Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  47 из 54 « Первая<47484950>» Последняя
Пользователь Сообщение: "Досягнення" та фейли нового преЗЕдента та влади        (Тема#85490)
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
24.12.20 17:34 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974261
  • Евлампий Петрович Said:
як рятували Татарова...


Да какая разица?! Аби не Порошенко.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
24.12.20 18:14 [Re: Replicator] Ukraine #1974265
Так Порошенко також відмазував своїх, регіоналів в тому числі.
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
25.12.20 09:13 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974270
  • Евлампий Петрович Said:
Так Порошенко також відмазував своїх, регіоналів в тому числі.

А як саме "відмазував" пригадаєш?

Я думаю якось так і відмазував, та?:

А тепер дивіться, що відбулося і як рятували Татарова
Корупційна система разом із чинною владою, рятуючи Татарова, розвели антикорупційні органи «як сліпих котят».
Кілька тижнів тому Венедіктова змінила групу прокурорів у справі Татарова, які старанно розслідували справу і готувалися до оголошення підозри. Замість них, генпрокурорка зайшла в справу сама і завела «лояльних» прокурорів.
У цей час суспільству брехали, що треба детальніше дослідити «надскладну» справу і розібратися в усіх деталях. Поки нам брехали, горе-суддя Печерського суду Сергій Вовк вирішив забрати справу з НАБУ і передати до іншого правоохоронного органу. По закону, такі рішення може ухвалювати лише Антикорупційний суд, але аж ніяк не Печерський.
Потім почалося саме цікаве. В неймовірному турбо-режимі з рішенням Вовка погодився Апеляційний суд і потім Верховний суд. Нагадаю ще раз, корупційні справи може розрядати тільки Вищий антикорупційний суд. Але на закон всім пофіг, коли треба рятувати «надійного професіонала».
Кульмінація. 18 грудня апеляційний суд погоджується, що справу Татарова треба передати з НАБУ до іншого органу. І в цей же день в.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписує підозру Татарову.
Чи умисно це зробив Грищук, чи його теж розвели як кошеня? Не знаю, хотілося б побачити позицію самого Максима Грищука.
Чи знаєте ви ще хоч одну таку справу, яка за тиждень пройшла УСІ судові інстанції та отримала вигідне для фігуранта рішення? Особисто я - не знаю.
Але що не зробиш, коли треба рятувати від покарання заступника голови Офісу президента.
АПД: спершу в публікації я написав, що Грищук 18 грудня підписав підозру незаконно. Це не зовсім так. Формально, Грищук мав право підписати підозру, хоча це й дуже сумнівне рішення з його боку в такій ситуації. (с) Dima Replianchuk

ще ода чудова новина на кінець року:
Ну от бачите, і Азаров-Пахло вже не під санкціями.
Немає ніякого сенсу Євросоюзу дєдушку пресувать, якщо його подєльніки типу Портнова вже відновили впливи, а колишні соратники по системі типу Богдана з Татаровим навіть знову шановані посади в українській владі поотримували.
А те, що він колись Україні на рахунку 108 тисяч залишив і ледь в "тайожний союз" її не затащів - так зараз українці і не кращі речі над собою дозволяють провертати.
Бо те пограбування, яке влаштували "новиє ліца", навіть мафіозній "сім'ї" не снилося, а золотими батонами тепер жодного антикорупціонера з мільонними преміями не здивуєш.
Ну, а щодо Майдану, який поклав край владі таких тварей як Коля-бімба - то тепер за нього судять самих майданівців, а беркутню на службі поновлюють.
Так що воно ще і повернеться, я не здивуюсь, а може і з Януковичем, бо їх тут багато хто зачекався. (с) Валерій Прозапас

Отредактировано Zet_replicator 25.12.20 09:16. Причина редактирования: Причина не указана.
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
25.12.20 10:53 [Re: Replicator] Ukraine #1974271
Насірова згадай, як тягнули і пробували відмазувати/приховати причетність Гордєєва і Мангера по справі вбивства Гандзюк, справа Бахматюка, як морозились по Гладковським. Скільки регіоналів вільно накачували людей антиукраїнськими і проросійськими лозунгами, продовжили працювати в держ органах, більше того, в деяких областях ЄС/БПП тупо зливали свої позиції на користь регіоналів(Одеса, Харків, Херсон, Миколаїв як найбільші відомі приклади). А покривання Авакова, його "реформи" і всіх його зальотів?
Гройсмана, який також причетний до цієї ж справи, що й Татаров, хто до влади привів і тримав біля себе?
А відмазування Пашинського(стрілянина)? Відмазування і приховування розслідування по мінометам? А купа пов’язаних з оборонними замовленнями справ?
А відсутність нормальних грунтовних реформ ЗСУ і покривання бездіяльності МОУ та генштабу ЗСУ, в тому числі в частині постачання(не про харчування, а форми, витратних, будівельних матеріалів, запчастин і т.д.), в частині статусу військовослужбовців, в частині регулювання проходження служби щоб військовослужбовці не тікали з армії?
За судову "реформу" хто голосував і хто писав, не депутати Порошенка? Люстрація як була проведена? Порошенко сам покривав ОАСК, який потім Порошенка в тому числі топив. А суддів, які виносили завідома неправосудні рішення по активістам, які брали участь в протестах на майдані?
А хто створив і покривав монополію Яценка на внесення даних до Єдиної державної бази звітів оцінок майна?

от жеж ці упороті члени секти свідків святого Порошенка.

ЗІ: На відміну від Зеленського по деяким питанням у Порошенка була чітка проукраїнська позиція і ± відома команда, тому я й голосував за нього на президентських, але зальотів і зашкварів у нього також було дофіга, і мій голос був за нього тільки через те, що інші були або такі ж невідомо хто як Зеленський, або ще більш зашкварні. В місцевих осередках ЄС взагалі пздц неймовірний
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
25.12.20 12:03 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974272
гладковського звільнили вже наступного тижня(як там справи в суді?)
-а що треба робити було з регіоналами? з ними треба було домовлятись, щоб до нових парламентських виборів був хоч один діючий орган держ.влади..їм надали гарантії що їх не будуть чіпати..чи треба було репресії та перестреляти?
-до чого тут чорт аваков якщо він міністр від партії фронта? пашинський також від фронта..і якби Порох пішов на конфронтацію з НФ..то треба перевибори, а це гаяння часу, коли треба рухатись вперед..вибір не дуже..так?
-це коли судді за Пороха виносили не правосудні рішення? вбивство навіть мусора під час революції залишається вбивством..чи є в КПК поправка яка дозволяє вбивати під час революції?
- люстрація..більшість питань мабуть треба до шабуні і інших проф.антикорупціонерів..спільнота вимогала щоб шабунін пхав свого носа..чи не так?
-яценко? що мав зробити Порох? персонально йому по єблєту надавати?
щодо позиції так вона і залишається проукраїнською ..чи якись зміни я прогагив?
-реформа зсу? гуртожитки..одяг..взуття.реформа харчування - не рахується? шо там справа Марченка?
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
25.12.20 12:36 [Re: CJlOH] Ukraine #1974274
-Гладковському Jr підозру таки виписали. А усунули його тільки після того, коли стало зрозуміло, що інфа набула значного розголосу.
-щодо регіоналів треба було відкривати справи, публікувати матеріали, але ж він і його команда цього не зробила, так регіонали потопили Порошенка, Зеленський їх точно притягувати до відповідальності не буде
-по Авакову він би хоч заявити міг, але він також якщо не хвалив, то мовчав. Аваков потім і потопив Порошенка
-Фракція Порошенка в парламенті ж голосувала і за закон про люстрацію, про судову систему і по іншим законам про типу "реформи", нехтуючи при цьому думкою фахівців права.
- так Порошенко і його оточення змовились з Яценком, Бахматюком, Кононенком, Пашинським та іншими особами, які заробляли на держ замовленнях або в випадку Яценка його фірма-монополіст заробляла на безкоштовній державній послузі величезну купу грошей.
-А відсутність вихідних або іншого відпочинку під час несення служби в зоні ООС, відсутність можливості захистити свої права при конфлікті з командуванням частини, а гноблення військовослужбовця всією ланкою командування геть до генштабу, якщо написати негативний пост в соцмережі, наприклад, при цьому відбуваються погрози кримінальними справами, позбавлення премій, накладення інших дисциплінарних стягнень безпідставно, а імперативне переведення військовослужбовців в якісь єб*ня, в той час, коли по бажанню можуть переводити рік або взагалі не перевести, навіть коли командири відповідних частин згодні. Бойова техніка на передку з 20л пального - це шо норм? Або пів року футболення заявок на запчастини і в решті решт просто відмова або обгрунтування, що це ж тендер треба? або відсутність матеріалів для побудови позицій? Або відсутність рацій, відсутність засобів спостереження, відсутність забезпечення генераторами і пальним(бо в статутах того тупо за совків не було, або був один генератор на весь батальйон) для зарядки того всього обладнання? А процедура виплати допомоги при травмі або пораненні під час служби в ООС? а оформлення інвалідності? Або відсутність забезпечення прав власності на майно військовослужбовців (умовно кажучи безпечних з замком і охороною персональних шаф або комор для зберігання свого майна в ЗСУ тупо немає, через що військовослужбовці залишаються без своїх аптечок, прицелів, біноклів і т.д., які тупо крадуть). А казарми по 100-200 чоловік в одній залі з парою розеток на всіх, де тільки тумбочки біля 2-поверхових ліжок - то взагалі окремий пздц, як і баня по розкладу раз в тиждень.

в військовому інституті заборонені мобільні телефони, блд. в 21 столітті. Обмеження в кількості одягу та інших речей(навіть парамілітарного призначення і виду). І совкові порядки.

Отредактировано Евлампий Петрович 25.12.20 12:43. Причина редактирования: Причина не указана.
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
25.12.20 13:03 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974275
тобто коли ти робиш ремонт в хаті ти одразу хапаєшся за всі справи одночасно?
- в тебе є якись докази змови? бо Порох змовився і з путіним і з чортом..і шоколад від рошен горить та плавиться а докази можна побачити на ютубі..
-зеленьский навпаки притягує всіх хто робив майдан..потроху ..
-а що повинен робити був Порох щодо чорта авакова? які заяви? до чого б ці заяви призвели? = ой людоньки дивиться..аваков чорт ..а я дартан'ян?
-тобто якщо Порох не встиг реформувати армію по НАТОвсьским стандартам щодо законодавчого регулювання...всі інші зміни не в щот?-може ці зміни треба розробити а це дійсно час..навіть не рік...якщо їх робити як слід
-можливо Порох повинен був в кожний війсковий інститут заходити?так президентського срока на все це не вистачить
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
25.12.20 13:08 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974276
або так званий закон Савченко, за який БПП майже одностайно проголосувало, а Порошенко підписав http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_arh_golos?g_id=482608&n_skl=8
в результаті чого купа андонів значно раніше вийшла на волю. Суді, прокурори та інші причетні і далі продовжують уникати відповідальності за безпідставне зловживання триманням під вартою або іншими заходами, пов’язаними з обмеженням волі.

ну то якщо Порошенко нормальних реформ не здійснив, чого тоді йому їх приписувати?
Одяг і форма важливі, але це не є основною причиною втікання людей з армії. І тим більше не є основною запорукою ефективності збройних сил в сучасних умовах ведення бойових дій.
І ще при Порошенку відкривались як мінімум службові розслідування(наслідком їх кримінальні справи також можуть бути) про відкриття вогню по противнику, в одному такому випадку я був навіть свідком.
І скорочення штатних розписів військових частин ще при Порошенку практикувались. І скасували мобілізацію при критично малій комплектації особовим складом військових частин. Батальйон по кількості після демобілізації 5 хвилі був не більше комплектної роти.

І по казармам на ширлані також історія була, що їх вчасно за Порошенка не побудували, але гроші витратили, здається навіть справи кримінальні відкриті.

Отредактировано Евлампий Петрович 25.12.20 13:18. Причина редактирования: Причина не указана.
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
25.12.20 13:16 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974277
так цей закон підтримувало суспільство воно його навіть вимагало..бо це ж савченко вона героїня яка була в полоні..
ти чув що Україна виплатила вже 800К грн компенсацій через рішення ЕСПЧ щодо люстрованих чиновників, але суспільство вимогало щоб їх позбавили влади..і от "піздець підкрався усмішкою хижой"
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
25.12.20 13:29 [Re: CJlOH] Ukraine #1974278
на все треба час, навіть на клятий ремонт в хаті..на судову реформу треба років 20...на мед реформу не менше..на пенсійну я навіть не знаю...і вибір між тим щоб робити чи не робити є завжди..країна існує 30 років і нічого не робили зовсім..
це ж не косметичні зміни..реформи повинні бути глибокими..щоб вони стали підґрунтям
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
25.12.20 17:22 [Re: CJlOH] Ukraine #1974284

Перемови з Путіним Зеленський веде успішно

Повний текст інтерв’ю:
https://focus.ua/politics/470246-visokosniy-rik-volodimira-zelenskogo


Що не відповідь Зеленського - перлина:
...
Корупційні скандали дісталися і до ОП. НАБУ розслідує кримінальну справу, в якій фігурує Олег Татаров – заступник керівника вашого Офісу. Ви вважаєте його корупціонером?

– Я навіть не можу робити такі висновки! Кримінальна справа стосується 2017 року. Я не був тоді президентом, він не працював в Офісі. Тому фрази "за часів Зеленського знову корупція" – нечесні. Це завдає ран, це позначається на мені особисто. Йдеться не про рейтинг і не про імідж.
Тільки-но з&#700;явилися новини про Татарова, я викликав Єрмака і сказав: "Якщо історія хоча б жодним словом пов&#700;язана з його роботою тут, попроси людину піти". Потім ми дізнаємося, що йдеться про 2017-й. Виявляється, всіх людей у цій справі відпустили.
З цього тижня Татарова ми усунули від справ НАБУ, прокуратури. Всі ці повноваження передали Андрію Смирнову [заступник голови ОП]. Це конфлікт інтересів. Тому ми сказали, щоб Татаров йшов і доводив, що він ні в чому не винен.
Хочу підкреслити: якщо ті, хто працює зі мною, будуть запідозрені в корупції, ці люди будуть звільнені. І я таких прикладів у себе в Офісі за півтора року поки не бачив. В армії нічого не крали, бронежилети з дірками не продавали, хабарі не отримували.

Прикрепления: 133408346_10157368589011783_512524578102992232_n.jpg (63.98 KB) 14 Просмотр(ы)



Отредактировано Евлампий Петрович 25.12.20 17:30. Причина редактирования: Причина не указана.
Lam0 
недобрый
Lam0
: Киев
С нами с 01.08.06
Посты: 26918
25.12.20 18:54 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974285
  • цитата:
Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні «всі чекають, коли посадять» екс-президента Петра Порошенка. У «Європейській солідарності» назвали це зізнанням Зеленського.

Він згадав про розслідування катастрофи літака Ан-26 з військовими і курсантами, але зазначив, що більшість українців не цікавляться цією справою.

«Вважаю, що це велика справа, але для більшості це не гучно, оскільки всі чекають, коли посадять Порошенка», — сказав Зеленський.

У партії Порошенка із відповіддю не забарились, зокрема, нагадавши, що саме Зеленського українці назвали розчаруванням року.

«Інтерв'ю Зеленського і його нав'язливі фантазії щодо Порошенка свідчать про те, що саме він і є безпосереднім замовником політичного переслідування п'ятого президента», — цитує коментар «Євросолідарності» УП.

Насамкінець в «Євросолідарності» попередили Зеленського: «Перефразовуючи відому мудрість, можна було б сказати: не готуй камеру іншому, бо сам до неї сядеш».


Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
25.12.20 20:41 [Re: Lam0] Ukraine #1974286
там все інтерв’ю на меми розбирати можна:
Гадаю, вам як президенту вакцина буде безкоштовною.
– Ні. Я нічого безкоштовно як президент не беру.


Нормальний пресс-секретар таке не пропустив би, але тут і Мендель своїми постіками в соцмережах Україну спасає
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
26.12.20 08:05 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974300
У людей тупо каша в голові.
Навіть доводити щось відпадає бажання...
останнім часом просто вибішує(нерви мабудь нє в пі...) коли люди в притул відмовляються бачити очевидні речі...
але ж як можна щось побачити якщо в голові насрано за останні 5 років...
вже на рівні рефлексів...

+1 "персонально йому по єблєту надавати" ... і по другому нікак, от слова совсєм (потомуша ета проста и панятна)

"але ж він і його команда цього не зробила"
Блок Петра Порошенка 63 голоси

(разом з народним фротом 127 голосів)...

по простому:
зараз на лице той розклад сил який і був з 14 по 19 рік,
просто був прихований,
і саме за цим показником зараз можна тільки уявити рівень саботажу по всій країні та рівень встромляння палок в колеса. (залишимо війну тут)

і навіть зі своїми 63-ма голосами зробили більше, чим за попередні 24 роки.
63 голоси в команді + 1 президентська посада(що ще раз засвідчує, яку колосальну роботу було зроблено саме президентом як "менеджером країни")

єб*
була б в нас монобільшість в 15 році, ця гундоса зелена ригівська гнида - ніколи б не прийшла до влади, і сиділа б разом з бабушкой в ізраілі, або з фірташем в австрії, разом з борцунами редутниками "антикорупціонерами" і всім іншим партноменклатурним совковим бидлом...

поЕтому "тільки не Порошенко" (і ще на дві сторінки гівна) колупатися в якому немає ніякого сенсу, бо хто в тємі і так все розуміє, а як не дано то до Бога - чого обділив.



"У 2005 році Квартал працював в Москві. До України їх привіз Медведчук, як проект проти Помаранчевої революції (і проти України, вже стало очевидним).
Довго ж, довго наші "мальчікі" розгойдували мізки народу і лайном заливали, зате результат-мммм, пальчики оближеш." (с) @SerbinSergiy

Отредактировано Zet_replicator 26.12.20 09:29. Причина редактирования: Причина не указана.
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
26.12.20 11:12 [Re: Replicator] Ukraine #1974306
Свіженьке для глухих і сліпих ЗЕбланів
Лерос опублікував нові "плівки Єрмака": на них фігурує новий міністр Лещенко
Евлампий Петрович 
йожег
Евлампий Петрович
: Zhytomyr
С нами с 22.07.11
Посты: 7529
26.12.20 11:17 [Re: Replicator] Ukraine #1974307
звичайно, треба вірити в месію Порошенко, який зробив багато, але не зробив, бо була не монобільшість, але ж зробив багато
ще б він хвалився реформою децентралізації, мед реформою та реформою НБУ, деякими перемогами на міжнародній арені.
але ж він хвалиться всякою дичиною і недопрацюваннями на межі провалу.
Може пора більш об’єктивно оцінювати сонцесяйного? Вовнятки, Федини та Прозапаси, звісно, оди Порошенку складають, але є власна пам’ять, є документи, які можна прочитати особисто, і є архів новин, звітів та повідомлень, які також можна прочитати, щоб оцінити стан справ, дій та оцінити їх ефективність.

А упороті фанати створюють імідж партії маргіналів, що в решті-решт призведе до поразки. Буде аналог "Свободи" Тягнибока або не знаю, шо там у Корчинського. Продовжуй гнути упороту лінію упоротих фанів Порошенка.

Отредактировано Евлампий Петрович 26.12.20 12:23. Причина редактирования: Причина не указана.
SerB2 
сержант
С нами с 15.04.19
Посты: 100
26.12.20 17:22 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974310
Аплодирую Евлампию Петровичу.
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
26.12.20 18:05 [Re: Евлампий Петрович] Ukraine #1974313
  • Евлампий Петрович Said:
звичайно, треба вірити в месію Порошенко, який зробив багато, але не зробив, бо була не монобільшість, але ж зробив багато
ще б він хвалився реформою децентралізації, мед реформою та реформою НБУ, деякими перемогами на міжнародній арені.
але ж він хвалиться всякою дичиною і недопрацюваннями на межі провалу.
Може пора більш об’єктивно оцінювати сонцесяйного? Вовнятки, Федини та Прозапаси, звісно, оди Порошенку складають, але є власна пам’ять, є документи, які можна прочитати особисто, і є архів новин, звітів та повідомлень, які також можна прочитати, щоб оцінити стан справ, дій та оцінити їх ефективність.

А упороті фанати створюють імідж партії маргіналів, що в решті-решт призведе до поразки. Буде аналог "Свободи" Тягнибока або не знаю, шо там у Корчинського. Продовжуй гнути упороту лінію упоротих фанів Порошенка.


Для початку. Щоб - "може пора більш об'єктивно"
Викинути з голови: "сонцесяйного", "месію" "упороту" "упоротих"
і з холодною головою сприйняти ситуацію без цього штучного гівна, яким щедро поляпали між думок(своїх виключно, якщо такі є)
а, і ще чітко розібратись в дефініціях... що ж є в твоєму розумінні "більш об'єктивно" (чи можливо "менш об'єктивно")
я б сюди приплів ще й те, що кожен солдат бачить і розуміє війну зі свого окопу(а якщо не солдат, то людина - життя), от що видно до горизонту те і сприймає...через призму та обмеженість свого життєвого досвіду.

Скажу одне Порох не вміє вести себе на камеру. (ну от є такі люди) точніше(з режисерського) він починає себе "вести" на камеру, якщо не має регламенту. Імпровізації виглядають штучно, бо він не є професійним актором. це перше і суттєве підсвідоме несприйняття людини, щоб вона далі не робила.

Гнули і будуть гнути. Не подобається - до побачення.

І я з ними, поки на горизонті не буду бачити більш ефективного менеджера для своєї країни.

підтримуєш - підтримуй, і не треба цього "моск@льського сивочолого гівна"



Виступ Порошенко 38 разів переривався оплесками Конгресу США, 12 з них зал вставав, щоб аплодувати стоячи.


во дибіли із сєкти сівочолого солнцелікого...

то який зал на цих двох відео наповнений справжніми аплодуючими дебілами?

будь нормальним. не ведись і не ретранслюй(надіюсь, що не свідомо) кремлівські наративи, ціль яких перевернути з ніг на голову та спотворити. Попрацюй над собою сам, розбери те що ти написав на слова. Намагайся зрозуміти витоки цих слів, та те що вони несуть в своєму контексті в майбутнє.

Отредактировано Zet_replicator 26.12.20 21:55. Причина редактирования: Причина не указана.
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
27.12.20 01:25 [Re: Replicator] Ukraine #1974316
О главных победах и поражениях Украины в уходящем году «ФАКТАМ» рассказал шоумен, радио- и телеведущий, бывший дипломат Дмитрий Чекалкин.
— Самые большие скандалы, связанные с Украиной, в наших СМИ были недостаточно освещены, из-за чего общество воспринимает их в несколько искривленном виде, — говорит Дмитрий Чекалкин. — Вот мировая пресса в привязке к Украине писала о наибольшей сделке по отмыванию денег за всю историю мировой банковской системы. Только в деле с кипрским отделением «ПриватБанка» фигурируют 470 миллиардов долларов. Астрономическая сумма, прошедшая через отделение с 2006-го по 2016 год.
Сто американских следователей расследуют сейчас махинации с этими деньгами в нескольких штатах США. Недвижимость и другие авуары Коломойского и Боголюбова арестованы по всему миру: в Израиле, Швейцарии, Британии, США, на Кипре… Это все куплено за деньги, украденные в Украине. Но Украина об этом мало что говорит. Раньше такие журналисты, как Лещенко, месяцами за деньги Григоришина расследовали сделки Лазаренко на 170 миллионов долларов. Почему же они молчат, когда речь идет о сумме в три тысячи раз больше? Где их усилия, расследовательские материалы? Мировая пресса об этом пишет, коллеги из-за рубежа интересуются информацией о решениях прокуратуры, судов по этому делу. А у нас ничего не происходит. Президент пришел к власти за деньги Коломойского, поэтому в Украине это никого «не касается», дела не расследуются.
То же самое с делом вагнеровцев. Bellingcat снимает фильм о провале этой спецоперации, а в украинских СМИ об этом (как и о сделках на 470 миллиардов) почти ничего. В наших СМИ информация подается в неправильных пропорциях. Полмесяца политические издания обговаривают тему, что Порошенко должен уйти из политики. Причем сегодня беспокоятся этим, требуют ухода Порошенко маргинальные политики, чей рейтинг — за границами статистической погрешности. Это все равно, что тренер условного «Агрохимика» из Бердичева требовал бы убрать киевское «Динамо» из футбола, потому что из-за него «Агрохимик» не может выиграть Лигу чемпионов.
Эти скандалы и их замалчивание в Украине — самые большие поражения страны. Кроме того, мы проигрываем информационную войну с Россией. Сейчас все пишут об отравлении Навального. Эти люди отравили считанных врагов путинского режима. Ну, пусть несколько десятков, не обо всех мы знаем. Но информационный яд, который распространяется у нас пропутинскими каналами, финансируемыми из секретной части российского бюджета (20 миллиардов долларов, выделенных на гибридную войну против Украины), отравляет десятки и сотни (по всему миру) миллионов людей.
Как человек, причастный в свое время к советской пропагандистской машине (институт, в котором я учился, уже 80 лет готовит бойцов спецпропагандистского фронта), я понимаю, насколько это опасно. Но у нас почти никто ничего не делает в плане контрпропаганды, изобличения методов этой информационной войны. И в результате опять пророссийские силы поднимаются, откровенно пророссийский блок, финансируемый путинскими деньгами, — на втором месте по популярности среди политсил. И это даже без лояльных к этим политикам жителей оккупированных территорий Донбасса и Крыма.
Что касается побед. Вот, купили Путина — он согласился уменьшить количество обстрелов за то, что Украина остановила «вагнеровскую операцию». Но все равно война продолжается. Конечно, с сентября гораздо меньше убитых и раненых. Это, бесспорно, победа. Но чтобы достичь ее, пришлось «сдать» несколько потенциально очень успешных операций, которые могли помочь нам противостоять России в европейских судебных органах. Ведь, например, телефоны нескольких вагнеровцев были зафиксированы в непосредственной близости от «Бука», сбившего «Боинг» MH17. И их свидетельства были бы очень важны в расследовании катастрофы MH17 и других преступлений. Но мы фактически отдали Путину три десятка чрезвычайно важных свидетелей. Так что это очень условная победа.
Впрочем, какие другие могут быть у нынешней «зеленой» власти — абсолютно непрофессиональной, неквалифицированной? У которой настолько короткая скамейка запасных, что они берут Татарова, человека, защищавшего Януковича, курировать всю правоохранительную систему в стране. Не может быть побед у абсолютно непрофессиональных игроков. (c) Дмитрий Чекалкин
Replicator 
подполковник
Replicator
Возраст: 43
С нами с 11.09.05
Посты: 4143
27.12.20 01:51 [Re: Replicator] Ukraine #1974317
Во времена Порошенко, мы точно знали, кто отстаивает интересы Украины в ПАРЕ! Олексій Гончаренко, Борислав Береза, Volodymyr Ariev и другие. Мы видели их выступления. Знали, как сильно они рубятся за Украину на той международной площадке. Представителей российских оккупантов, выворачивало мехом во внутрь от злости.
Кто сейчас без Гугла назовёт хотя бы одну фамилию представителя Украини в ПАРЕ? Кто слышал, видел, помнит хотя бы одно их выступление? (c) Олексій Петров


кончена сєкта св'ятолікого... бла бла бла ліпєцка фабріка, гладковський свинарчук, мальдіви...
пасадіть парашенка любой цєной...56 кримінальних справ...

Серьозно?

Питання одне за ці майже два роки: - Де гроші?
які були були і раптом ні грошей ні прибутковості підприємств, ні індексацій, ні субсидій, ні українського кіно, книги, освіти, культури, ні уя... Де бабки?

Отредактировано Zet_replicator 27.12.20 02:00. Причина редактирования: Причина не указана.
  47 из 54 « Первая<47484950>» Последняя
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


36591 Просмотры
Реклама
696 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 696 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.23 seconds.   Total Queries: 80   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 05:12
Top