Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  1 из 2 Все12
Пользователь Сообщение: ?        (Тема#83562)
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
09.09.15 17:44 Ukraine #1884299
Расставить правильно (по другому) скобки, чтобы на экран вывелось число 850
Code:
System.out.println( (1 + 2) * (3 + 4) * (5 + 6) * (7 + 8) * (9 + 10) * (11 + 12) * (13 + 14) + 15);


Хтось зробив за 30 сек, хтось довбається годинами.
Мені впадлу це вираховувати і гратись дужечками. Кому цікаво - можете запропонувати свій варіант не пов'язаний з арифметикою. Логічно було-б просто зміщувати скобочки тудимс-сюдимс в діапазоні до (7+8).

Отредактировано Hac9lJlbHuKe 09.09.15 17:45. Причина редактирования: Причина не указана.
6APMALEU 
угорел по хардору
6APMALEU
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9123
09.09.15 18:19 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884306
где это такое задание нарыл?
  • ответ :

( 1 + 2 * (3 + 4 * 5 + 6 * 7 + 8 * 9 + 10 * 11 + 12 * 13 + 14) + 15);

Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
09.09.15 18:27 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1884312
Та дажву повторно вивчаю. Пробіли заповнюю і т.д.
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
11.09.15 13:50 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884543
Выведи на экран таблицу умножения 10 на 10 в следующем виде:
1 2 3 …
2 4 6 …
3 6 9 …


Хто має ще які припущення як вкоротити/прискорити код?

Спойлер з моїм варіантом




Отредактировано Hac9lJlbHuKe 11.09.15 13:53. Причина редактирования: Причина не указана.
6APMALEU 
угорел по хардору
6APMALEU
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9123
11.09.15 17:36 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884568
for (int i=1;i<=10;i++)
{
for (int j=1;j<=10;j++)
{
System.out.print(i*j+" ");
}
System.out.println();
}

А зачем тебе массив?
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
11.09.15 18:21 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1884569
а як ти збираєшся заповнити всю табличку?
6APMALEU 
угорел по хардору
6APMALEU
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9123
11.09.15 18:24 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884570
  • цитата:
Выведи на экран таблицу умножения 10 на 10 в следующем виде:

ну ты же написал вывести. А зачем ее в массив вносить?
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
11.09.15 20:09 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1884580
Ну завдання - візуально відобращити те що на прикладі.
МОжна і через System.out .println десяток таких робити і перенабирати 100 значень.
6APMALEU 
угорел по хардору
6APMALEU
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9123
11.09.15 20:52 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884595
ну. Мой код выводит на экран
1 2 3 4 ... 10
2 4 6 8 ... 20
3 6 9 12 ... 30
и так далее до 10 на 10
я тебя не понимаю...
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
11.09.15 21:20 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1884604
Бармаляус, я-ж вчусь)
Знав-би, що так можна, то зробив-би. Будем думать.
Я це через массив уявив просто. Ну і створив, бо не шарю.



Отредактировано Hac9lJlbHuKe 11.09.15 21:21. Причина редактирования: Причина не указана.
6APMALEU 
угорел по хардору
6APMALEU
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9123
11.09.15 21:26 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884607
ясно, понятно.) Пиши, если что.
А ты та джавараше учишь?
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
11.09.15 21:31 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1884609
угу.
Бо такого роз***я як я ще змусь навчатись.
А тут і юмор є такий... двозначненький, і хоч щось роблю. Старе згадую, новому навчаюсь, і головне - вчусь вчитися, бо в універі то буде ЗЗЗ.
На роботі теж доведеться вчитись. Тому от так.
6APMALEU 
угорел по хардору
6APMALEU
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9123
11.09.15 21:36 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1884611
джаварш прикольный проект, но сцуко дальше учить идти дорого. И с сегодняшним курсом зеленой бумажки еще дороже) Как для интернет - проекта.

$200 после 11 урока) Дороговато
Мой Пост на форуме номер 7777
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
11.09.15 21:39 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1884612
Ну хоч базу підкріплю на диплому)
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
16.09.15 01:34 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1885171
Я так зрозумів, що на ДжаваРаш тільки після рівнів 31-40 я набуду Junior ?
Тобто доштудірую 10й лвл і далі літературу( спойлер Лам0

) сам мучаю і йду на стажировки до всяких компаній, котрі не випнуть мене відразу.
бо щомісяця по 10 рил запрошувати якось неахті. а 30$ - це таки бабло...
а далі, якщо таки проконає і буду отримувати зелені, таки домучати 40 лвлів бо проект дійсно годний.



Отредактировано Hac9lJlbHuKe 16.09.15 01:38. Причина редактирования: Причина не указана.
-ReaL- 
генерал
-ReaL-
: Днепр
С нами с 20.10.09
Посты: 8484
17.09.15 20:31 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1885541
и что в этом говне годного? сидеть ломать мозг над никому нахер не нужной херней типа той про знаки в скобочках?
читай книги лучше. по java core, паттернам, гугли вопросы на собеседовании по каждой теме прям открываешь по 10 разных ссылок и задрачиваешь (конспектируешь) все ньансы.
потом расчихляйся со spring framework, hibernate. английский свой тоже подтяни.
практикуйся в том, что тебе реально пригодится в работе.
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
18.09.15 03:38 [Re: -ReaL-] Ukraine #1885632
Ок, сенсей.
Hac9lJlbHuKe 
BDSM expert. Атуечайу...
Hac9lJlbHuKe
Возраст: 24
: Дніпро
С нами с 09.09.09
Посты: 9100
14.10.15 22:57 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1890444
WUT!!!
От для прикладу просто обернений Лаплас, виводимо графік юзаючи змінну f(t) якій задали відповідну функцію.
Жопа...



Але варто просто графік перетягнути донизу(ну я просто разставив компактніше і розтянув не підганяючи границі і от все працює.
Так от, Рустемич, табличку значень як вивести? Або хочаб отримати максимальну точність у якйсь точці по t . наприклад t=5.131488

Додав завдання одногрупниці.


Прикрепления: ______.JPG (52.4 KB) 104 Просмотр(ы)
Прикрепления: ______1.JPG (89.8 KB) 99 Просмотр(ы)
Прикрепления: 6var_1.rar (22.62 KB) 95 Просмотр(ы)



Отредактировано Hac9lJlbHuKe 14.10.15 23:11. Причина редактирования: Причина не указана.
Rustem_AntiTAnk 
капитан
С нами с 02.04.14
Посты: 619
14.10.15 22:59 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1890445
Скинь мне файл маткада
MichaelJohnIrvin 
капитан
MichaelJohnIrvin
С нами с 05.12.14
Посты: 818
14.10.15 23:00 [Re: Hac9lJlbHuKe] Ukraine #1890446
"f(5.131488) = " - так не прокатит?
  1 из 2 Все12
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


2494 Просмотры
Реклама
136 сейчас в онлайне
4 пользователей (Omanaman, Din0saur, Desert Eagle, monkey55) и 1 скрытых, а также 131 гостей сейчас онлайн.
     
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2019
Execution time: 0.062 seconds.   Total Queries: 80   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 23:54
Top