Форумы Серверы Суспільство
Игры Серверы VBIOS General Soft & Hard Увлечения А поговорить... Культура Полезная информация Межигір'я Чат

  23 из 27 « Первая<23242526>
Пользователь Сообщение: зрадофилам посвящаицо        (Тема#83688)
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
27.12.18 15:00 [Re: Replicator] Ukraine #1960748
  • цитата:
Трастовий керуючий Rothschild Trust (Schweiz) розглянув результати багаторічної діяльності з управління корпорацією Roshen і вперше за три роки прийняв рішення перерахувати Петру Порошенку частку прибутку (дивіденди) в розмірі понад 556,7 млн грн..

Прес-служба Адміністрації президента повідомила про це в четвер вранці і наголосила, що до бюджету буде сплачено майже 60 млн грн податків, передає

https://www.pravda.com.ua/news/2018/12/27/7202399/?fbclid=IwAR3ajnpya_rkItnQouo6-YaWbrHsknZcGo108NCX...
Luckyman 
полковник
Luckyman
: Киев
С нами с 12.08.11
Посты: 5099
03.01.19 10:48 [Re: CJlOH] Ukraine #1960862
  • цитата:
Этот год в Украине сделали активисты и журналисты-расследователи. Именно они очередной раз открыли нам глаза на происходящее в Украине, именно они буквально за руку нас провели в мир реальности, без их расследований мы бы не знали, что на самом деле происходит по ту сторону билбордов с патриотическими лозунгами. Согласитесь, что лучше располагать фактами, хоть и горькими, чем превратиться в кусок легко обманывающейся "ваты". Именно благодаря фактам, изложенным журналистами, мы теперь знаем цену этих речей "железным голосом" об агрессоре, мы знаем цену этих тоскливых лиц с "бровками домиком" во время упоминания о погибших в зоне АТО(ООС) из уст топ-чиновников и т.д.

В 2018 оказалось, что можно бессовестно продавать криминальные дела экс-регионалам, ссылаясь на то, что "прокуроры заболели"; во время войны можно потратить на отдых половину стоимости возведения детского сада под ключ; во время войны разведчик может сказочно разбогатеть, продавая военные секреты врагу; для фирмы замглавы РНБО вполне норм закупать на военных заводах агрессора электродвигатели и т.д.

В общем, друзья, если вам удалось сэкономить, например, на уплате налогов, то отправляйте часть средств на реквизиты известных вам журналистов, СМИ, которые занимаются расследованием коррупционных схем госчиновников.

Огромный респект журналистам-расследователям! За них — отдельный тост во время сегодняшнего застолья)

©
Mr.Thri11er 
боже мой, не дай бог
Mr.Thri11er
С нами с 10.03.17
Посты: 570
03.01.19 15:18 [Re: Luckyman] Ukraine #1960865
"во время войны можно потратить на отдых половину стоимости возведения детского сада под ключ"
После этого не стал дальше читать.
Человек вправе тратить свои личные деньги так как он хочет. Он заработал эти деньги. Почему никто не считает сколько он своих денег на армию потратил? Нищеброды тупоголовые.
f0z 
Датский
f0z
Возраст: 36
С нами с 05.06.08
Посты: 4999
04.01.19 10:41 [Re: Mr.Thri11er] Ukraine #1960889
  • цитата:
Почему никто не считает сколько он своих денег на армию потратил?

Есть конкретные цифры с пруфами ?
М4 
мил чилавег
: Киев
С нами с 27.04.03
Посты: 7876
04.01.19 11:50 [Re: f0z] Ukraine #1960890
смотря шо считать пруфами

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prozvituvav-pro-dohodi-vidatki-i-blagodijnist-46694
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
05.01.19 06:43 [Re: М4] Ukraine #1960904
  • цитата:
POST SCRIPTUM та класифікація порохоФОБІВ
(пост для друзів)

10 000 лайків, 9000 репостів, 1000 нових підписників, численні цитати у пабліках новин і навіть зроблений ентузіастами переклад на українську – таким є ефект мого посту «Синдром Зеленського», опублікованого 2 дні тому.
Результат неочікуваний, зважаючи на те, що я – звичайна людина, не журналіст і не політолог (а також не бот, не троль на зарплатні, не співробітник Мінстеця і не рептилоїд з планети Набіру). Я - той самий середній бюджетник, що їздить на вихідних до Будапешта і Вроцлава та живе там у хостелах економ-класу.
Звідки ж така популярність?

Мабуть справа в тому, що я писав не про Зеленського, а про небезпеку простих відповідей на складні запитання – і особливу небезпеку тих, хто такі відповіді обіцяє дати.
Право-консервативна влада, націлена на еволюцію та довге зростання, в Україні ще ніколи не приживалася. Виговський, Мазепа, Скоропадський – кращі, як на мене, діячі нашої історії, програли тому, що не мали народної підтримки. Занадто багаті, занадто «вумні», занадто націлені на університети, флот, реформи, створення власної еліти, міжнародне визнання. Гей, а хто ж буде роздавати народу гречку?!

Сьогодні ми стоємо на тому ж самому роздоріжжі, на якому стояли за часів Мазепи.
І ціна питання аж ніяк не менша. Програє наш новий Виговський - програємо ми.
Ті, хто вподобав мій допис, мабуть теж це відчувають.

Але, виявляється, нас багато! Тож, мої надії на перемогу зміцнилися. Дякую, друзі!

Звичайно, багато і тих, хто з нами не згоден. Читаючи критичні коментарі під своїм дописом я помітив, що цих незгодних можна поділити на декілька категорій (коментарі на кшталт "автор дебіл" тут не враховані). Пропоную вашій увазі авторську класифікацію порохофобів, а також короткі інструкції з екзорцизму. Може, колись знадобиться.

1. ВАТА. Тут все просто. Російська пропаганда зробила за Порошенка справжнього антихриста; був би живий Гітлер – знов би застрелився від заздрощів. Слухачі Вєстєй.вру та їхніх вітчизняних ретрансляторів ненавидять Порошенка так, що втрачають здатність писати коментарі без помилок: від однієї лише згадки їх корчить як біса від ладана.
Цю категорію лікувати марно, але можна звернути на них увагу когось більш притомного: дивись, як до нього ставляться свнсбки. Ти з ними, чи як?

2. ЗУБОЖІЛІ. Це ті, про кого написаний попередній пост. Величезна і різношерста група людей, яких об’єднує ліво-патерналістський погляд на суспільство. Вічно незадоволені і ображені, розгублені і непослідовні, позбавлені стійких переконань, падкі на сенсації і фейки, вони шалено потребують Великого Тата, який би прийшов, нагодував і захистив. У психології це називається рецептивною акцентуацією: «я – хороший, тож годуйте мене за це». Реформи для них незрозумілі і лячні. Будь-які досягнення, що не додають грошиків у гаманець, їх лише дратують. «Навіщо ця декомунізація? Краще б…» – це вони.
У когось із «зубожілих» і справді скрутне життя, і їхня проблема в тому, що вони вважають Президента персонально за це відповідальним (хоча, скажімо, субсидії запрацювали саме за його часів). Але трапляються і «зубожлі» з видами Флоренції на аватарці і власним басейном у хроніці. Тож це, все ж таки, психічний, а не економічний феномен.
Зубожілим я не раджу показувати графіки зростання золотовалютних резервів та пасажиропотік з України до Єгипту, їх це не вражає. Краще вивести їх на дорогу і хай рахують іномарки по $50000 кожна. Коли нарахує тисячу, можна продовжувати бесіду про «країну на межі гуманітарної катастрофи».

3. НАЦІОНАЛ-РОМАНТИКИ. Мене вони майже не критикували (хіба що було декілька зауважень, що не українською написано), але серед противників Президента таких багато. Вони закидають Порошенку, що він не заборонив російську мову, не повісив Мертвечука і не кинув танки на Донбас і Крим. Що Президент декілька разів зустрічався з Тим, кого не можна називати, і тиснув йому його слизькі щупальця (чи то були клешні?). Що ж, реалізм і романтизм – це антоніми. Патріотичним опонентам можна було б нагадати про українізацію суспільного мовлення, про тотальну декомунізацію, про визнання вояків ОУН-УПА ветеранами війни, про армію, що увійшла у десятку найсильніших у Європі, про відмову від російського газу і вихід з СНД, про «Зродились ми великої години», про «Слава Україні», про послідовну і успішну боротьбу за Томос. А далі спитати, хто з попередників та альтернативних кандидатів зробив у цьому напрямку більше за Порошенка? З ким це взагалі можна порівняти? І хто сьогодні хоча б обіцяє продовжити у тому ж дусі?

4. ЄВРОПЕЙЦІ-АНТИКОРУПЦІОНЕРИ. Це найбільш адекватна частина опонентів, до якої певною мірою належу і я сам. Так, ніде правди діти: системних змін у питаннях права і справедливості у країні майже не відчувається. Жодних серйозних спроб приборкати безглузду бюрократію, що зжирає час, нерви і гроші людей, поки не помітно. Правоохоронній системі не довіряють навіть діти. Майже усіх крадіїв, спійманих на гарячому, відпускають суди. Чи винний у цьому Порошенко? Я, чесно кажучи, вважаю, що винний. Принаймні певна відповідальність за це в нього є. Так, він не цар, але якби БПП подала законопроект про тотальну заміну суддів та прокурорів, або якби закон про люстрацію не був спущений на гальмах – сьогодні ми мали б іншу країну. Чому це не зроблено? Тому, що підтримка правлячого класу має свою ціну, а без неї не вдалося б зробити взагалі нічого? Чи тому, що Президент почувається у цій прогнилій системі цілком комфортно? Я, звичайно, цього не знаю. Але я знаю, що політика – це мистецтво можливого. Нам треба обирати серед реальних кандидатів, а не серед своїх мрій. Тож, панове європейці, давайте згадаємо, хто дав нам безвіз, євроасоіціацію (мету Євромайдану!), міжнародну підтримку усього цивілізованого світу, виграні міжнародні суди і джавеліни, прозорі офіси і закородонний паспорт за 2 тижні, хто вільно володіє англійською (підказую, це не Юля) – і зробимо свої прагматичні висновки.
Просто оберемо того, хто краще за інших робить свою роботу.

Завжди ваш,
Дмитро Лєрнер
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
06.01.19 00:14 [Re: CJlOH] Ukraine #1960911



Прикрепления: n.jpg (75.53 KB) 42 Просмотр(ы)

Mr.Thri11er 
боже мой, не дай бог
Mr.Thri11er
С нами с 10.03.17
Посты: 570
06.01.19 20:53 [Re: CJlOH] Ukraine #1960922
6APMALEU 
угорел по хардору
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9765
07.01.19 00:02 [Re: Mr.Thri11er] Ukraine #1960924
  • цитата:
На церковных мероприятиях по случаю томоса президент Украины Петр Порошенко пригласил известных криминальных авторитетов. Об этом на своей странице в Фейсбуке написал Виталий Куприй
«Слева на фото вы видите днепровского пахана Александра Налекрешвили (Петровский), которого называют Алик Нарик. Его дочь недавно вышла замуж за сына главы бюджетного комитета Андрея Павелко. На счету этого человека кровь ни в чем не повинных людей, рейдерство и организация массы мелких преступлений. Этот человек по решению Порошенко вошел в близкий круг его общения. На банковой вор на воре сидит и вором погоняет.
Кроме того, вместе с Петровским был его правая рука Эмиль Арутюнян (кличка «Эмиль").

тыц
Зашел в фейсбук этого "Общественного деятеля и мецената" - он по субботам открывает синагоги, по воскресеньям церкви)))
А еще - президент благотворительного фонда «Солидарность»





Говорят, что ему еще и песню посвятили когда-то)))








Прикрепления: _____.png (472.48 KB) 48 Просмотр(ы)
Прикрепления: __________.png (352.27 KB) 48 Просмотр(ы)

SerP 
один лате пожалуйста! и круассан два!!
SerP
Возраст: 44
С нами с 16.02.07
Посты: 12458
07.01.19 00:22 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1960925
  • 6APMALEU :
  • цитата:
На церковных мероприятиях по случаю томоса президент Украины Петр Порошенко пригласил известных криминальных авторитетов. Об этом на своей странице в Фейсбуке написал Виталий Куприй
«Слева на фото вы видите днепровского пахана Александра Налекрешвили (Петровский), которого называют Алик Нарик. Его дочь недавно вышла замуж за сына главы бюджетного комитета Андрея Павелко. На счету этого человека кровь ни в чем не повинных людей, рейдерство и организация массы мелких преступлений. Этот человек по решению Порошенко вошел в близкий круг его общения. На банковой вор на воре сидит и вором погоняет.
Кроме того, вместе с Петровским был его правая рука Эмиль Арутюнян (кличка «Эмиль").



тыц 1
тыц 2
6APMALEU 
угорел по хардору
: Киев
С нами с 08.01.09
Посты: 9765
07.01.19 03:45 [Re: SerP] Ukraine #1960927
Интересно, где и с кем/чем мы в следующий раз увидим на фото этого прекрасного человека?))))



Прикрепления: 123.jpg (52.35 KB) 47 Просмотр(ы)

CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
07.01.19 10:56 [Re: 6APMALEU] Ukraine #1960929
так Томос нещитовый?
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
11.01.19 16:50 [Re: CJlOH] Ukraine #1961004

"продолжаем нагибать"

Прикрепления: n.png (196.21 KB) 48 Просмотр(ы)

powerp 
упырь с мелом
С нами с 20.06.07
Посты: 831
11.01.19 18:05 [Re: CJlOH] Austria #1961006
Нафтогаз считает по другому и я ему склонен верить а не заместителям(:
CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
14.02.19 14:41 [Re: powerp] Ukraine #1961593
Роттердам+



Прикрепления: n.jpg (83.61 KB) 43 Просмотр(ы)



Отредактировано CJlOH 14.02.19 14:49. Причина редактирования: Причина не указана.
Luckyman 
полковник
Luckyman
: Киев
С нами с 12.08.11
Посты: 5099
19.02.19 20:38 [Re: CJlOH] Ukraine #1961668

  • цитата:
Передвиборча зрадометрія: хто розганяв, а хто замовчував критику Порошенка у січні 2018 - січні 2019.
Коли ми розпочинали це дослідження, то перш за все хотіли показати, що можемо собі дозволити розслідувати комунікації будь-якого кандидата. Включаючи Петра Порошенка.
Але результати перевершили наші очікування.
Якщо коротко, то олігархічні медіа замовчують «зради», а найбільш агресивно розганяють їх два видання: "Страна" та "24 канал". Щоправда, методи розгону у них зовсім різні.
Повне дослідження вантажте тут: https://bit.ly/2GylL82
А ми коротко пояснимо цю найголовнішу діаграму. У лівому верхньому кутку - найбільш лояльні до П.Порошенка медіа. Вони ігнорують більшість "зрад", а ті, що не ігнорують - згадують тільки в позитивному ключі. Це - найбільш заангажовані медіа. А посередині - ті, кого можна вважати відносно об'єктивними.
Правий нижній кут - протилежна ситуація. Тут медіа, які минулого року звернуи увагу на всі 10 досліджених "зрад", і віддавали перевагу критиці, а не поясненням Банкової.

Link



Прикрепления: 24432334.png (195.88 KB) 36 Просмотр(ы)
Прикрепления: 513x241.jpg (71.74 KB) 40 Просмотр(ы)

CJlOH 
генерал
CJlOH
С нами с 21.10.07
Посты: 11304
21.02.19 11:06 [Re: Luckyman] Ukraine #1961698



Прикрепления: n.png (45.37 KB) 41 Просмотр(ы)

Luckyman 
полковник
Luckyman
: Киев
С нами с 12.08.11
Посты: 5099
23.02.19 09:02 [Re: CJlOH] Ukraine #1961739

Link
Позиция порохососов в комментах просто прекрасна: "везде в мире коррупция - и ничего, живут!"
Порохоботина Карл Волох не случайно в свое время проговорился.

Прикрепления: 578x272.jpg (37.74 KB) 40 Просмотр(ы)

Mr.Thri11er 
боже мой, не дай бог
Mr.Thri11er
С нами с 10.03.17
Посты: 570
23.02.19 17:07 [Re: Luckyman] Ukraine #1961743
А вы заметили как Лакимен становится все агрессивнее и озлобленнее?)
Tester_1 
генералиссимус
Tester_1
Возраст: 47
: Kovel,Ukraine
С нами с 10.11.03
Посты: 13415
23.02.19 18:45 [Re: Mr.Thri11er] Ukraine #1961746
ну а шо, з кожним роком дроч#&# на юлю все складніше і складніше
  23 из 27 « Первая<23242526>
Icon Legend Права Настройки темы
Распечатать тему


25241 Просмотры
Реклама
791 сейчас в онлайне
0 пользователей () и 0 скрытых, а также 791 гостей сейчас онлайн.
VBIOS Version 3.0 FINAL | ©1999-2024
Execution time: 0.11 seconds.   Total Queries: 87   Zlib сжатие вкл.
All times are (GMT+3). Current time is 07:17
Top