Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  48 из 51 « Первая<48495051
Пользователь Сообщение: "нова" поліція?        (Тема#83354)
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 29
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9566
07.09.20 21:07 [Re: Lam0] Ukraine #1972697
Судячи з того, що коїться за стінами, могли б і 15 з 10 розкривати.
6APMALEU 
угорел по хардору
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9765
29.09.20 15:38 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1973040

Я так понял, остановили скорую и требовали документы на мигалку...
6APMALEU 
угорел по хардору
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9765
29.10.20 14:17 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1973423

Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
11.11.20 16:46 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1973603
«Володя, ты же умер!». Полицейский из Хмельницкой области, по словам очевидцев, избил жителя села до смерти, но остался на свободе и службе

В Хмельницкой области суд города Шепетовка начал рассматривать дело местного полицейского Валерия Степанюка. По версии прокуратуры, в январе 2020 года он жестоко избил дубинкой, руками и ногами 55-летнего жителя села Великая Решневка, которого родственница обвинила в краже бензопилы. Через несколько часов после избиения мужчина умер. Не смотря на это, оперативник остался на свободе и продолжил работать в полиции. Только спустя два с половиной года прокуратура объявила ему подозрение в превышении полномочий. Журналист «Ґрат» отправился в Шепетовский район и узнал, почему полицейский не был уволен и может избежать серьезного наказания.
https://graty.me/volodya-ty-zhe-umer-policzejskij-iz-hmelniczkoj-oblasti-po-slovam-ochevidczev-izbil...
Moryachok[VBIOS] 
VBIOS.com
Moryachok[VBIOS]
Возраст: 52
: под парусом мечты
С нами с 23.02.01
Посты: 1797
11.11.20 17:04 [Re: Евлампий Петрович] Germany #1973604
упал на электропилу - 7-мь раз.. классика..
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
12.11.20 17:40 [Re: Moryachok[VBIOS]] Ukraine #1973611
  • цитата:
Вбивство у харківському ресторані — чоловіку повідомлено про підозру
За процесуального керівництва Харківської місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру 32-річному чоловіку за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков, досудовим розслідуванням встановлено, що 1 листопада 2020 року раніше судимий чоловік відпочивав у ресторані, розташованому по вул. Ярослава Мудрого. У цей час до закладу увійшов агресивно налаштований 37-річний чоловік, який тримав у руках травматичний пістолет. Молодик з пістолетом підійшов до відпочиваючого і здійснив 9 пострілів, чим спричинив тілесні ушкодження. Захищаючи себе, чоловік жбурнув у бік стрілка стілець та разом з іншими особами, з якими відпочивав, почав наносити удари по тулубу і голові стрілка. У ході бійки чоловіки відібрали у нападника пістолет.

Чоловік, в якого стріляли, розуміючи, що його супротивника утримують інші учасники події, та будь-яких протиправних дій вчинити він уже не в змозі, умисно наніс два удари ріжучим предметом по нижнім кінцівкам нападника. Через колото-різані поранення і внаслідок гострої крововтрати стрілок помер.

Таким чином, троє невстановлених в ході слідства осіб, утримуюючи потерпілого, який вже не чинив опір, надали змогу підозрюваному безперешкодно нанести останньому тілесні ушкодження, які спричинили його смерть.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснює СВ Київського відділу поліції ГУНП в Харківській області.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
© https://khar.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=283653


іншими словами, на людину, яка відпочивала з групою осіб, нападає інша людина зі зброєю, травматом, який від вогнепальної зброї відрізнити неможливо (бо ФОРТ-12Р робиться на базі бойового аналога Форт-12), робить 9! пострілів в потерпілого. В ході бійки стрілка знешкодили і якось зафіксували, і тут жертва нападу в НОГИ наніс 2 поранення. Може в стані афекту, все таки 9 пострілів отримав і відповідно тілесні ушкодження, може навіть не усвідомлював ступінь тілесних ушкоджень. І тут ВСІМ паяють умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб, блд, не перевищення меж самооборони, не нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, все-таки заподіювались поранення в ноги, а вбивство вчиненого за попередньою змовою групою осіб.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
17.11.20 21:16 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1973670
коли копи працювати не хочуть, а статистику підняти треба, вони чухають яйця кошмарять пенсіонерів і інші категорії за репости

Суд в Херсонской области приговорил пенсионерку к 5 годам условно за мемы с Брежневым и Сталиным в «Одноклассниках»
... 64-летняя жительница Аскания-Нова с 2016 по 2019 года активно вела страницу в «Одноклассниках» (по ее просьбе «Ґрати» не указывают ее имя и фамилию — Ґ). Женщина репостила десятки публикаций в день: в основном рецепты, советы по огороду и дому и секреты народной медицины. Иногда она также репостила картинки, восхваляющие Советский Союз...
На трех из них изображен генсек ЦК КПСС Леонид Брежнев. Первое фото, на котором он плывет на лодке и в черных очках, подписано: «Когда меня спрашивают, кто такой Брежнев я объясняю: это период в истории страны, когда народ жил спокойно и был уверен в завтрашнем дне». Второе фото с Брежневым подписано так: «Вечная память тебе, человек. А ведь как ругали… Зарплата — 120, работа у всех, через 5 лет квартира…». Под третьим фото такая подпись: «Если в Украине убрать барыг у власти, то через 5 лет люди скажут: а на *** нам та Европа».

Еще одна картинка, на которой эксперт нашел запрещенную символику, разделена на две части. На первой портреты Ленина и Сталина и подпись: «Пришли, создали, победили». На второй фото Ельцина и Горбачева с подписью: «Пришли, засрали, развалили».

https://graty.me/news/sud-v-hersonskoj-oblasti-prigovoril-pensionerku-k-5-godam-uslovno-za-memy-s-br...


це не Ахметова, Медведчука, Льовочкіна і інших садити, та навіть дії Штепи суд дослідити ніяк не може вже скільки часу, ЄСПЛ встиг швидше розглянути скаргу про порушення принципів застосування заходів забезпечення кримінального провадження
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
23.11.20 22:28 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1973760
  • цитата:
Трое сотрудников Соломенского управления полиции столицы под видом покупателей автомобиля Toyota Land Cruiser при встрече незаконно задержали владельца авто, заявив, что машина ранее угнана.

Полицейские потребовали от 50-летнего львовянина 10 тысяч долларов взамен невозбуждения уголовного дела. Надели на него наручники и поехали за «откупными». А его знакомого незаконно удерживали в отделе полиции для страховки.

Когда о ЧП узнали родственники похищенного, они обратились во внутреннюю безопасность. При передачи части выкупа всех фигурантов и задержали.

Теперь уже бывшим полицейским грозит до 10 лет лишения свободы с конфискацией за вымогательство и получение неправомерной выгоды и похищение человека.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
26.11.20 00:56 [Re: Lam0] Ukraine #1973807
суд з прокурором продовжили карнавал пздєца

тут, де 3 копа умисно й сплановано викрали людину, позбавили її волі, вимагали гроші, зловживали службовим становищем, як виявляється, здійснили легкий кримінальний проступок, зовсім не в організованій групі/організації. Зато відпочивальників в кафе, які відбились від нападника, озброєного ймовірно вогнепальною зброєю, і якого вбив потерпілий нападу, визнали як злочин, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

https://watchersdotmedia.medium.com/vykradennya-ccd457dbde57

Поліцейського, якого підозрюють у викраденні людини і вимаганні, відпустили під особисте зобов’язання
Прокуратура просила лише нічний домашній арешт
У середу, 25 листопада суддя Голосіївський райсуду Києва Плахотнюк відпустила підозрюваного у викраденні людини поліцейського під особисте зобов’язання.
Йдеться про діючого слідчого київської поліції Руслана Халатяна.
Прокуратура просила у суду не набагато суворіший захід — нічний домашній арешт.
Прокурор Київської прокуратури Апреленко Олег пояснив, чому він не клопотав про повноцінний арешт для підозрюваного правоохоронця.
За його словами, викрадення людини не є тяжким злочином.
«Відповідно до класифікації злочинів, це (викрадення людини,-ред.) є не тяжким злочином. Згідно зі вступом в дію закону України про кримінальну відповідальність, і те що є проступки на даний час. До цього це був злочин середньої тяжкості. Злочини, де передбачено покарання до 5 років позбавлення волі, відносяться до нетяжких. А тримання під вартою передбачено у разі вчинення тяжкого злочину», — сказав він.
Водночас, у повідомленні прокуратури йшлось про те, що окрім викрадення поліцейські вимагали гроші у родичів викраденої людини. І власне після отримання перших двох тисяч доларів вони і були затримані. Проте відповідної статті про вимагання в офіційній підозрі чомусь немає.
В судовому засіданні суддя Катерина Плахотнюк та сторони процесу не були налаштовані на присутність журналістів.
Суддя Катерина Плахотнюк намагалася видалити журналістів із зали судового засідання, посилаючись на карантинні обмеження в суді. Прокурор та адвокат підозрюваного це питання віддали на розсуд суду, не висловивши самостійних позицій.
У середу, 25 листопада, суд має обрати запобіжні заходи ще двом підозрюваним правоохоронцям: оперуповноваженим Андрію Цибенку та Ємірі Торуа.
За даними слідства, співробітники одного з районних управлінь поліції Києва у вересні 2020 року затримали львів’янина, який займався продажем автомобіля.
Поліцейські під приводом купівлі автомобіля знайшли чоловіка та заявили йому, що його автівка крадена. Підозрювані вдягнули на чоловіка кайданки та вимагали 10 тисяч доларів за не притягнення до відповідальності за нібито спробу продажу викраденого транспортного засобу.

-----------------------------------------------------------------------

© Olga Khudetska:

Завжди хотів працювати поліцейським, викрадати людей і вимагати в їх родичів гроші за звільнення? І щоб ніякого сізо в разі чого і все це називалось максимум "кримінальним проступком" або нетяжким злочином?
Ходи сюди, розкажу як.
Днями Київська прокуратура повідомила: затримали трьох поліцейських. Вони, як каже слідство, викрали продавця машин і почали вимагати з нього $10 тисяч за те, щоб не фабрикувати на нього справу, що він продає крадене авто. Після передачі перших двох тисяч їх і затримали.
Перше що насторожило: в підозрі була лише стаття про викрадення, про вимагання не йшлось.
Друге: викрадення теж було кваліфіковане досить лайтове (ч.2 ст 146), всього до 5 років позбавлення волі. Тобто, організованої групи у злагоджених діях трьох поліцейських слідство не побачило (ч 3 ст 146, від 5 до 10 років).
Третє: потрапити на суд журналісти не змогли. точніше, змогли, але їх видалили. з відкритого судового засідання. бо карантин, отак от.
Четверте: коли суддя спитала у сторін, що вони думають про присутність журналістів, прокурор сказав - на розсуд суду(вже знаючи думку судді). "Погоджусь з прокурором", - сказав адвокат підозрюваного і тут вже офігіли всі з цієї солідарочки.
Ну і от почався суд. Прокурор попросив для ймовірних викрадачів-вимагачів цілий нічний домашній арешт. А суд взагалі присудив особисте забов'язання.
А коли в прокурора спитали, а чого ж мовляв такий м'який запобіжний ви попросили, то оказалось, що
ТАК ЦЕ Ж ЗАКОН ПРО КРИМІНАЛЬНІ ПРОСТУПОЧКИ ТЕПЕР, НЕТЯЖКИЙ ЗЛОЧИН ПРОСТ.
Ну бо в підозрі тільки лайтове викрадення, без організованих груп і вимагань. Це до 5 років, нетяжкий злочин всього-то.
Викрадай, вимагай, грай гусей. Проступок всього лишень.
На фото слідчий Нацполіції, що ймовірно вчинив цей нетяжкий злочин невеликий з своїм адвокатом. Лінк на новину в коментах.
Державне бюро розслідувань, що по кваліфікації?
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
02.12.20 12:31 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1973901
В РОВД затриманій погрожували «пустити по кругу»
Це було в травні, рівно 2,5 роки тому. Христина знайшла в столичному парку – трьох молодих людей, які знаходились на траві, в майже непритомному стані (як пізніше показала судмедекспертиза – в стані сильного отруєння сурогатним алкоголем). Христина зі свого мобільного телефона викликала швидку і поліцію, що підтверджується довідкою (з матеріалів справи). Христина до приїзду медиків намагалась надавати першу медичну допомогу цим трьом молодим людям, дочекалась приїзду карети швидкої і допомагала лікарям загрузити пацієнтів в карету швидкої. Після чого приїхала поліція, і запідозрила дівчину в крадіжці мобільних телефонів, оскільки один з потерпілих сказав, що в нього немає його мобільного телефона і інших особистих речей. Потерпілий сказав поліції, що нібито Христина може бути причетна до крадіжки його майна. Патурільні затримали дівчину і доставили її в Святошинське РОВД на Перемоги, 109 одразу після полуночі того дня.
І. Незаконне затримання. Недопуск адвоката до затриманої особи
25.05.2018 року – слідчі Святошинського відділку поліції викликали до затриманої Христини чергового адвоката БПД по столиці, в ту ніч це був адвокат з АО Адвокатське об'єднання: "ЛАВРЕНОВ, ГУБСЬКИЙ, ЮРЧЕНКО". Це обов»язкова стандартна процедура – оскільки будь-яка затримана особа має право на правову допомогу\консультацію адвоката\ до першого допиту. Адвокат Лавренов Валерій Львович з АО "ЛАВРЕНОВ, ГУБСЬКИЙ, ЮРЧЕНКО" прибув близько 05.55 хв 25.05.2018 того дня до будівлі Святошинського РОВД, що на проспекті Перемоги, 103. Але його до затриманої – не допустили. Фактично – затриману переховували від адвоката. А менти сказали адвокату, що її там немає. Слідча через чергову частину повідомила адвоката, що вона «на виїзді». І обманним шляхом позбавила Христину можливості скористуватися послугами адвоката-захисника. Адвокат, прочекавши декілька годин біля РОВД на пр.Перемоги 109, так і не зміг ані додзвонитися до слідчої Єрмолко С.М., ані самотужки з»ясуват де саме тримають його підзахисну Христину Антонову. Менти з «Дежурки» сказала, що її немає в РОВД. Тим часом з затриманою проводили допити із застосуванням психологічного насильства і без адвоката звісно, вимагали написати «явку з повинною» по розбою, зокрема, Христина стверджує що їй погрожували «пустити по кругу» в Святошинському РОВД, і інші аналогічні речі казали мінімум двоє співробітників МВС.
2.Підкидання речових доказів
Згідно заяви самої затриманої Христини – їй вже в Святошинському РОВД підкинули, якісь таблетки (упаковку, в пластинках). Адвокат Дмитро Мазурок також стерджує, що це речі – медикаменти Христині не належали. І їй підкинули це саме в РОВД. Це доводиться матеріалами справи. Зокрема, ці таблетки з місця події у Христини – не вилучались, і «з»явились» в її сумочці тільки в РОВД. Де як ми вже казали, не було адвоката, бо адвокат системи БПД – допущений до затриманої так і не був. Тут і сталась фальсифікація – підкидання цих психотропних речовин.
Христина також заявляє, що в суді на санкції, тобто через 50+ годин після затримання її привезли до слідчого судді – і там менти провернули аферу – знову обманули затриману, їй підсунули ментовського адвоката. Це питання зараз з»ясовується – (редакція чекає коментар від пана адвоката). Зокрема, коли Христину привезли на санкцію в Святошинський суд – то в залі суду вже чекав якийсь адвокат, який представився, що він ніби-то із системи БПД і має доручення від Центру БПД на представництво її інтересів. Як потім з»ясувалось ,вже після початку судового засідання приїхав справжній черговий безкоштовний адвокат системи БПД Олег Юрченко – але від його послуг «новий «безоплатний» адвокат БПД» переконав Христину відмовитись. Потім один рік він її представляв. В Америці ця ситуація називається bad lawyering. Оскільки цей адвокат – виявився другом ментів зі Святощино, і зокрема не однієї скарги в ДБР на неправомірне затримання і підкидання речових доказів дівчині – він так і не подав, і не ініціював кримінальне провадження за порушення права на захист під час затримання Христини, і з приводу інших неправомірних дій співробітників поліції Святошинського РОВД. Грубо кажучи, він виконував фінкцію меблів.
Через рік перебування справи в суді Христині знайшли професійного і порядного адвоката і професіонала – досвіченого юриста і правозахисника Дмитра Мазурка, який захищає багатьох політв»язнів і жертв поліцейського свавілля. Дмитро Мазурок зробив фантастичну роботу в суді першої інстанції, але суд 1 інстанції чомусь виніс обвинувальний вирок і засудив Христину до 8 (восьми) років позбавлення волі за розбій. Нині вирок оскаржується в апеляційному суді, і перше судове слухання по апеляції має відбутись о 14-00 24 грудня 2020 року.
Ми будемо прискіпливо слідкувати за перебігом цього судового процесу ще і тому, що затримана – кругла сирота, і виросла в дитячому будинку, бітьків у неї немає, і цілком очевидно що за рахунок неї «нова чесна» поліція і прокуратура просто роблять собі показники розкриваємості. Поки слєдаки Святошинського РОВД отримують премії за високі показники по «розкриттю» тяжких злочинів, дівчина провела в Київському СІЗО вже 2,5 (два з половиною) роки. І кінця і краю цьому свавіллю немає.
Проект «Вбивці, які не вбивали»

© Oleg Veremiyenko https://www.facebook.com/oleg.veremeenko/posts/10158722022815586
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
04.12.20 17:57 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1973974
#1
  • цитата:
Оперуповноважений управління СБУ в Харківській області підозрюється в тому, що організував злочинне угрупування, яке займалося насильницьким вимаганням.



#2
  • цитата:
Организаторы в обход международных центров коммутации в Киевской области нелегально обрабатывали в Украине трафик по технологии IP-телефонии. По данным следствия, к сделке причастны действующие сотрудники правоохранительных органов, в том числе СБУ




  • цитата:
Служба безпеки України запустила анонімне опитування, в якому пропонується оцінити доброчесність співробітників СБУ.

«Служба безпеки України прагне бути максимально ефективною в своїй роботі. І для цього нам потрібен діалог з вами – українськими громадянами. Адже саме думка громадян – тих, заради чиєї безпеки ми працюємо щодня, – дозволяє об’єктивно оцінити результати нашої роботи та внести відповідні корективи», – йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
11.12.20 09:00 [Re: Lam0] Ukraine #1974077
  • цитата:
Управління Служби безпеки України в Одеській області 7 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВІДІ Автострада» легковий автомобіль спеціалізованого призначення за 1,22 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро»

Toyota Camry Premium, яку придбало управління СБУ, є найдорожчою комплектацією. Ціна на такий автомобіль, який знаходиться в Україні, становить 1,18 млн грн., а на авто 2020 року, що вже замовлені у виробництво, 1,20 млн грн. У базовій комплектації Camry коштує 809 тис грн.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
12.12.20 00:46 [Re: Lam0] Ukraine #1974085
  • цитата:
У Міністерстві внутрішніх справ пропонують підвищити зарплати поліцейським. Там заявили, що сьогоднішні виплати не відповідають навантаженню правоохоронців.

Заступник голови МВС Антон Геращенко зазначив, що сьогодні слідчий отримує 12 – 14 тисяч гривень зарплати. Про це повідомляє пресслужба відомства.
https://novyny.24tv.ua/politseyskim-hochut-pidvishhiti-zarplati-ekonomichni-novini-ukrayini_n1484189



  • цитата:
В Бердянске Запорожской области сотрудники прокуратуры и полиции нанесли ряд телесных повреждения адвокату из Киевской области Николаю Осипчуку, который приехал в регион для представления интересов своего подзащитного.

После судебного заседания в зал вошел прокурор и следователь полиции, которых вместо обычного конвоя сопровождали работники оперативной группы. Они подошли к металлической решетке, где находился подзащитный Осипчука и стали требовать от него написать явку с повинной. Адвокат сказал подзащитному никак не отвечать на действия правоохранителей.
Подзащитному начали заламывать руки, а голову адвоката зажали между решеткой. К ним также присоединилась потерпевшая, которая также требовала от подзащитного написания явки.
«Следователь в момент того, как прокурор держал меня за руки и не отпускал от решетки, настаивал, что якобы он сообщил мне о процессуальных следственные действия и они должны сейчас пройти по заявлению моего подзащитного. Я не захотел участвовать в этом фарсе и попытался выйти, но дверь была заблокирована теми лицами, которые до этого постоянно ходили на все судебные заседания», — рассказал Осипчук.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
20.12.20 15:11 [Re: Lam0] Ukraine #1974196



Прикрепления: 132031787_4241563089192067_1520906593988222628_n.jpg (62.36 KB) 73 Просмотр(ы)

Mega 
пепсиколовый сок
Mega
Возраст: 44
: Киев UA
С нами с 16.02.02
Посты: 5895
21.12.20 01:39 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974204
Что случилось с 38 кило контрабандного кокаина мы расскажем в завтрашнем выпуске.
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
21.12.20 09:56 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974205
Вспомнился старый анекдот:
Генерал:
— Ну что там, товарищи офицеры, продвигается дело о найденных 124-х миллионах долларов в мешках?
Офицеры:
— Так точно, товарищ генерал, 110 миллионов найдены, описаны и переданы как вещественное доказательство.
Генерал:
— Хорошо-хорошо, а товарищи прокуроры что скажут об этих 89-ти миллионах?
Прокурор:
— Ну, 63 миллиона тянут на особо крупный размер, да, товарищ судья?
Судья:
— С чего вы взяли, что 46 миллионов — это крупный размер? Даже адвокат настаивает на домашнем аресте.
Адвокат:
— Ну конечно! У нас до 37 миллионов — можно и под залог выйти. Тут как следователи решат.
Следователь:
— Вот мы еще из-за каких-то 4-х миллионов дело открывать будем! Пусть проходит как свидетель!
Свидетель:
— Да я эти сто тысяч долларов вообще впервые вижу!
Генерал:
— Ну вот и хорошо. (Zoya Melnik)

Отредактировано Zet_replicator 21.12.20 09:58. Причина редактирования: Причина не указана.
6APMALEU 
угорел по хардору
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9765
21.12.20 17:45 [Re: Replicator] Ukraine #1974210

Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
05.01.21 08:51 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1974461
  • цитата:
За прошлый 2020 год Аваков раздал 254 неизвестным людям огнестрельное оружие. МВД скрывает, кому министр выдает наградное оружие, хотя в других странах награждение является публичным актом поощрения за заслуги. Среди "награжденных" в прошлые годы –соратник Авакова депутат Пашинский. Он из наградного пистолета прострелил прохожему ногу.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
06.01.21 17:42 [Re: Lam0] Ukraine #1974477

Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
11.01.21 14:00 [Re: Lam0] Ukraine #1974548
  • цитата:
Сотрудники Главного управления Службы безопасности Украины в Харьковской области разоблачили и задержала участников организованной группировки с участием сотрудников полиции, похищавших кабели системы специальной связи. Об этом сообщил в Facebook спикер регионального управления СБУ Владислав Абдула.

Оперативники спецслужбы установили, что организовал группу местный предприниматель закавказского происхождения. К противоправной деятельности он привлек своего родственника, который является сотрудником полиции, его коллегу и гражданское лицо.
  48 из 51 « Первая<48495051
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


50319 Просмотры
Реклама
576 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 576 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.243 seconds.   Total Queries: 80   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 13:33
Top