перевищення влади) Кримінального кодексу.

Йдеться про побиття дітей з боку вихователів і правоохоронців, приниження, ґвалтування неповнолітніх.


https://dumskaya.net/news/delo-o-pytkah-detey-v-odesskom-priyute-svitanok_-108562
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
08.02.20 00:31 [Re: Lam0] Ukraine #1969148
Хрєнасе, мусора таки відмазали своїх...
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
13.02.20 12:55 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969211

В Одесі слідчі обікрали товариство незрячих, в якому проводили обшук.
https://espreso.tv/news/2020/02/13/v_odesi_slidchi_obikraly_ofis_v_yakomu_provodyly_obshuk_video
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
15.02.20 09:40 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969251
  • цитата:
12 февраля, в супермаркете на улице Канатной произошла поножовщина.

Видео конфликта, который перерос в поножовщину, опубликовали в телеграм-канале ХУDESSA. В описании говорится, что инцидент произошел в магазине «Лавка» в 23:35.

На видео видно, что возле кассы магазина между двумя мужчинами произошел конфликт. Сначала он перерос в драку, а после один из мужчин достал нож и нанес им несколько ударов в другого, когда тот уже лежал на полу.

Остановили поножовщину прибывшая на место охрана и правоохранители.

В полиции сообщили, что личность правонарушителя была установлена, после чего его отпустили, так как это не является тяжким преступлением. Дело в Единый реестр досудебных расследований внесли по факту умышленного нанесения легких телесных повреждений.

Пострадавшего с ранениями в ягодицу госпитализировали в медицинское учреждение. Характер нанесенных повреждений не несет опасности для его жизни.


То есть, вы поняли, вас могут пару раз лежачего пырнуть ножом, но это так, мелочи
Менты даже в наручники черта не заковали

https://od.vgorode.ua/news/sobytyia/422308-v-odesskom-supermarkete-podrezaly-muzhchynu-vydeo
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
16.02.20 14:49 [Re: Lam0] Ukraine #1969265
  • цитата:
Во дворе дома основателя интернет-провайдера "Ланет" Виктора Мазура 4 февраля взорвалась граната, он связывает инцидент с судебными "разборками" с телеканалом NewsOne.

Об этом Мазур заявил в комментарии УНИАН.
По его словам, 4 февраля в 23.30 на территории его дома произошел взрыв боевой гранаты.
"В 23.30 было совершено нападение, как говорят - это была граната. В это время там находились строители, они, как правило, и ночью работают, и за 15 минут до взрыва гранаты они несли материалы и, конечно, это чудо, что не было ни жертв и никто не получил увечья", - отметил Мазур и добавил, что в самом доме "выбиты окна" и "поврежден фасад" от взрыва.
В связи с инцидентом полиция открыла производство по статье Уголовного кодекса "хулиганство", однако сам Мазур называет атаку "покушением на убийство" или "террористическим актом" и намерен обратиться в СБУ.

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
19.02.20 12:03 [Re: Lam0] Ukraine #1969346
Група молодих спортсменів почала робити рейди біля навчальних закладів свого міста і затримувала закладачів наркотиків. Почали це робити вони після того, коли їм 11-класник вихвалявся, що може легко дістати круті наркотики. Затриманих хлопці тихо здавали поліції. Поліція голосно писала на офіційній сторінці, як вона затримує наркодилерів по місту, з фоточками і т.д..
В одному з таких рейдів хлопці натрапили на пару реалізаторів наркотиків, одного скрутили, інший зумів втекти.
Але. Тікаючи він загубив ніколи не вгадає що — посвідчення офіцера поліції. Спортсмени викликали ТОР і здали їм затриманого, а також документи поліцейського.
Справа набула розголосу. Станом на 18 лютого поліція "проводить перевірку", і вже не приписує собі затримання, а пише про спортсменів.

Поліцейський, який загубив своє посвідчення, загубив ще й свій телефон. Йому 24, він служить з грудня 18 року вже в реформованій поліції. В телефоні кадри, на яких поліцейський залучає дітей до наркотиків.

Тегнув би тут Сашка Гогілашвілі, який після свого призначення у вересні в МВС на посаду заступника Авакова по "державній політиці з офіційного обігу наркотиків" просив мене допомагати йому в священній боротьбі з наркотиками, та в процесі написання цього посту виявилося, що пан Сашко видалив мене, очевидно, за критику свого керівника і творця реформи поліції Авакова.
© Rodion Shovkoshytnyi https://www.facebook.com/rodion.shovkoshytnyi/posts/3064720736906197
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
04.03.20 13:57 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1969626
  • цитата:
Поліція проводить обшук у юриста Леоніда Маслова, який входить до групи захисту фігуранта справи Павла Шеремета Андрія Антоненка, щоб перевірити інформацію про можливе знищення даних, важливих для слідства.
Про це заявила начальниця управління комунікації Нацполіції Оксана Блищик у коментарі “Радіо Свобода”.

“Щодо обшуків у Маслова: він опублікував пост, у якому вказав, що заходив на сторінку Андрія Антоненка у ВК. Аби перевірити інформацію щодо можливого знищення даних, які можуть мати значення для слідства, слідчі за погодженням із процесуальними керівниками (прокурорами) звернулися до суду про проведення обшуку. Отримавши відповідне рішення, сьогодні проводяться слідчі дії”.

Адвокат Масі Найєм вранці 4 березня повідомив, що у Маслова відбуваються обшуки.

Леонід Маслов не є офіційним адвокатом Антоненка, однак він входить до групи захисту, допомагає адвокатам та публічно критикує версію слідства.

У соцмережі Маслов часто описував версію захисту та недоліки, які, на думку захисту, є у версії правоохоронців. Зокрема, Маслов публікував дані геолокації зі сторінки Антоненка, які свідчили, що в момент підготовки вбивства музикант перебував вдома.


  • цитата:
“Слідство.Інфо” публікує ухвалу Печерського райсуду Києва, відповідно до якої правоохоронцям дозволили обшук. У ній зазначається, що Маслов на початку січня 2020 року заходив у акаунт Антоненка в соцмережі “Вконтакте” та “міг знищити або пошкодити інформацію” стосовно справи Шеремета.

В ухвалі також зазначається, що у Маслова проведуть обшук “з метою обшукання та вилучення” серверів жорстких дисків, ноутбуків, мобільних телефонів, блокнотів та нотаток, у яких може бути інформація про обставини та причетних осіб щодо справи Антоненка. Також у квартирі чоловіка шукатимуть топографічні карти та зображення місцевості, незареєстровану зброю, вибухівку та комплектуючі до неї, магнітні пристрої, засоби передачі зв’язку.


Только "вчера" на конференции по делу КиберАльянса говорили что "изымать" диски это противозаконно, нужно делать копии
  44 из 51 « Первая<44454647>» Последняя
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


50337 Просмотры
Реклама
822 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 822 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.33 seconds.   Total Queries: 80   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 17:02
Top